Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Vyzkoušeli jsme byliny na potenci

Autor článku: redakce Zerex.cz 26.07.2016 00:00 byliny na potenci a erekci

Mužská potence je symbolem výkonnosti, mládí a také i zdraví. Ve chvíli sexuálního vzrušení mužský mozek vyšle signál do nervů a ty zase do pohlavních orgánů. Ale co když to u muže nefunguje? Co když má i váš muž problém s potencí? Pánové bez rozdílu věku, přicházejí o zájem o sex. I když se zkoušejí mnohé alternativní léčby erektilní dysfunkce, je na čase vyzkoušet i přirozené formy léčby, tedy pomocí bylin. Vyzkoušeli jsme následující 3 byliny na potenci...

Yohimbe – zázračný jehličnan

Pokud jste se rozhodli u partnera povzbudit potenci právě bylinami, zkuste zázračný africký jehličnan jménem Yohimbe. Nejlepší efekt má kůra, kde se nachází látka yohimbín, alkaloid obsahující účinné látky, které se přidávají i do tabletek na potenci. Nedoporučujeme překračovat denní množství této byliny na potenci. Proč a v jakém množství je vhodná právě pro vašeho partnera, to raději konzultujte s osobním lékařem.

Ženšen pravý

Určitě se vyplatí, aby zkusil i tuto bylinu na potenci. Kořen ženšenu je už dlouhodobě používaný na výrobu léků jako takových a také se používá i při výrobě léků na léčbu erektilní dysfunkce a nízké potence. Účinky této byliny na problémy s erekcí jsou bezpečné a velmi efektivní. Pravdou však zůstává, že ženšen by se neměl užívat dlouhodobě. Jeho podněcující účinky po delším užívání přinášejí nepříjemné problémy se spánkem. Také při kombinaci s některými jinými léky nebo alkoholem se nebudete cítit nejlépe. Vsaďte raději tak jako my na účinky ženšenu v podobě doplňku výživy, u kterého budete mít dávku této byliny na každý den pod kontrolou. Pokud má váš partner rád čaj, stejného efektu dosáhne i ženšenovým čajem.

Mořská borovice

Do třetice doporučujeme vyzkoušet vašemu partnerovi kouzelnou bylinu jménem Mořská borovice, která je také vhodná na povzbuzení mužské potence. Stačí jen kůra, najdete jí především v jižní Africe, či na jihozápadě Středomoří. Pokud nemáte po ruce právě tuto kůru, sežeňte si Pycnogenol, doplněk výživy s výtažky z této kůry. Potvrzujeme i my, že tato bylina na potenci řeší nejen nízkou hladinu potence, ale i problémy s erekcí (erektilní dysfunkcí). Pozor při užívání této byliny na potenci by si měli dávat muži s nízkou schopností tvorby protilátek.

Byliny na potenci - vyzkoušejte je

Účinné byliny na povzbuzení mužské potence existují a některé i skutečně fungují, tedy tyto 3 druhy určitě. Jen stejně jako se všemi pomocníky, ani s přirodními pomocníky, jako jsou tyto byliny, není moudré vždy přehánět. Pokud má váš partner problémy s potencí nebo erekcí a nebo ho trápí jiné intimní problémy, neměl by odkládat návštěvu svého lékaře. Podpořte ho v tom i vy, abyste předešli tvorbě dalších problémů.



podpora erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow