Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Milostná předehra: Proč se jí muži bojí a ženy se bez ní neobejdou?

18.10.2018 00:00 milostná předehra

Ač je sex pro většinu lidí na světě prostředkem k partnerskému sblížení a neodmyslitelnou součástí manželského života, stále jsou některé věci, bez kterých by se někteří obešli, avšak jiní na ně nedají dopustit. Vděčným tématem je i milostná předehra. Někdo ji miluje, někdo ji nesnáší. Muži ji většinou nevyhledávají a je pro ně ztrátou času, ženy se bez ní naopak neobejdou. Proč tomu tak je? Proč milostná předehra rozděluje už od nepaměti muže a ženy v sexuálních tématech? A neexistuje nějaká zlatá střední cesta, kdy by se stala milostná předehra příjemnou součástí sexuálních hrátek pro všechny?

Co je milostná předehra?

Říkejte si, co chcete, avšak milostná předehra patří k sexu stejně neodmyslitelně jako samotné proniknutí penisu do vagíny. Letmé doteky, něžné laskání, hluboké vzdechy, erotické myšlenky visící ve vzduchu. Vždyť by sex byl bez toho strašná nuda.

Snad pouze násilný sex probíhá bez předehry. Všechny ostatní milostné akty jakousi milostnou předehru mají. A to i ty vaše! Nemusí se totiž jednat čistě o ruční či ústní stimulaci protějšku .

Milostná předehra může značit třeba i objetí, společné sledování erotického filmu, povídání si o intimních představách či psaní si erotických textovek. To všechno jsou milostné předehry a k erotickému životu dvou dospělých lidí patří. Záleží pouze na vás, jakou podobu milostné předehry preferujete.

Proč se muži milostné předehře vyhýbají?

Jenže, proč se těmto milostným hrám muži většinou vyhýbají? Proč by nejraději okamžitě skočili na věc bez větších příprav? Většinu z nás nejspíš napadne, že je na svou partnerku natolik natěšený, že už prostě nechce či dokonce nemůže dál čekat. Někoho možná také napadne, že jej prostě takové milostné hrátky nebaví, a tak jde raději rovnou na věc. Správnou odpověď ovšem možná najdete někde úplně jinde, než si na začátku můžete myslet.

Pravý důvod, proč se muži vyhýbají milostné předehře

Pravým důvodem většinou bývá obava, že po dlouhé předehře potom už muž při sexu příliš dlouho nevydrží . Pánové se strachují, že jakmile se po dlouhé milostné předehře konečně vrhnou na sex, po pár sekundách okamžitě vyvrcholí. Což samozřejmě nikdo z nich nechce.

Bohužel se ale s touto obavou pomalu dostáváme do patové situace. Ženy se bez milostné předehry většinou neobejdou. Je to pro ně mnohdy jediný způsob, jak se vzrušit a jak se na partnera pořádně nažhavit. Bez předehry pro některé ženy bývá začátek sexu hodně bolestivý, takže pak není divu, že se sexu v budoucnu raději vyhýbají.

Jak vydržet při sexu po dlouhé předehře déle?

Otázkou tedy není, jak partnerku přemluvit k sexu bez předehry, ale jak naopak vydržet při sexu déle, i když mu předchází sáhodlouhá předehra?

A to už se, pánové, dostáváte na správnou cestu, v jejímž cíli vás čekají hodiny a hodiny vášnivého milování a erotických hrátek. Chcete se také dostat do tohoto cíle? Pak čtěte dále - uvedeme si tři zaručené způsoby, které vám pomohou prodloužit pohlavní styk a vydržet se milovat s vaší partnerkou i po dlouhé předehře klidně několik desítek minut.

Kegelovy cviky

Prvním způsobem, jak prodloužit pohlavní styk po dlouhé milostné předehře, jsou Kegelovy cviky. Je to známá cvičební technika, kterou celkově posílíte svaly pánevního dna.

Kegelovy cviky můžete cvičit prakticky kdekoliv, a to každý den. Stačí si na ně vzpomenout třeba v práci, doma nebo kupříkladu při koukání na televizi.

A jak byste je měl správně provozovat? Je to jednoduché. Po dobu alespoň deseti minut v kuse stahujte a zase uvolňujte svaly pánevního dna. Jsou to svaly kolem močového měchýře a konečníku. Stahujte tyto svaly rytmicky vždy na 10 sekund. Takto to opakujte několikrát za sebou.

Navíc vám Kegelovy cviky nepomohou pouze v posteli, ale také na toaletě. Přesněji řečeno díky těmto cvikům posílíte svaly pánevního dna i močového měchýře, tudíž už nebudete mít problém s nechtěným únikem moči, tedy inkontinencí. Více informací o kegelových cvicích si můžete přečíst zde.

Tantrické masáže

Druhou možností jsou tantrické masáže. Tyto meditační, masážní a sexuální techniky pochází ze starověké Indie a stále více si dobývají srdce i nás, Středoevropanů. S tantrickými masážemi se můžete setkat v nejrůznějších specializovaných salonech, ale také je samozřejmě můžete vyzkoušet sami doma.

Tyto techniky mají za cíl nejen sex více procítit, ale také si sex užít co nejdéle to půjde. Tantra, neboli správně řízené doteky, různé masážní a meditační techniky, dokáže předehru i celý sex posunout na úplně jinou úroveň. Díky tantrickým cvičením se můžete naučit vydržet při sexu klidně několik desítek minut. Navíc se sex stane, dalo by se říct, nadpozemským zážitkem, který si užijete i duševně, ne pouze fyzicky.

Zaujalo vás to? Chtěli byste tantru vyzkoušet? Pak si určitě nezapomeňte přečíst náš článek věnovaný právě tantrickým cvičením: Tantrický sex: Díky těmto technikám zažijete nový rozměr milování.

Tabletky pro prodloužení sexu

Poslední možností, jak můžete během sexu oddálit své vyvrcholení, jsou speciální doplňky stravy pro prodloužení pohlavního styku, Zerex Extralong. Tyto doplňky stravy doporučuje užívat také uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.: „Pokud jde o produkty značky Zerex, v prvém pořadí vám navrhuji vyzkoušet účinek přípravku Zerex Extralong. Ten totiž, jak známo, přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Pokud jste v zásadě zdráv, není k užívání Zerex Extralong žádná překážka.” V některých případech uživatelé uvádějí prodloužení sexu dokonce až o 30 minut. Co dále doporučuje pan doktor MUDr. Václav Urbánek, CSc. k prodloužení sexu? Na to získáte odpověď v tomto článku.

Zerex Extralong udržuje normální erekci, přispívá k prodloužení pohlavního styku, příznivě ovlivňuje intimní život muže a podporuje chuť na sex. Jedná se o certifikovaný výrobek, který obsahuje pouze přírodní extrakty.

Najdete v něm kotvičník zemní, který podporuje sexuální touhu a celkový výkon v posteli. Dále se v něm nachází ženšen pravý, který pomáhá udržovat optimální sexuální výdrž a vitalitu. Nesmíme zapomenout ani na macu peruánskou, která pomáhá udržovat sexuální aktivitu. A v neposlední řadě se v Zerexu Extralong nachází L-arginin, který pozitivně ovlivňuje zásobování organismu krví. Více informací o Zerexu Extralong si můžete přečíst zde.

Pánové, nebraňte se milostným předehrám se svou partnerkou. Vždyť jsou to tak žhavé a vášnivé chvíle. Přece by byla hrozná škoda, kdyby byl sex jen o „proniknutí penisu do vagíny” a tím by to haslo. Zkuste některý z našich tipů, jak prodloužit pohlavní styk i po dlouhé předehře, a uvidíte, že už milostná předehra najednou nebude nepříjemným zlem, ale příjemnou součástí vašich partnerských sexuálních hrátek.



milostná předehra
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow