Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Chcete odhalit nevěru? Dejte si pozor!

Autor článku: redakce Zerex.cz 14.09.2017 00:00 jak odhalit nevěru

Cítíte nepříjemné šimrání v břiše. Něco není v pořádku. Vy to víte, ale nemáte žádný důkaz. Máte pocit, že vás váš partner podvádí. Jenže jak odhalit nevěru? Měli byste se vůbec do něčeho pouštět? A jaké nástrahy na vás mohou číhat? V tomto článku se dotkneme tohoto ožehavého tématu, které rozhodně není pro každého.

Jak odhalit nevěru?

Důvěřuj, ale prověřuj,” tak praví jedno moudré přísloví. Rozhodně to ale neznamená, že byste najednou měli sledovat každý krok vašeho partnera. I prověřování je potřeba dělat s mírou. Můžete se totiž natolik zaplést do sledování vašeho partnera, až mu úplně odříznete svobodu. Jak tedy odhalit nevěru a prověřovat s mírou? Více se o svůj protějšek zajímejte, více se ptejte a snažte si vybudovat oboustrannou důvěru.

Pokud se vám přece jen něco nezdá, není nic jednoduššího než se na to zeptat. Vysvětlete, jaké máte obavy, z čeho nemáte dobrý pocit a proč se na to ptáte. Pokud je váš partner nevinný, určitě to pochopí a rád celou situaci objasní. Jestliže ale něco skrývá, poznáte to. Pamatujte ale na to, že přílišná kontrola může zničit dlouholetý, klidně i idylický vztah. Nic proto nepřežeňte a vyhněte se extrémům. Nechcete přece změnit svůj vztah ve vězení.

Podvádí více muži nebo ženy?

A máte se vůbec bát? Je pravděpodobné, že vás váš partner podvádí? Na to je velmi těžké odpovědět. Na internetu najdete spoustu statistik, které říkají, že více podvádí muži než ženy, že je velmi pravděpodobné, že je i váš partner záletník apod. To ale vůbec nemusí být pravda.

Všichni můžeme někoho podvést, všichni jsme je na jedné lodi. Jen je otázka, koho k tomu okolnosti donutí a kdo odolá. Je totiž logické, že pokud jsou oba ve vztahu maximálně spokojeni, skvěle si sedí a ani po intimní stránce jim nic nechybí, tak nemají důvod toho druhého podvést. Pokud jim ale něco chybí, mohou se k takovému kroku, ať už plánovitě nebo zcela náhodou, uchýlit. Není to ale nic jiného, než volání o pomoc.

Jaký dopad má ženská či mužská nevěra?

Ovšem pokud podvádí žena, bývá to pro vztah posledním hřebíčkem do rakve. V takovém případě totiž hovoří statistiky jasně. Mnohem častěji se rozvedou páry, ve kterých podvádí žena, než ve kterých jsou záletníky muži. Ženy se totiž častěji na svého milence upínají citově, kdežto muži jsou pouze lovci. V noci loví svou kořist a přes den jsou dokonalým otcem rodiny.

Jak se nevěře vyhnout?

A jak se takové situaci zcela vyhnout? Konkrétní návod sice neexistuje, ale základním kořením dokonalého vztahu je soulad v sexu. Pokud si po této stránce rozumíte, máte společné koníčky, rádi spolu trávíte čas a klidně byste celé noci společně mluvili a mluvili, pak bude váš vztah idylický a bez obav z nevěry. A jestli chcete svůj vztah ještě zlepšit, přečtěte si naše články v kategorii Vztahy.



vztahy jak odhalit nevěru nevěra
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow