Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Jaké jsou nejlepší erotické hračky současnosti? Tyto stojí za to!

04.02.2020 00:00 nejlepsi-eroticke-hracky

Nuda, stereotyp, rutina. Představují tyto pojmy synonymum pro váš vztah? Hledáte nějakou vzpruhu, změnu, vášeň? Máme pro vás dvě slova - erotické hračky. Erotické hračky mohou do vašeho vztahu vnést zcela nový náboj. Které z nich patří k těm vůbec nejoblíbenějším? Jaké stojí za to? A které můžete používat společně s vaší partnerkou?

Umělé vaginy

Umělá vagina dokáže mnohem víc než jen zpříjemnit osamělé večery. Poskytne vám velice příjemnou masáž penisu, jde tedy o pomůcku, která umí zajímavým způsobem okořenit i klasický sex

Sofistikované modely navíc zvládnou mužům pomoci i s delikátním problémem. Můžete totiž na nich efektivně trénovat oddálení předčasné ejakulace.

Prodloužte pohlavní styk se Zerex Extralong

Rozdíl mezi masturbátorem a umělou vaginou

Rozdíl mezi masturbátorem a umělou vaginou tkví v tom, že vagina nevibruje. Hodí se tak spíše pro muže, kteří si zatím nejsou jisti svým výběrem, chtějí vyzkoušet něco nového a netuší přesněji, jaký typ zážitku vlastně hledají.

Kritéria pro nákup umělé vaginy

Důležitým kritériem při nákupu tohoto produktu je zejména materiál, který by měl být příjemný na dotek a maximálně realistický. Používá se gel, silikon nebo umělá kůže, případně plast

Plast je příjemný asi nejméně, naopak pokročilé materiály napodobující lidskou pokožku se navíc rychle zahřívají na teplotu těla a jsou schopné ji i dlouhodobě udržet.

💡 Na míru byste si také měli vybrat rozměry: 

  • vnější délka se většinou pohybuje v rozpětí 14 až 25 cm, 
  • vnitřní délka bývá 11 až 22,5 cm,
  • vnitřní průměr je taktéž variabilní, přibližně od 1,5 cm do 6,5 cm.

Z hlediska designu se na trhu obecně vyskytují realistické modely včetně těch vyhotovených podle známých pornohereček nebo erotické pomůcky futuristických tvarů. Ty mají výhodu v diskrétnosti, z pouzdra nepoznáte, co se skrývá uvnitř. Z finančního hlediska už ale jejich pořízení bývá náročnější.

Vibrátory

Vibrátor nemusí být pouze náhražkou sexu s partnerem. Dnešní modely mohou posloužit k uspokojení nejen něžného pohlaví, které využívá vibrátory na bod G, ale také mužů.

Vibrátory pro muže

💡 Speciální vibrátory pro muže jsou zaměřeny převážně na dráždění prostaty, v některých případech navíc i na masáž hráze. Sami si u nich volíte intenzitu vibrací. Tyto pomůcky poslouží ke zvýšení vašeho potěšení při pohlavním styku a zároveň mohou pomoci také k rychlejšímu obnovení erekce. Anální vibrátory mohou samozřejmě ale používat i ženy.

Jak správně vybrat vibrátor?

Tyto speciální pánské vibrátory bývají především svým tvarem přizpůsobeny k snadnému zavádění do konečníku. Modely pro náročné mohou být vybaveny i dálkovým ovládáním.

Vyrobeny jsou:

  • ze zdravotně nezávadného materiálů, kterým bývá velmi často lékařský silikon. Ten nezpůsobuje žádné alergické reakce,
  • z plastu,
  • ze skla.

O svůj vibrátor musíte pečovat

Údržba je většinou velmi jednoduchá, po použití stačí omýt pomůcku vodou. Nezapomeňte, že pro skutečně uspokojivý zážitek z análního sexu, je nezbytné vždy použít lubrikant.

Odlišným typem vibrátorů zaměřených na mužskou populaci jsou právě výše zmíněné masturbátory, které mají tvar ženské vaginy a zároveň vibrují.

Erekční kroužky

Jde o jednoduchou pomůcku, která patří často mezi ty vůbec první pořizované. Důvodem bude bezpochyby i nízká pořizovací cena, nejlevnější kroužky stojí několik desetikorun.

Erekční kroužky jsou nástrojem, který slouží ke zlepšení erekce. Postarají se o její zvýšení nebo prodloužení. Kroužek zabrání odtoku žilní krve, čímž dojde k městnání krve v topořivých tělískách. Obecně se tyto kroužky dělí na:

  • pružné (silikonové či gelové) 
  • a utahovací.

Navíc mohou být kroužky na penis vybaveny nejrůznějšími výčnělky a výstupky určenými k dalšímu dráždění. Nejlépe vybavené modely disponují například také vibračními vajíčky a slouží tak i k dráždění penisu a varlat.

💡 U erekčních kroužků je důsledně nutné dbát na bezpečnost užívání. Nikdy není vhodné penis zcela zaškrtit. Neměli byste je taktéž používat příliš dlouho, stačí pouze 10 až 15 minut.

Dilda

Dilda si jakožto doplněk k vibrátorům pořizují samotní muži i páry. Jedná se o nevibrační pomůcku, nejčastěji ve tvaru penisu. Mužské verze však mohou být i tvarované odlišně, neboť ne každému muži je příjemný zrovna tento tvar. U pánů slouží tento produkt opět především ke stimulaci prostaty.

Další rozměr erotických hrátek pak přinášejí připínací penisy neboli strap-on. V páru si díky nim můžete vyměnit role a partnerka se pak stane tou dominantní. Strap-on penisy určené dámám bývají proto pro snadné a spolehlivé uchycení často součástí kalhotek, které si žena jednoduše obleče.

Kritéria pro nákup dilda

💡 Nejčastějším materiálem bývá kupříkladu:

  • gel,
  • případně také PVC,
  • pořídit si můžete dildo keramické, 
  • či dokonce skleněné,
  • případně vysoce realistický výrobek z tzv. termoplastické gumy (materiál velmi podobný lidské pokožce). U něj se samozřejmě nemusíte obávat, rozbití při standardním zacházení není možné.

Vakuové pumpy

Vakuová pumpa je složena z podtlakového válce a odsávacího zařízení. Mužům dovoluje především velmi snadno dosáhnout kvalitní erekce. Díky tomu se řadí k nejžádanějším erotickým pomůckám současného trhu.

Posloužit mohou vakuové pumpy i při poruchách erekce. Jejich efekt se navíc násobí ve spojení s erekčními kroužky. Ačkoli se to traduje a řada výrobců tuto informaci přímo uvádí, efekt na zvětšení penisu je dle odborníků sporný.

Správné použití vakuové pumpy

Podtlak se v pumpách vytváří buď stisknutím tlačítka, případně s pomocí balónku. Pokročilé modely mohou taktéž disponovat vibracemi, případně také vyměnitelnými manžetami, které mohou mít například podobu vaginy či análního otvoru. Pro dokonalé těsnění je doporučované vyholení ochlupení na penisu.

💡 Maximálního podtlaku bychom se nicméně alespoň zpočátku snažit dosáhnout neměli. Optimálním intervalem je na počátku cca 10 minut, v pozdějších fázích se doporučuje pouze 30 minut. V žádném případě by použití pumpy nemělo nikdy bolet.

Další zajímavé erotické pomůcky

Dalšími zajímavými erotickými pomůckami, které mohou okořenit váš vztah, jsou:

  • venušiny kuličky,
  • erotická pouta,
  • vibrační vajíčka,
  • womanizery,
  • anální kolíky.

Všechny tyto pomůcky vám poskytnou kýženou dávku rozkoše a potěšení. Díky těmto hračkám se už v ložnici s partnerkou nudit nebudete. Naopak budete mít problém z postele vůbec vylézt.

Zkvalitněte erekci a prodlužte sex

✅ A aby to skutečně stálo za to, vyzkoušejte některý z doplňků stravy Zerex

Zerex to jsou přírodní doplňky stravy, které obsahují účinné množství extraktů z tradičních bylin, které podporují pevnou erekci, chuť na sex, tonizují hladinu mužského hormonu v těle a celkově přispívají k lepším sexuálním výkonům. Právě přípravky Zerex příznivě ovlivňují pevnou a kvalitní erekci, zlepšují pánům výkon a výdrž v posteli a nabuzují libido a sexuální touhu.

  • Zerex Klasik příznivě ovlivňuje sexuální vitalitu, výkon a intimní život. Podporuje pevnou erekci, zvyšuje chuť na sex, pomáhá nabýt zdravé sebevědomí. Má rychlý nástup účinku. Stačí užít zhruba hodinu před sexem.
  • Zerex Extralong naproti tomu prodlužuje milování. Dokáže vás nabudit, díky čemuž vydržíte v posteli mnohem déle. Skvělý pomocník pro muže trpící předčasnou ejakulací. Podle mnohých uživatelů dokáže prodloužit sex až o 30 minut.
  • Zerex Ultragold je oproti dvěma výše zmíněným přípravkům trochu odlišný. Nefunguje nárazově, nemá žádný extrémně rychlý nástup účinku a spíše pečuje o sexualitu muže dlouhodobě, postupně. O větší pak ale může mít pozitivní účinky. Příznivě působí na udržení správné funkce reprodukčního ústrojí, podporuje sexuální touhu a celkový výkon, pomáhá udržovat sexuální aktivitu a přispívá k plodnosti.

Zlepšete svou erekci se Zerexem Klasik

Vsaďte proto na některý z přípravků Zerex a připravte se na erotické zážitky, jaké jste ještě nikdy nezažil.

 

Věděli jste, že průměrná délka penisu v ČR je 15,89 cm? Další zajímavosti o mužské pýše se dozvíte zde:



erotické pomůcky vibrátor na bod g
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow