Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Vůně působí na lidské emoce i psychiku. Jak jich využijete?

27.04.2017 08:30 Vůně
Vůně nás provázejí celým životem. Některé ovlivní nejenom náladu, ale i vnímání reality. Existují příjemné vůně, co spolehlivě uklidní, a pak takové, které v nás probudí dravou, téměř živočišnou touhu. Některé vonné silice dokonce uzdravují. Historie mnohokrát potvrdila, že rafinované ženy umí využít i kouzlo vůní ve svůj prospěch a získat, po čem touží. Často i muže svých snů. Stačí pár kapek parfému, který gentlemanovi zamotá hlavu, a ten je schopen dámu nejenom náramně sexuálně uspokojit, ale ve slabé chvilce jí slíbit prakticky cokoli.

Parfém jako afrodiziakum

Vůně mohou působit jako afrodiziakum, oživit naše sexuální hrátky a vrátit do ložnice kouzlo, vášeň i romantiku. Vonný olejíček, který se odpařuje v aromalampě, dokáže v takovém případě hotové divy! Jde o to vědět, po jaké lahvičce sáhnout. Nejprve vyzkoušejte na sobě, jaká vůně vám sedí, a pak na partnerovi. To, co voní vám, nemusí dělat druhému dobře. Existují vůně, které fungují téměř univerzálně a mají silný afrodiziakální účinek. Mezi ně patří exotický santal, dráždivý ylang ylang a sladký, omamný jasmín. Sehnat se dají buď jednodruhové esenciální oleje nebo směsi. Vynikající je třeba i černý pepř, který umí pěkně okořenit milostnou předehru a rozproudit krev. Zajímavý je i jemnější kardamom spolu s růžovým dřevem, cedrem a citrusy. Slyšeli jste o rostlině zvané vetiver? Jde o indickou trávu, jejíž kořeny by byl doslova hřích nevyužít. Destilací těchto kořenů se získává esenciální olej s výraznými afrodiziakálními účinky. Vůně je jemně nasládlá až kořenitá.

Feromony vaši touhu vybičují k maximu

Zmínili jsme parfémy. Na světě jich existují desetitisíce, možná statisíce. Přesto jen některé nad námi mají téměř neomezenou moc. Když jsme v jejich područí, pocítíme silné vzrušení a nevysvětlitelnou náklonnost k tomu druhému. Je to tím, že obsahují feromony, které sice samy o sobě žádnou vůni nemají, ale sexuální touhu vybičují k maximu. A je úplně jedno, jestli tomu věříme nebo ne. Feromony fungují nezávisle na nás. Kde takové parfémy získat? K luxusním, a přesto cenově dostupným patří i kolekce parfémů Zerex se silným afrodiziakálním účinkem, které lze diskrétně objednat na internetu. Parfémy se vyrábějí zvlášť pro muže a pro ženy. Jejich vůně je nezaměnitelná a účinek vynikající.


afrodiziaka vůně feromony
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow