Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Vyberte si vaši vůni a staňte se miláčkem žen

18.09.2017 08:53 afrodiziakální parfémy
Jste muž v nejlepších letech, divoké období střední školy už máte dávno za sebou, jste vyzrálý a úspěšný muž. Přesto si nepřipadáte tak atraktivní jako kdysi. Leckterá žena by vám řekla pravý opak, vy ale cítíte něco jiného. Naštěstí existuje jednoduchá pomoc, která opět přiláká pozornost žen, které na vás budou hledět lačným pohledem - afrodiziakální parfémy.

Vůně jsou klíčem

Vůně jsou klíčem k upoutání ženské pozornosti, které vám zvedne sebevědomí. Vůně a pachy zanechávají v našem mozku hluboké asociace, vybavují se vám vzpomínky nebo určití lidé. Srdeční tep se vám zvedá a v těle vám začne proudit koktejl hormonů. Cítíte to vzrušení a máte husí kůži. Přesně takové pocity vyvolají i afrodiziakální parfémy, které obsahují notnou dávku vonných složek k upoutání pozornosti „samičky”. Fungují velmi podobně jako klasické feromony, které jsou tzv. nosiči stimulace a spouštějí fyziologické reakce a změnu chování.

Nejenom vůně, ale i chutě nás ovlivňují

Afrodiziakum může být cokoliv. Specifické druhy jídla, vůně, parfémy, polibky. Všechny tyto podněty mohou vyvolat bouři hormonů a tužby, které začnou probouzet chuť prožít s daným člověkem milostný akt. Některé látky účinkují více na ženy, některé spíše na muže, ale můžete jich najít celou řadu i mezi parfémy. Skvěle fungují květinové a pižmové vůně, které navozují tu správnou atmosféru.

Afrodiziakální parfémy dokáží divy

Co se týče parfémů, stačí aplikovat malé množství na tepající místa na těle, mezi které patří krk, loketní jamky, zápěstí a místo za uchem. Pokud se jenom mihnete kolem nějaké ženy, ona vaši vůni zaznamená a naskočí ji husí kůže. To je známkou toho, že se její libido probudilo a vy jste jí skutečně zavoněl a ona vás zařadila do kolonky potenciálních partnerů. A pokud jste zrovna single, máte vyhráno. Třeba právě tímto způsobem najdete ženu svých snů nebo probudíte vášeň ve vaší manželce.

Ideální vůně pro každého

Zerex nabízí tři omamné pánské afrodiziakalní parfémy, které rozproudí v ženách touhu a vášeň. Jsou to Zerex Gentleman, Hunter a Sport. Každá vůně dominuje jinými složkami, které dokáží poblouznit každou ženu. V parfému Zerex Gentleman se snoubí skořice, citrusy, růže, dřevo a jemné tóny kůže. Zerex Hunter uchvátí směsicí cedrového, santalového a olivového dřeva spolu s hřebíčkem, skořicí a citrónem. A Zerex Sport je charakteristický květinovou vůni, kde spolu ladí fialky, hyacinty, růže a cyklamén s neodolatelně svěží vůní citrusů. Každý si najde to své a každý uchvátí ženu svého srdce jako správný lovec.


afrodiziakální parfémy pánske perfémy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow