Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Penis stretching: Toto jsou domácí cviky na prodloužení penisu

03.01.2019 00:00 prodlouzeni-penisu

Nenadělila vám příroda příliš velký úd? Přáli byste si mít alespoň o centimetr či dva navíc? Ale nechcete dávat statisíce za operativní prodloužení penisu? Pak pro vás máme skvělou zprávu! Delší penis můžete mít i vy, a to bez operace nebo bolestivých zákroků. Stačí pravidelně provozovat penis stretching a vaše nádobíčko bude o pár centimetrů delší. Jak to funguje? Čtěte dále a vše se dozvíte!

Problémy s penisem? Zažívá je mnoho mužů

Mít velký penis je snem mnohých mužů. Podle britské studie, kterou v roce 2007 uveřejnil magazín Live Science, přikládají délce penisu mnohem větší význam muži než ženy. Ti si kvůli němu mnohdy přidělávají vrásky na čele a často jim jejich chlouba ani nedá spát. Takoví pánové pak běžně trpí syndromem malého penisu, což je pojem označující stav, kdy má muž deprese a mindráky ze svého mužství.

Myslím, že na světě neexistuje jediný muž, který by si nepřál, aby jeho penis byl o palec nebo dva delší,” uvedl Michael O'Leary, MD, profesor urologické chirurgie na Harvardské lékařské fakultě a urologie u Brigham and Women's Hospital v Bostonu.

Průměrný penis není žádný dlouhán

Přitom ale průměrný evropský penis není žádným přeborníkem ve velikosti nebo délce. Aktuální průměr činí 14,2 cm, což rozhodně není nic velkolepého, co by čeští muži běžně v kalhotách neměli. Však si ho jen změřte a uvidíte, že průměru dosahujete aniž byste pro to cokoliv musel udělat.

A pokud jde o ženy a jejich preference, tak ty jsou zcela v souladu s průměrem. Podle nejnovějších průzkumů ženy vítají muže s minimální délkou alespoň 13 cm. Pokud tedy máte penis dlouhý alespoň oněch 13 cm, můžete si pískat a nemusíte se ničím stresovat.

Penis stretching - prodloužení penisu pro každého

Chcete svůj penis přece jen o něco prodloužit? Přáli byste si alespoň o centimetr nebo dva delší chloubu? Pak vyzkoušejte penis stretching. Jedná se o zcela bezpečné ruční protahování penisu a masírování tkáně v penisu. Toto cvičení je určeno nejen k uvolnění svalů v penisu, ale také k jeho mírnému prodloužení.

Na to, zda takové cvičení funguje, se zaměřili také odborníci. Studie z roku 2010 sledovala po dobu čtyř měsíců skupinu mužů, která tímto způsobem procvičovala svůj penis. Po ukončení studie někteří ze sledovaných mužů získali na délce o 1,8 až o 3,1 cm navíc. Pro mnohé to tak byl obrovský úspěch.

Někteří pacienti, kteří prováděli penis stretching po dobu 6 měsíců, si všimli nárůstu o 1-2 cm,” uvedl profesor John Cleland Wylie z Cardiff University.

Jak provádět Penis stretching?

Penis stretching provádějte vždy v klidovém režimu, tedy mimo erekci. Ideálně se toto cvičení provozuje vsedě na klidném místě. A nezapomeňte, že všeho moc škodí, proto tyto cviky provádějte pouze jednou nebo dvakrát denně. Jakmile jste připraven, můžete se pustit na věc.

Uchopte žalud penisu, vytáhněte penis nahoru a natahujte jej asi 10 sekund. Potom vytáhněte penis doleva dalších 10 sekund, pak doprava. Opakujte tyto kroky jednou nebo dvakrát denně asi 5 minut. Pokud ve cvičení vytrváte, můžete dosáhnout prodloužení až o několik centimetrů. Rozhodně ale neprotahujte penis, pokud vás to bolí nebo vám to není příjemné. Nechcete si přeci vytvořit zranění!

Co je důležitější než délka penisu?

Zároveň ale nezapomeňte také na to, že délka penisu je sice jedna věc, ale jeho pevnost, tloušťka a celkové sexuální zkušenosti jsou věc druhá. Ač totiž nemusíte být nadprůměrně obdařený alfa samec, můžete i tak uspokojit spoustu žen. Žádná žena totiž nechce v posteli zdechlého slimáka. A nepomůže ani to, že má ten slimák výstavní rozměry. Za kvalitním sexem stojí i výdrž a pevnost penisu.

Proto nezapomeňte na účinné doplňky stravy Zerex, které vám pomohou dosáhnout v posteli skvělých výsledků. Ideální je modalita Zerex Extralong, který vám pomůže prodloužit pohlavní styk až o několik minut. Mnozí uživatelé uvádí prodloužení sexu až o 30 minut.

Zerex extralong, jak známo, přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Pokud jste v zásadě zdráv, není k užívání Zerex extralong žádná překážka. Užívá se jedna tobolka neboli kapsle jednu hodinu před sexuálním aktem; maximální denní dávka obnáší dvě kapsle,” uvádí uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Zerex Extralong má příznivý vliv na kvalitu sexuálního života, pevnou erekci a výkon muže v posteli. Zerex Extralong je certifikovaný výrobek z vybraných výtažků a extraktů bylin a přírodních látek. Doplněk stravy Zerex Extralong podporuje libido, chuť na sex, přispívá k výdrži a kvalitě sexuálního života, udržuje kvalitní erekci  a příznivě ovlivňuje zdravý intimní život muže.



prodloužení penisu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow