Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Babské recepty, které vám posílí potenci

Autor článku: redakce Zerex.cz 20.01.2017 00:00 recepty na potenci

Řešit dnes intimní problémy mužů bylinkami, není příliš rozšířené. Snad i proto, že při takové léčbě při vážnějších onemocněních samotné bylinky nejsou schopny nahradit konkrétní silné léky. Pomoci dokáží spíše při léčbě klasickou medicínou. V tomto článku si povíme více o tom, jak je možné problémy s potencí léčit právě pomocí "zázračných" bylinek. Bylinky se osvědčily při úpravě hormonální hladiny a umí pomoci i při očistě mužského organismu - navrátí mužnost a větší (nejen) sexuální aktivitu.

Podpora klasické medicíny

Přírodní medicína má něco do sebe. Pokud nepomáhají běžné léky, vyplatí se sáhnout i po přírodní síle bylinek. Bylinky dokáží pomoci někdy více, jindy méně. Důležité je začít je užívat v ten správný čas a hlavně pravidelně. V zásadě platí, že při rozvinutějších problémech a onemocněních sice silné medikamenty nezastoupí, ale umí vhodně podpořit klasickou medicínu. A právě proto se vyplatí je postupně poznávat a studovat jejich účinky.

Bylinky i na potenci

U bylinek je zajímavé to, že dokážou pomoci v širším spektru. Výjimkou nejsou ani mužské intimní problémy. Pokud hledáte účinné léky na potenci, respektive chcete a potřebujete posílit svou potenci, vsaďte na léčivé směsi právě z bylinek. Ne jedna bylinkářka potvrdila, že bylinkami je možné docílit mnohem více než pomocí léků. Dosáhne se očištění od škodlivých látek, zlepší se prokrvení všech orgánů (včetně penisu). V neposlední řadě se upraví hormonální hladina v organismu.

Upozorněním však zůstává, že zázraky se nedějí z jednoho dne na druhý. Léčení bylinkami musí být pravidelné. Jako účinné bylinky na potenci se osvědčily především Ginko biloba, borovice přímořská, yohimbe, celer nebo libeček. V tomto ohledu je třeba upozornit na správný poměr těchto bylinek. Podrobněji si představíme první tři zmíněné bylinky.

Kouzelná Ginko biloba

Pokud chcete dobře prokrvit celé tělo a orgány, tak účinně poslouží Ginko biloba. Extrakt z této bylinky je možné dnes požívat i v podobě tabletek. Pravidelné užívání navrací zpět potenci a erekci zároveň. Jako účinná bylinka na potenci nepřináší zlepšení potence hned přímo. Několik studii potvrdilo, že ginko podporuje cirkulaci krve v těle. Pokud byste se rozhodli pro ginko, poraďte se se svým lékařem, zda bude vhodné i pro vás nebo vašeho partnera.

Extrakt z kůry borovice přímořské

Další z bylinek na potenci je extrakt z kůry borovice přímořské (Pinus pinaster). Přírodní extrakt z kůry borovice přímořské pomáhá podpořit mikrocirkulaci krve v organismu, což má za následek zlepšení a zachování erekce. Léčba potence pomocí borovice přímořské je vhodnou alternativou ke klasické léčbě. Podpořit a zlepšit erekci a celý intimní život, je mnohem jednodušší pro každého muže i pomocí této bylinky.

Yohimbe, zázračný africký jehličnan

Další z účinných borovic a bylinek na potenci je takzvaný yohimbe, africký jehličnatý strom. Samotná kůra stromu ukrývá v sobě yohimbin, látku zkoumanou při léčbě erektilní dysfunkce u mužů. Výsledky potvrdily příznivé účinky této látky na mužskou potenci a erekci. No i přesto, že je to přírodní rostlinka a bylinka, i přesto je třeba dbát na správné množství přijaté látky, jinak hrozí předávkování. K nepříjemným vedlejším účinkům patří především problémy s ledvinami, infarkt nebo zadržování moči. Vždy je třeba samotné užívání této látky konzultovat se svým lékařem.

Ať se rozhodnete jakkoli, mužskou potenci je možné posílit i samotnými přírodními výtažky z rostlin, stromů, či bylinek. Jejich síla je o něco menší, než síla moderních umělých léčiv a medikamentů, to je pravda, ovšem dokážou pomoci právě tam, kde mají tyto léky mezery. Nebojte se spolehnout i na něco jiného, co vás může mile překvapit a pomoci zároveň.



recepty na erekci potence bylinky na potenci
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow