Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Jak se seznámit se ženou po 40?

19.05.2020 00:00 jak-se-seznamit-se-zenou-po-40

Jednoduše. Stejně jako s kteroukoliv jinou. Sympatie, a pochopitelně také antipatie, neznají věkové ani společenské rozdíly. Nesnáší „politickou korektnost“ a štěstí přeje odvážným. Důležitou roli hraje volba prostředí, kde hodláte hledat. Nejdůležitější pak přiznání, koho a co hledáte:

  • Matku vašich budoucích dětí?
  • Macešku pro své děti?
  • Milenku pro občasný sex?
  • Kamarádku do pohody i nepohody?
  • Dobrodružství na jednu noc?
  • Pomstu nevěrné partnerce?

A nezapomeňte: Ženy mají obdobné motivace, a pokud se nesejdou, jde o marnou snahu.

Jak se tedy seznámit se ženou?

Jedině oslovením. Kardinální otázkou je Kde?, nemarnit čas zbytečným hledáním. 

Sám jsi ztratil, sám si najdi.“ Radí kouzelná babička králi Já prvnímu v pohádce „Byl jednou jeden král“. Dnešní doba nabízí 1 000+1 nikoliv orientálních nocí, nýbrž více či méně romantických prostředí hodících se k seznámení se ženou do i po 40.

  • Online: V prostředí World Wide Web. Celosvětová pavučina překypuje seznamkami i sociálními sítěmi rozličného zaměření.
  • Offline: Přímo v terénu mezi živými lidmi bez berličky příšeří svitu obrazovky notebooku.

Jak se seznámit se ženou přes internet?

S obezřetností hodnou online prostředí. Internet poskytuje zdánlivou anonymitu. Skryti za uživatelským jménem ztrácíte do určité míry ostych i část soukromí. Ostatní uživatelé jsou na tom stejně. Ve skutečnosti nemáte ani ponětí, s kým máte tu čest. Může to být kdokoliv, 150 kg zápasník, vaše šéfová nebo podvodník hledající hejla k oškubání. Nicméně s přiměřenou opatrností chutě do toho.

Na sociálních sítích a diskusních fórech to žije

Facebook, Twitter a tisíce dalších. Vytvořte si profil s originální náplní a získávejte fanoušky a přátele, s trochou štěstí i pro offline život. Tematicky zaměřené sítě a diskuzní fóra shromažďují lidi podobných zájmů. Dávají vyšší šanci najít partnerku spřízněnou volbou. 

Internetové seznamky za vás udělají první krok

Nabízí větší pravděpodobnost úspěchu, neboť účastníci přichází s cílem seznámit se. Jednoduchým dotazem vyhledáte nespočetně portálů odpovídajících na otázku jak se seznámit se ženou přes internet. Nikoliv jak zvolit nejvhodnější seznamku pro vás. Nabídku tvoří jak bezplatné, tak placené služby.

Placené seznamky disponují řadou předností:

  • Ověřený profil jako garanci vážnosti zájmu.
  • Obsáhlý vstupní dotazník zajistí kvalitní hledání protějšku, nicméně vyřadí ženy, které algoritmus považuje za pro vás nevhodné.
  • Užitečné funkce od filtrování přes vyhledávání až k chatování.

Dávejte pozor na zaměření seznamky. Může zprostředkovávat nezávazné flirty či milenecké vztahy. Jiné se soustředí pouze na určité věkové nebo zájmové skupiny.

V konečném důsledku nezáleží na tom, po které části internetu brouzdáte. Hledáte-li vážný vztah, jednoho dne budete muset opustit bezpečí notebooku. V reálném světě s kytičkou v ruce, malou dušičkou a knedlíkem v krku půjdete, v podstatě na slepo, na první rande.

Jak se seznámit se ženou bez internetu

Ač se to na první pohled nezdá, tak i všední den nabízí spoustu příležitostí jak se seznámit se ženou i po 40. Bonus pak představuje příjemně prožitý čas ve společnosti zajímavých lidí.

  • Rychloseznamky. Během večera si promluvíte s protějšky rovněž hledajícími. Ve vymezeném čase se navzájem představíte, cinkne zvonek a jdete o stůl dál. Dobrovolnosti sjednat další schůzku nic nebrání.
  • Setkání nezadaných. To jsou společenské večery, taneční, výlety, víkendy. Nezadaní lidé, neformální prostředí, společně provozované aktivity. Ideální podmínky k seznámení.

Ale jde to i bez organizátorů. Sami běžte naproti svému štěstí. Jděte do společnosti, bavte se, žijte kulturním životem, sportujte. Tam všude potkáte ženy, mezi nimi i ty hledající partnera.

  • Inspirujte se romantickými filmy. Propagují seznámení díky náhodě. „Nechtěný“ karambol s následnou omluvou může a nemusí zažehnout jiskru, snad i malý plamínek. Vhodným místem je celičký svět. 
  • Turistika pěší i cyklo. Hrady a zámky, občerstvovny při značených cestách, tam všude je potkáte. Oslovujte je. Třeba jen pohledem, úsměvem. Z reakce poznáte sám, zda má smysl pokračovat nebo ne.
  • Nebojte se ulice. Zeptat se na cestu nebo kam zajít na dobrou kávu. Možná přijde strohá odpověď, možná přijde zajímavý rozhovor, možná i něco víc.

A důvody k zahájení konverzace? Stačí se rozhlédnout kolem sebe. Žádný není příliš banální ani pro ženu na úrovni. Jde pouze o momentální rozpoložení a chuť na maličký flirt.

Jak udělat co nejlepší dojem?

Učinili jste první krok. Paradoxně to nejsnazší máte za sebou. První rande, nikoliv v životě, ale pravděpodobně po delší době. Určitě nepotřebujete žádnou radu. Nicméně několik postřehů, jak nepropadnout u první zkoušky, nemůže ublížit.

  • Přineste květinu, žádný ohromující a ohromný pugét. Neznáte její plány pro zbytek dne a nevíte, zda by obrovská kytice nebyla kompromitující či na obtíž.
  • Mobil schovejte, nejlépe vypnutý. Určitě nechcete na první schůzce ukázat, jak moc jste důležitý a zaměstnaný. Vaše společnice určitě nehledá workholika, který si na ni občas najde čas. Nehledě na přerušování jinak příjemného rozhovoru.
  • À propos rozhovor: Ženy dovedou ocenit umění naslouchat i projevy zájmu o svou osobnost. Samozřejmě bez indiskrétních dotazů. O sobě mluvte střídmě, méně bude více. Nepřerušujte partnerku slovy: „To nic není, ale když jsem já….“. Buďte pozorným posluchačem i vtipným vypravěčem a glosátorem. Příliš nekritizujte.
  • Nemluvte o bývalých vztazích. K nevhodným tématům při první schůzce rozhodně patří sex, vychloubání se, kádrování nebo pomlouvání. Nemluvte ani o mamince. Většina žen má přímo panickou hrůzu z „mamánků“. Hledají muže stojícího pevně na vlastních nohách. Chlapa žijícího svůj život bez opory maminčiny sukně. 
  • Na co nezapomenout: Pochválit nějakou drobnost. Třeba šperk nebo oděv, ve kterém vypadá skutečně elegantně. Promluvit i o svých zájmech, ale všeho s mírou

První vyhrání (občas) z kapsy vyhání

Nedopadlo první rande? Nevěšte hlavu. Zadaří se příště. Vztahová chemie je nevyzpytatelná. Pokud zafunguje, buďte rádi a snažte se, aby plamínek nevyhasl. Pokud úspěšně zvládnete i druhé setkání, pak se připravujte na blížící se maturitu. Sex bývá často přeceňován, nicméně jeho podceňování se také nevyplácí. Patří k životu a s tím by nepohnul ani Archimedes, i kdyby ve vesmíru našel svůj pevný bod. 

Postel, prubířský kámen ještě křehkého vztahu. Určitě neuškodí „opáčko“ malé násobilky dříve, než za vámi zaklapnou dveře ložnice:

  • Nebuďte příliš Hrrrrr, příliš spěchu spíše škodí. Ale také už nejste zamilovaný studentík rdící se při zahlédnutí krajkového lemu spodničky. Jste dospělý muž, víte, co chcete a měl byste minimálně tušit, „po čem ženy touží“.
  • Dopřejte partnerce báječnou předehru. Většina žen ji zbožňuje, většina mužů ji nedoceňuje. Nicméně přispívá významnou měrou k plné spokojenosti z milostného zážitku.
  • Na ženském těle se nachází množství erotogenních zón, nejen ty muži nejoblíbenější. Věnujte pozornost všem a budete překvapeni.
  • Nezapomeňte na závěrečné pomazlení. Nechte pomalu doznít okamžiky slasti a pravděpodobně se ještě více sblížíte.

Nenechte nervozitu a strach cloumat svým majestátem. Čistě mužské selhání je sice strašák, ale relativně snadno překonatelný. Pokud nemůžete z hlavy vypudit poraženecké myšlenky, obraťte se s důvěrou na Zerex. Přípravek na přírodní bázi Zerex Klasik vás ani vaši partnerku nezklame a připraví báječné společně prožité okamžiky.

 

Více o tom, když "půjde do tuhého" se dozvíte v dalším článku:



jak se seznámit se ženou jak se seznámit se ženou po čtyřicítce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow