Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Ženský a mužský bod G. Víme, kde ho hledat

Autor článku: redakce Zerex.cz 17.05.2018 00:00 Ženský a mužský bod G. Víme, kde ho hledat

Jak najít bod G? Mají jej ženy, dokonce i muži. Je opředen mnoha mýty. Lidé se za jeho nalezením honí stejně jako za Svatým grálem. Přesto mnoho z nich neví, kde jej hledat. To bude stěžejní otázka v tomto článku. Pokusíme se vám prozradit nejen k čemu tento tajemný bod slouží, ale také kde jej najít a jak jej správně stimulovat.

Bod G a jeho tajemství

Bod G je s lidstvem spojen už od nepaměti, přesto historické důkazy o jeho hledání a případném najití chybí. Předpokládá se, že už starověké národy tento bod znaly a v sexu jej často stimulovaly. První skutečně oficiální a dochovaná zmínka o bodu G pochází z roku 1950, kdy se o něm zmiňuje německý gynekolog Dr. Ernst Gräfenberg v časopise International Journal of Sexology. Ten popisoval velmi citlivou nervovou pleteň ve vagíně, která je v tomto místě nejdráždivější. Až o mnoho let později se objevují také první zmínky o mužském bodu G.

Jak najít bod G?

Pokud se přesuneme od teorie k praxi, zjistíte, že je to s tímto bodem velmi složité. Najít jej je mnohdy stejně náročné, jako hledat jehlu v kupce sena. Některé ženy mají sice bod G velmi citlivý, takže jej najdete prakticky okamžitě, jiné jej ovšem mají naopak prakticky neviditelný. Proto je jeho hledání o to složitější.

Bod G se někdy schovává

Odborné texty se shodují na tom, že ženský bod G najdete v první třetině pochvy. Lehce byste jej měli poznat už na dotek, neboť se jedná o houbovitý výběžek. Má zcela odlišnou strukturu oproti okolní stěně pochvy. Ovšem stejně, jako jsou odlišné ženy, tak jsou také odlišné body G. Některý bod G najdete prakticky okamžitě. Stačí se jej jen dotknout a vaše partnerka umírá touhou. Jiný bod G ne a ne najít a i když partnerku v těchto místech stimulujete, stále se nic neděje.

Buďte trpělivý

V takovou chvíli musíte být hodně trpělivý a neustále to zkoušet a hledat. Nebojte ale, je to příjemné hledání, neboť takové společné hrátky samozřejmě přináší hodiny mazlení, ruční stimulace a nejednou takové intimity končí sexem. Hledání bodu G si proto spousta pánů doslova užívá. prodloužení pohlavního styku

Věděli jste, že existuje chirurgické zvětšení bodu G?

Pokud nejste příliš trpěliví a vaše partnerka chce zažít skutečně vášnivý, nepopsatelný a bouřlivý orgasmus pomocí stimulace bodu G, může se vydat na chirurgické zvětšení bodu G. Ano, i to existuje! Jedná se o poměrně nenáročný chirurgický zákrok. Provádí se ambulantně na plastické chirurgii. Chirurg provede místní umrtvení a injekční aplikaci kyseliny hyaluronové přímo do bodu G. Bod G se tak zvětší zhruba z velikosti hrášku na velikost větší fazolky. Díky tomu je pak jeho nalezení a následná stimulace mnohem jednodušší. Zákrok je velmi rychlý a už za 4 hodiny po ošetření se žena může vrátit do sexuálního života.

Staré dobré hledání

To je ovšem poměrně radikální možnost a není to zcela nutné. Stačí věnovat hledání trochu více času a uvidíte, že se i na vás usměje štěstí. Rozhodně to neberte jako svou povinnost! Bod G nemusíte stimulovat za každou cenu! Stačí, aby se vám to oběma líbilo a i samotné hledání pro vás bylo zábavou.

Jak správně stimulovat bod G? Jakmile bod G najdete, máte napůl vyhráno. Jeho stimulace je totiž poměrně jednoduchá. Stačí jej prstem hladit, jemně na něj tlačit, mačkat jej, případně přes něj jemně přejíždět. Zkrátka vyzkoušejte různé způsoby a uvidíte, co vaši partnerku dostane do kolen. V některých zdrojích se dokonce setkáte s anální stimulací bodu G. Podle mnohých odborníků je totiž právě díky análnímu sexu možné lépe tento bod stimulovat a dosáhnout tak silnějšího orgasmu.

Více o análním orgasmu se dozvíte v našem článku Je anální orgasmus lepší? Zažijte ho! Ovšem vždy se samozřejmě řiďte vlastními pocity a svým tělem. Nemusíte za každou cenu vyzkoušet vše. Anální stimulace je pouze jednou z dalších možností. 

Jak to mají pánové s bodem G?

Jak už jsme také několikrát nakousli, bod G není výsadou pouze dam, ale také pánů. Věřte nebo ne, ale i muži mají bod G. Mužský bod G se nachází na poměrně ošemetném místě - mezi konečníkem a varlaty. Jelikož muži nejsou příliš zvyklí tento bod stimulovat, nejprve se na tom společně s partnerem domluvte, aby pak během samotného aktu nedošlo k nedorozumění. Nejednou už skončil sex fiaskem poté, co chtěla partnerka svého partnera takto „překvapit”. Pokud se ale na stimulaci mužského bodu G shodnete, máte několik možností.

Nejlepší je začít ruční masáží. Toto místo jemně masírujte, hlaďte a s lehkostí na něj tlačte a uvidíte, že váš partner zažije nepopsatelný orgasmus. Vhodné je si také naolejovat ruce, aby byla masáž co nejpříjemnější. Jakmile zjistíte, co přesně se vám líbí, můžete vyzkoušet stimulaci tohoto bodu i během sexu. Rozhodně se toho ale nebojte! Stimulace tohoto bodu je naprosto přirozená a ženy i muži by si to měli někdy vyzkoušet. Najděte si své vlastní cestičky, jak dosáhnout orgasmu díky bodu G, a užívejte si sex plnými doušky. 



erotogénní zóny bod g
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow