Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Jak si udržet zdravý penis?

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00
O svou “pýchu“ se musíte rozhodně starat, proto abyste měli neustále funkční a zdravý penis. Mnozí si neuvědomují, jaké zásadní chyby dělají a pak jim jejich nástroj neslouží tak, jak by si sami představovali.

Jak si udržet zdravý penis?

Dostatek spánku

Spánek po sexu patří rozhodně mezi velmi účinné metody, o kterých můžeme říct, že jsou regenerační. Tak jako Vaše partnerka, i Vy jste určitě velmi unavený po takové fyzické námaze. Váš penis a všechny svaly, které způsobují, že jste při milování tak aktivní, si dokonale odpočinou i během krátkého spánku. Jistá studie ukázala, že penis je v každém spánku v erekci a tedy ve stavu největší vzrušivosti. Je to však přirozený proces, který se pravidelně opakuje, a nemusíte se obávat mokrých nocí. Pokud je erekce delší, pak i Váš penis je lépe zregenerovaný. Je to možná zvláštní, protože penis se jako kdyby namáhal, ale rozhodně Vám to pomůže.

Omezte kouření

Bojujte proti kouření, které nejen dokáže zabíjet, ale rozhodně také ničí Váš sexuální život. Raději než cigaretu si dejte ovoce či zeleninu, rozhodně však do úst nedávejte žádný nikotin, pokud si chcete udržet zdravý penis. Ten je pro cévy nebezpečný a Váš penis tak nebude v optimální formě. Říká se také i o velikosti přirození, které je údajně menší u mužů, kteří podlehli závislosti na cigaretách. Erekce také není něco, na co se můžete při pravidelném vdechování kouře z cigaret příliš spolehnout.

Dostatek pohybu

Určitě jste zachytili i Vy informace, že pro zdravý sexuální život je nezbytný pohyb. Pohybu si třeba dopřát co nejvíce, třeba aktivně sportovat a zapomenout na předsudky. Pokud nevíte jak, vypracujte si plán a dodržujte ho. U erekce, ale i u celkové výdrže při sexu se určitě hodí kondice navíc, kterou můžete získat tímto způsobem. Údajně by Vám mělo na efektivní a správné fungování penisu stačit ujít i 3 kilometry za den. Pokud si vezmete v úvahu fakt, kolik kroků uděláte denně, určitě se k tomuto číslu alespoň přiblížíte. S pohybem úzce souvisí i Vaše váha. Velká nadváha to rozhodně není stav, který je potřebný na dobrý sexuální život a na fungování Vašeho nástroje. S nadváhou souvisí i cukrovka, které přímo a negativně ovlivňuje erekci. S váhou nejsou žerty, je to velmi vážná věc taky z pohledu kvalitního sexuálního života. Vytyčte si i Vy cíle, kterých chcete dosáhnout a mezi prvními by mělo patřit i zhubnutí.

Zívejte

Určitě se nestyďte zívat. Zívání je zcela přirozený jev u každého, komu se chce spát nebo se cítí unavený. Tím, že zíváte, uvolňujete oxid dusnatý a to je velmi zásadní látka alespoň co se týká uvolnění Vašich nervů a v konečném důsledku i mysli. Pokud zíváte dostatečně hodně, pak se cítíte klidnější. A stav klidu na duši a v naší mysli rozhodně napomáhá k tomu, abyste měli lepší a kvalitnější erekci a aby činnost Vašeho penisu byla optimální. Rozhodně se vyplatí vyzkoušet a cítit se tak mnohem příjemnější a zejména klidnější.


ejakulát penis sexuální život slabá erekce uspokojení ženy zvětšení penisu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow