Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Se slabou výdrží v posteli vám pomohou i tyto cviky

Autor článku: redakce Zerex.cz 25.07.2017 00:00 slabá výdrž v posteli

Pokud vás už delší dobu trápí slabá sexuální výdrž v posteli, měli byste vědět, že si můžete snadno pomoci. Vyzkoušejte cvičení - ne však takové, jaké znáte z posilky. Do těchto sportovních aktivit zapojíte pro změnu svůj penis a svou mysl ...

Nastudujte si odbornou literaturu

Způsobů cvičení pro muže, kteří mají problém s předčasnou ejakulací, je opravdu hodně. Na internetu najdete řadu odborných článků i laických návodů, jak si poradit se slabou výdrží v posteli. My doporučujeme tyto konkrétní cvičení.

Zpomalený dech

Spousta mužů "doběhne svůj maratón" ještě dříve, než se stihnou pořádně "rozjet" díky jedné chybě, kterou dělají - dýchají příliš rychle. Zkuste si během sexu všímat svého dechu (i když to možná vypadá jako náročný úkol) a vědomě s ním pracovat. Pokud vás trápí předčasná ejakulace, pomůže například technika 10-1-10, během níž se 10 sekund pomalu nadechujete do bránice, na 1 sekundu zadržíte dech a následně 10 sekund vydechujete. Praktikujte tuto techniku ​​během přestávek v milování.

Kegelovy cviky

Díky tomuto jednoduchému cvičení se naučíte, lépe ovládat svůj penis a své vyvrcholení. Cvik je jednoduchý: napínáte a uvolňujete svaly, kterými regulujete proud moči během vykonávání potřeby (takzvané PC svaly). Více informací naleznete také v článku Kegelovy cviky pro ženy i muže. Kegelovy cviky byste měli provádět dle možností pravidelně. Výsledky uvidíte již po několika týdnech.

Intimní masáž

I jemná masáž je určitý druh cvičení - díky praktikám jako je sexological bodywork nebo tantra se naučíte lépe a citlivěji vnímat své tělo a jeho potřeby. Důležité je, abyste byli uvolnění a vychutnali si dlouhou předehru a celý milostný akt. V tomto případě platí, že cesta je cíl a nemusíte nutně usilovat o orgasmus. Společné zkoumání nových technik s partnerkou má i další příjemný vedlejší efekt - utužení vašeho vztahu. TIP: Slabá výdrž při sexu nebývá jen důsledkem stresu a vyčerpání, ale může být zapříčiněna i nízkou hladinou mužského pohlavního hormonu, kterou můžete zvýšit pomocí stravy. Vyzkoušejte doplňky výživy na přírodní bázi - například Zerex Extralong s obsahem Kotvičníku zemního, který stimuluje libido, vitalitu a sexuální výdrž. Tablety na výdrž při sexu Zerex jsou volně dostupné online.

prodloužení pohlavního styku



předčasná ejakulace kegelovy cviky slabá výdrž v posteli
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow