Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Trápí vás nedostatečná erekce? Možná vám chybí L-Arginin

Autor článku: redakce Zerex.cz 14.06.2018 00:00 Trápí vás nedostatečná erekce? Možná vám chybí L-Arginin

Ležíte s partnerkou vedle sebe. Najednou vás její ruka začne hladit. Cítíte jemné vibrace v rozkroku. Úd se vám pomalu topoří. Líbáte se s partnerkou na ústech, líbáte ji na krku, na prsou a pokračujete níže. Cítíte, že to dnes večer přijde. Dnes večer se pomilujete. Nemůžete se dočkat, až bude jen vaše. Pak se ale najednou něco stane… Něco se pokazí. 

Vaše erekce vás z ničeho nic opustí nebo je nedostatečná. Snažíte se to ututlat erotickou masáží a něžnými doteky, ale stále se vám nedaří postavit „svého kamaráda” do pozoru. Veškeré vzrušení je v tu ránu pryč. Partnerka se k vám naštvaně otáčí zády a usíná. Vy s výčitkami svědomí usínáte po pár minutách také. 

Jak to, že to tentokrát nevyšlo? Proč jste najednou z ničeho nic měli nedostatečnou erekci? Kam se podělo všechno to vzrušení? A může se situace opět opakovat?

Erekci ovlivňuje spousta faktorů

Pevná erekce je poměrně věda. Pokud jste s ní nikdy neměli problém, můžete si doslova gratulovat. Ovlivnit ji totiž může snad milión faktorů.

Od správné životosprávy přes zlozvyky až třeba po nevhodné jídlo. Prakticky vše, s čím se denně dostanete do kontaktu, může ovlivnit vaši pevnou erekci. Například stres v práci, nezdravý tučný oběd, večerní alkoholový dýchánek s přáteli nebo třeba další vykouřená krabička cigaret.

Nedostatečná erekce může postihnout i vás

Nikdo proto před nedostatečnou erekcí není chráněn. Může to postihnout i vás! A to dokonce i když se snažíte pravidelně hýbat a jíst relativně zdravě. Jak to? Na pevnou erekci mají totiž vliv i ty nejmenší látky obsažené v jídle. Aminokyseliny.

Co jsou aminokyseliny?

Aminokyseliny jsou základní stavební složkou proteinů. Proteiny nebo jinak řečeno bílkoviny vám asi nemusíme příliš představovat. Určitě i vy jste někdy v životě řešili jejich dostatečný příjem. Právě bílkoviny jsou totiž základním stavebním kamenem všech svalů v našem těle. Muži se je snaží různě doplňovat a přijímat je v dostatečném množství, aby měli krásně velké a vyrýsované svaly. A právě v bílkovinách se nachází aminokyseliny.

Proč jsou aminokyseliny důležité?

Aminokyseliny v těle způsobují katalyzaci biochemických reakcí, výrobu jiných aminokyselin, hormonů a přenašečů, fungují zde jako zdroj energie, pomáhají nárůstu svalové hmoty, pro rychlejší zotavení organismu po fyzické zátěži, zlešpují srdeční činnost a lepší viskozitu krve. Bez aminokyselin nemůže vaše tělo, a to dokonce ani erekce, správně fungovat.

Aminokyseliny ve stravě

Aminokyseliny jako takové ale bohužel ve stravě prakticky nenajdete. Najdete je zde pouze jako součást samotných bílkovin. Pro jejich doplňování je tedy nejvhodnější maso. Co se týče rostlinných zdrojů, najdete bohatou zásobu aminokyselin v sóji, obilninách, mouce, rýži, luštěninách, ovoci a zelenině.

Ovšem ruku na srdce – jak často jíte skutečně libové maso s čerstvou zeleninou a na svačinu třeba ovoce? Dnešní doba je plná lákavých nezdravých a tučných jídel, a tak je velmi těžké přesně dodržovat rady výživových poradců. Velmi lehce se proto stane, že máme aminokyselin v těle málo.

Jak se projevuje nedostatek aminokyselin v těle?

Jaké to pak má důsledky? Jak se nízká hladina aminokyselin vlastně projevuje? Špatný tělesný i duševní vývoj, chronické problémy a onemocnění, záněty orgánů zažívacího traktu, narušená látková výměna, imunitní schopnosti jsou na nule, psychická degradace, zhoršené sexuální funkce, nedostatečná erekce. Tento stav může dojít dokonce až tak daleko, že člověk potom není schopen přijímat běžnou stravu, celkově chřadne a ztrácí na váze.

Aminokyseliny potřebuje každý!

Proto na nic nečekejte a začněte aminokyseliny pravidelně doplňovat! A to nejen z potravin, ale také navíc pomocí doplňků stravy! Jen tak můžete předejít všem výše zmíněným komplikacím.

Jednou z nejdůležitějších aminokyselin z širokého spektra je L-Arginin. V přirozené stravě ho nejvíc obsahuje kuřecí a krůtí vývar a kaviár

L-Arginin a jeho účinky

L-Arginin je nezbytný pro udržení dobré průchodnosti cév, podporu erekce a plodnosti mužů, dokonalé prokrvení svalů, zlepšení erektivní schopnosti a sexuálního prožitku, zlepšuje zásobování srdce a mozku kyslíkem, zvyšuje tok krve ve svalech.

Neméně významná je také stimulace spermatogeneze, což je v dnešní době velice cenné, neboť se kvalita mužských spermií a jejich schopnost oplodnit vajíčko prokazatelně mezigeneračně snižuje. L-Arginin urychluje také obnovu buněk, zvyšuje růst svalů, působí pozitivně na spalování podkožního tuku, stimuluje imunitní systém, omezuje shlukování krevních destiček, udržuje optimální funkci kardiovaskulárního systému, snižuje riziko aterosklerózy, reguluje krevní tlak a obnovuje pružnost cév.

Doplňte L-Arginin pomocí Zerexu Klasik!

Doplňujte proto L-Arginin a další důležité látky a aminokyseliny! Pomocí doplňku stravy Zerex Klasik zapomenete nejen na všechny neduhy spojené s nedostatkem L-Argininu, ale také na nedostatečnou erekci. Už nikdy nebude vaše partnerka naštvaná, že jste jí dostatečně neuspokojili. 

Nedostatečná erekce? Vyzkoušejte tablety Zerex



erekce l-arginín nedostatečná erekce podpora erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow