Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Problémy s erekcí ničí vztahy. Mýtus či realita?

Autor článku: redakce Zerex.cz 09.10.2017 00:00 Problémy s erekcí ničí vztahy. Mýtus či realita?

Neklape vám to v posteli? Tak to už nemá cenu vztah zachraňovat,” říká jedna kamarádka v americkém filmu druhé. Určitě vás někdy napadla otázka, zda problémy s erekcí nebudou stát za rozpadem vztahu. Je to ale realita, anebo nás tím pouze krmí v lechtivých snímcích?

„Sex bez lásky je prázdný a nesmyslný stejně jako láska bez sexu.“

Nebudeme vám nalhávat, že je sex pro vztah zbytečný. Sex a intimní chvilky do vztahu patří. Ať už mluvíme o projevu lásky, na usmíření, jen tak pro zábavu, pro početí potomka. Vztah bez sexu je jako prázdná láhev. Jenže stojí problémy s erekcí skutečně za jeho rozpadem?

Problémy s erekcí jsou běžnější, než si myslíte

Poruchy erekce trápí každého druhého muže v Česku. Nejedná se tedy o nahodilý problém, ale o rozšířenou záležitost. Tím nechceme říct, že je to banalita, ale rozhodně se nejedná o nic, s čím by se mnoho žen už nesetkalo. Spousta z nich navíc tvrdí, že nejhorší je, když partner problém řešit nechce. Ženy jsou v této oblasti velmi otevřené a málokterá svého partnera okamžitě zavrhne. Raději se snaží svému protějšku pomoci.

Vztah - Nevztah

Pokud se tedy se svým problémem partnerce svěříte, společně se pokusíte najít nápravu a opravdu se milujete, není potřeba myslet na rozchod. Nic takového se konat nebude. S podobným problémem se může potkat každý a ani ženy nejsou zcela bez viny. Často totiž právě ony vyvolají dusnou atmosféru, která vám ke vzrušení nepomůže. Pokud ale stojí váš vztah pouze na sexu, nic k sobě necítíte a ani s věrností to příliš nepřeháníte, pak si můžete být téměř jisti, že právě tento problém bude posledním hřebíčkem do rakve. Nemusíte nad tím ale smutnit. Takový vztah by neměl budoucnost.

Jak problém vyřešit?

Na závěr pro vás máme pár tipů, jak můžete tento problém začít řešit a neztratit svou životní lásku:

  • Promluvte si o tom. Většinou stojí za problémy s erekcí stres, pracovní vypětí nebo problémy v partnerství. Není proto nic jednoduššího, než se o to podělit.
  • Vyzkoušejte tabletky na podporu erekce. Jsou čistě z přírodních složek a nemají žádné vedlejší účinky. A pokud nad nimi stále váháte, přečtěte si našich 5 důvodů, proč se jich nebát.
  • Zkuste změnit životní styl. Častější pohybové aktivity, výlety do přírody či ozdravná dieta mohou působit jako léčivý balzám na sexuální život. Se slabou výdrží v posteli vám pomohou i tyto cviky.
  • Nové sexuální pomůcky. V neposlední řadě vám mohou pomoci i sexuální hračky, které rozproudí vaše libido.

Zerex klasik tablety



problémy s erekcí sex a vztahy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow