Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Dvacátník s poruchami erekce? Na vině mohou být tyto faktory

Autor článku: redakce Zerex.cz 27.07.2017 00:00 Dvacátník s poruchami erekce? Na vině mohou být tyto faktory

>Stoprocentní kvalitní erekce v mladém věku není samozřejmostí. Přestože poruchy erekce se většinou týkají mužů, kteří již překročili práh čtyřicítky, nevyhýbají se ani dvacátníků a třicátníkům. Jak je to možné a co se s tím dá dělat?

Odkud se v životě dvacátníků berou poruchy erekce?

Nedostatek psychohygieny

Mnozí mladí muži neznají limity, pokud jde o pracovní život. Životní styl workoholika však neúměrně zvyšuje kortizol - stresový hormon, který brzdí tvorbu mužského pohlavního hormonu a tím ohrožuje i erekci. Muž, který je neustále vystresovaný a unavený z práce, má menší chuť na sex a je více náchylný na poruchy erekce.

Zdravotní potíže, o kterých jste možná nevěděli

Mužské sexuální zdraví ovlivňuje mnoho zdravotních faktorů - neberte to na lehkou váhu a navštivte lékaře (všeobecného a urologa). Poruchy erekce mohou být způsobeny nejen urologickými nebo pohlavními chorobami, ale i kardio-vaskulárními potížemi nebo cukrovkou.

Nesprávná "chemie"

Erekci dokážou ovlivnit některé skupiny léků (například antidepresiva), ale i užívání anabolických steroidů, které slouží především pro rychlý nárůst svalové hmoty. Mnozí muži, kteří je užívají, si stěžují na zhoršené libido, sníženou potenci a poruchy erekce.

Partnerské problémy

Důvodem erektilní dysfunkce mohou být neshody s partnerkou a nechuť k sexu, která z toho pramení. V tomto případě je nejvhodnější řešit daný problém upřímným a otevřeným rozhovorem a společně s partnerkou hledat cesty, jak můžete váš vztah zkvalitnit. Spolu s porozuměním přijde i zlepšení vašeho sexuálního života. Pokud máte pocit, že jste se dostali do slepé uličky, vyhledejte pomoc u odborníka: psychologa, psychoterapeuta nebo sexuologa.

Kde hledat účinnou pomoc?

Vyzkoušejte nejprve změnu životosprávy. Přeorientujte se na zdravou stravu a dopřejte tělu dostatek pohybu, abyste udrželi ve formě svůj kardio-vaskulární systém. Přestaňte kouřit cigarety a nadměrně konzumovat alkohol. Zbavte se přebytečného stresu, který vám komplikuje život. Věnujte dostatek času relaxaci a psychohygieně. Pokud nic z toho nepomáhá, vyhledejte pomoc lékaře nebo psychologa.

TIP: Potíže s erekcí vám pomohou zmírnit i doplňky výživy na přírodní bázi s obsahem Kotvičníku zemního. Tato bylinka podporuje tvorbu pohlavního hormonu v těle muže a tím i jeho sexuální výkonnost a celkovou vitalitu. Vyzkoušejte například volně dostupné pilulky na erekci Zerex Klasik, které kromě výtažku z Kotvičníku zemního obsahují Macu peruánskou a L-arginin.



erektilní dysfunkce poruchy erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow