Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Zapomeňte na klišé rady. Víme jak oživit vztah!

06.08.2018 00:00 Jak oživit vztah

Tipů a rad, jak oživit dlouhodobý vztah, je snad více, než celkový počet lidí žijících na planetě. Snad všichni jsme někdy četli nějakou z těchto „zaručených” rad. Sami byste jich určitě dokázali vyjmenovat stovky, od romantické večeře při svíčkách přes originální místa na rande až po společnou dovolenou. Ovšem víte, proč jsou vymýšleny neustále další a další rady, jak oživit vztah? Proč neustále vychází nové a nové články s dalšími a dalšími radami? Protože prostě nefungují! Respektive nefungují úplně na všechny. Proto jsme se podívali těmto zaručeným radám na zoubek a postavili je před nelehkou zkoušku - zkoušku v praxi. Během našeho testování jsme navíc objevili zcela nové rady, jak oživit vztah, které skutečně fungují!

Všeobecný problém všech rad pro oživení vztahu

Abychom ale mohli objevit skutečné rady, jak oživit vztah, musíme nejprve pochopit, proč vlastně nefungují ty stávající. Proč nestačí jít s vaší milovanou polovičkou na piknik do nádherného parku? Proč nestačí odjet na božskou dovolenou a všechny problémy jsou v tu ránu minulostí? Proč nestačí ženě nazout nádherný střevíček a žít šťastně až do smrti?

Důvod je až neuvěřitelně jednoduchý - protože se jedná pouze o vymyšlené příběhy. Rádi si realitu trochu přizpůsobujeme a ohýbáme, aby byla zajímavější, pěknější a barevnější. Lidstvo to dělá už od nepaměti. Proto dnes máme mýty, báje a pověsti, proto dnes existuje tolik pohádek, proto se každý den můžeme dívat na poutavé filmy v televizi. Bohužel tyto příběhy nemají s realitou nic společného. Proto vám ani nebudou fungovat zdejší scénáře pro oživení vztahu. A proto se navíc ve skutečnosti často daná scéna neodehraje tak, jako třeba ve filmu. Prostě je to jen příběh.

Jaké rady skutečně fungují?

Přesuneme se tedy z oblasti pohádek a příběhů do reality všedních dní. Tady je to trochu komplikovanější. Většinou se nikdy nestane to, co si představujeme. Proto je velice složité poradit vám, co například dělat, když už vám to s partnerkou neklape v posteli. Situací může nastat tolik, že prostě nelze předpovídat úplně všechny scénáře. Avšak rozhodně vás nenecháme s prázdnou! Nejlepší radou, jakou můžete dostat, je komunikovat spolu.

Nikdo neumí číst myšlenky

Komunikujte se svou partnerkou, snažte se dozvědět maximum informací, například o tom, co jí trápí, co by chtěla změnit, jaké má představy. Jen tak získáte nápovědy a indicie k řešení celé situace. Rozhodně to ale nemusíte přehánět! Nemusíte jí následně obdarovávat drahými diamanty, nebo jí pořizovat vlastní apartmá. Tím nás opět krmí pouze v Hollywoodských filmech, ale nemá to nic společného s realitou.

Ta nejjednodušší řešení jsou ta nejlepší

Pro oživení vztahu můžete vyzkoušet malé věci. Můžete například zajít na společnou procházku do přírody. Můžete strávit společný večer v posteli, kdy si budete vyprávět veselé příhody z mládí. Můžete se uvelebit do pelíšku a společně si přečíst nějakou zajímavou knížku. Můžete se čistě jen hladit bez sexuálního podtextu. Jak oživit vztah - zerexsutra Jsou to jednoduché kroky, které vám však mohou zachránit vztah. Nemusíte vyjet hned do Karibiku, jak hlásají ženské časopisy. Můžete zůstat doma a přitom dostatečně zpestřit vztah.

Netradiční možnosti, jak okořenit vztah

Můžete vyzkoušet třeba hanbatý bufet. Ten spočívá v tom, že si na své tělo rozprostřete nejrůznější pokrmy, ideálně jednohubky, které potom váš partner nebo vaše partnerka sní. Další možností jsou intimní chvíle při pornu. Každého erotické filmy svým způsobem vzrušují. Tak proč si tím nezpestřit vztah?! Navíc se nejedná o žádnou nevěru! Existují také ženy, které se při sexu fotí rády. Jenže většina z nich vám to nikdy nepřizná. Proto jí zkuste překvapit foťákem v ruce a nádobíčkem připraveným k akci. Uvidíte, že jí to rozpálí do běla. Možná vás to ještě nikdy nenapadlo, ale jako afrodiziakum také skvěle fungují i zrcadla rozmístěná po ložnici. Stačí se při sexu na sebe dívat a budete si to zase rozdávat jako před lety. V neposlední řadě můžete vyzkoušet také vzájemné intimní holení. Pointa spočívá v tom, že si navzájem vyholte přirození. Není to sice činnost vhodná pro každého, ale pokud se do toho pustíte, uvidíte, že bude mezi vámi růst sexuální napětí.

Jak oživit vztah?

Pokud už vaše erekce nebyla několik měsíců zcela pevná, můžete svou partnerkou překvapit také penisem tvrdým jako ocel. I naprosto pevná erekce může zafungovat jako účinné afrodiziakum. Na pomoc si k tomu přizvěte Zerex, který vám pomůže s pevnější erekcí a lepším výkonem v posteli. Doplňky stravy Zerex podporují chuť na sex, stimulují libido, zlepšují prokrvení penisu, udržují normální erekci a celkově přispívají ke zdravému intimnímu životu muže. Vaše erekce tak bude opět silná a pevná jako před lety. Vaši partnerku oslníte naprosto neopakovatelným sexem, který si dozajista bude chtít brzy zopakovat. Tableta Zerex na zkoušku



sex vztahy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow