Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Vášeň vs. partnerské vztahy: Jak si udržet touhu i po letech soužití?

06.11.2018 00:00 Vášeň vs. partnerské vztahy: Jak si udržet touhu i po letech soužití?

Na úplném začátku je každý vztah naprosto stejný. Sex je vášnivý, každé setkání je protkané touhou, neustále se na sebe těšíte, pořád na sebe musíte myslet a ani minutu nemůžete být bez sebe. Je to jedno z nejkrásnějších období ve vztahu. Všichni na tuto dobu velmi rádi vzpomínáme. Člověk by si přál, aby toto stádium nikdy neskončilo. Kdyby takto vypadaly partnerské vztahy po celou dobu, neexistovaly by žádné rozvody, nevěry ani partnerské hádky. Bohužel je to ale na světě připraveno tak, že dříve či později toto opojné období plné vášně a touhy skončí. Jako pára nad hrncem se to všechno rozplyne a najednou zbude jen šedivá skutečnost reality. Jak docílit toho, aby vztah vydržel i po letech plný vášně? Aby neupadl do stereotypu? Aby se nestal nudnou rutinou všedních dnů? Abyste i po letech po sobě toužili jako na začátku vztahu?

Vášnivé partnerské vztahy nejsou pouhou chimérou

Možná si teď říkáte, že jsou dlouhodobé vášnivé vztahy něčím nepřirozeným. Od svých rodičů jste už navyklí na to, že po nějaké době chtě nechtě vztah spadne do stereotypu. Ve své hlavě jste se s tím ztotožnili a smířili. Tak tomu ale nemusí být! Vztah skutečně může být i po letech společného života naplněný touhou a vášnivým vzplanutím. Jen je nutné na vztahu neustále pracovat.

Zda může člověk vydržet celý život s jedním partnerem? Samozřejmě, že může. Jen je potřeba, aby oba partneři do vztahu investovali a stále jej rozvíjeli. Když pomine prvotní zamilovanost, je potřeba hledat nové pilíře vztahu, jako je vzájemná úcta, důvěra a intimita. Potom není monogamie obětí, ale přirozeným důsledkem,” vysvětluje psycholožka Eva Malá. Jak tedy můžete znovu probudit vášeň ve vašem vztahu? Jaké aktivity pomáhají dodat do vztahu jiskru?

Společné záliby a koníčky

Na prvním místě stojí společné záliby a koníčky. Všimli jste si, že v posledních dnech už netrávíte tolik času spolu? Že se spíše každý zavřete do svého pokoje a věnujete se individuálně svým aktivitám? Pak jste na nejlepší cestě k rozvodu.

Abyste totiž svůj vztah prohlubovali a upevňovali, je potřeba spolu trávit čas. Neříkáme hned několik hodin denně, ale alespoň pár hodin týdně se věnujte společným činnostem. Může to být kurz, může to být posilovna, může to být společné sledování filmů, nebo to může být třeba posezení v kavárně. Nemusí to být žádné náročné aktivity. Stačí něco drobného, u čeho ale budete trávit společné chvíle a co vás zase stmelí. Čím víc totiž budete trávit čas odděleně, tím víc se navzájem odcizíte. A cizí lidé k sobě cítí lásku pouze těžko.

Společné společenské aktivity

Zároveň je důležité, abyste i ve společnosti vystupovali bok po boku. Pokud se tedy jeden chystá za kamarády do hospody, ten druhý by jej měl doprovázet. Pokud se jeden chystá na ples, je jasné, že ten druhý s ním půjde také. Takových společenských událostí a akcí se vám v životě naskytne spousta. Možná bude přítomnost toho druhého na místě prakticky zbytečná, ale je to pro stmelení vašeho vztahu a pro udržení partnerské jiskry velice důležité. Neberte to proto jako ztracený čas, ale jako čas strávený s vaší partnerkou nebo s vaším partnerem.

Rande nejsou jen pro čerstvě zamilované

Pamatujete si, jak jste chodili na začátku vztahu na rande? Jak jste byli před každou schůzkou nervózní? Jak jste byli plní očekávání? Jak jste se těšili a báli zároveň? Jak jste měli motýly v břiše? Ano, takové to po letech společného soužití už nikdy nebude, ale kdo říká, že ani po letech společného života nemůžete chodit na rande?! Proto se toho nebojte a třeba jednou za měsíc vyražte na pravé, nefalšované rande jako za starých časů. Dámy se hezky vystrojí, namalují a učešou. Pánové zase mohou oprášit svůj oblek a upravit si fasádu tak, jako byste šli na první rande. Navštívit můžete třeba jen blízkou restauraci, ale uvidíte, že to okamžitě zažehne oheň vášně.

Dárky dělají radost lidem v každém věku

Stejně tak se občas nezapomeňte obdarovat nějakou drobností. Přece spolu nežijete jen proto, že na vás nikdo jiný nezbyl?! Jste spolu, protože se milujete, je vám spolu dobře, máte společné plány do budoucna, spoustu jste toho společně zažili a dokážete při sobě stát v dobrém i ve zlém.

Byla by tedy škoda poslat takový vztah do kytek jen proto, že se vytratila vášeň z ložnice. Drobným dárkem nikdy nic nezkazíte. Ukážete tak svému protějšku, že vám na něm i po těch letech záleží, že vám není lhostejný a že na vašem vztahu chcete pracovat.

Nemusí to být nic velkého ani drahého. Stačí třeba květinka, kterou koupíte při cestě z práce. Nebo aromatická svíčka, na kterou narazíte při nákupu potravin. I taková drobnost ale vykouzlí vaší milované nebo vašemu milovanému úsměv na tváři a opět probudí lásku ve vašem vztahu.

Pracujte na svém vztahu i v ložnici

Zatím jsme se zabývali spíše společnými koníčky a aktivitami. Důležité je ovšem budovat vztah i v ložnici. Samo se to nikdy nezmění, pokud vy na tom nezačnete pracovat. Proto, ať chcete nebo ne, je nutné si na to společně sednout a domluvit se na intimních aktivitách, které opět přivedou ten správný žár do vaší postele.

Věnujte své sexualitě třeba půl hodiny každý den. Není to moc, nebude vás to stát prakticky žádné úsilí, ale výsledky se dostaví. Stačí se půl hodiny denně mazlit. Ze začátku z toho žádný sex nebude. Ale po čase najednou sami od sebe po sobě opět začnete toužit. Jakoby se vaše těla probudí ze zimního spánku a z ničeho nic už sex nebude pouhou nutností, ale přirozenou součástí vašich životů.

Zerex Extralong - prodloužte pohlavní styk

Prodlužte svůj sex až o 30 minut!

Jakmile se dostanete do této poslední fáze, můžete si gratulovat. Největší krize vašeho partnerského vztahu je totiž zažehnána. Nyní už vás čeká pouze růžová budoucnost. Jediné, čím můžete svůj vztah ještě trochu okořenit je doplněk stravy Zerex Extralong.

Tento přípravek určený výhradně pro pány má příznivý vliv na délku pohlavního styku, kvalitu sexuálního života, pevnou erekci a výkon muže v posteli. V některých případech uživatelé uvádí prodloužení pohlavního styku až o 30 minut . Stačí užít jednu tabletku před sexem a okamžitě vydržíte déle. Najednou už sex nebude jen pár minutovou záležitostí. Jeden druhého si bude zase vychutnávat jako za mlada.

Zerex Extralong je doplněk stravy s vysoce koncentrovaným složením extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin. Zerex Extralong můžete užívat před každým pohlavním stykem a posunout tak svou intimitu na úplně jinou úroveň. Vaše partnerka bude dozajista blahem bez sebe. V Zerexu Extralong se nachází 100 mg extraktu z kotvičníku zemního, 50 mg L-argininu, 50 mg extraktu z kořene macy peruánské, 50 mg ženšenu pravého, 50 mg L-lysinu, 50 mg extraktu ze semen kakaovníku pravého a 30 mg výtažku z ostropestřce mariánského.

Zerex extralong, jak známo, přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Pokud jste v zásadě zdráv, není k užívání Zerex extralong žádná překážka. Užívá se jedna tobolka neboli kapsle jednu hodinu před sexuálním aktem; maximální denní dávka obnáší dvě kapsle. V rámci stránek „Zerex magazín“ si potom vyhledejte a rozklikněte můj článek „ Moderní podpora sexuálního zdraví“, kde se ke všem třem existujícím potravinovým doplňkům značky Zerex vyjadřuji zcela podrobně,” uzavírá naše povídání uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Partnerské vztahy, stejně jako krásné květiny, nemohou kvést a růst sami od sebe. O vztah se musíte starat, občas jej okořenit, ale nikdy jej neodkládejte na druhou kolej s tím, že je to přeci samozřejmost. Žádný harmonický vztah na světě není samozřejmostí, a tak je potřeba o něj pečovat. Pokud se do toho ale pustíte, bude na vás v cíli čekat sladká odměna.



partnerské vztahy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow