Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Slabá erekce a stres: Jak spolu souvisí?

Autor článku: redakce Zerex.cz 21.03.2018 00:00 Slabá erekce a stres: Jak spolu souvisí?

Slabá erekce a stres. Dvě na první pohled zdánlivě nesourodé situace. Erekce je spojována s něčím příjemným, s něčím, co si chceme pořádně užít, na co se těšíme. Kdežto stres je naproti tomu něco nepříjemného, špatného, co nám pouze kazí životy. Jak tedy mohou tyto na první pohled nesourodé věci souviset a ovlivňovat váš sexuální život?

Stres se vkrádá do našich životů

Je to prosté - žijeme ve velmi vypjaté době. Stres v práci, povinnosti doma, problémy s rodinou a k tomu třeba ještě nějaká nemoc. Kombinace, kterou zná téměř každý z nás. A toto všechno pomalu ale jistě ovlivňuje i váš sexuální život. Zprvu je to nenápadné. Třeba jen nemáte chuť a raději po práci usednete v klidu k televizi. Ovšem časem se z drobností vyklubou pořádně velké problémy. Nebudeme vás zde děsit, ale vše může vyústit až ke konci jinak ideálního vztahu. Slabá erekce a stres jdou dnes ruku v ruce.

Slabá erekce a stres spolu souvisí

Stres a erekce jsou silně propojené nádoby. Pokud jste v klidu a nezažíváte žádný větší stres, projeví se to v pozitivním slova smyslu i ve vaší ložnici. Naopak, pokud jste neustále pod tlakem, budete pod tlakem i v posteli a až ne tak pod tlakem tam dole. Jinak řečeno, vaše erekce nebude příliš tvrdá. Zerex na zkoušku 2 kapsle

Jenže jak to vyřešit?

Jak to vyřešit? Do práce chodit musíte, s rodinou se jen kvůli sexu nerozejdete, dětí se nezbavíte a nemoc vás taky jen tak neopustí. Jak to tedy udělat, abychom byli méně ve stresu a více v pohodě, a následně také v posteli? Naučte se více odpočívat a relaxovat! V dnešní době to správně umí málokdo. Ano, umíme sebou plácnout k televizi a na chvíli na vše zapomenout, ale je to skutečně prostředek k dokonalému uvolnění? Odpovídat asi nemusíme.

Naučte se skutečně odpočívat!

Základem je správný odpočinek, ne jen na oko. A nebojte, nebudete kvůli tomu muset do předraženého salónu či wellness centra. Stačí si najít klidné místo u vás doma. Může to být například ložnice. Domluvte se s rodinou, aby vás dvakrát do týdne nechali na hodinu či dvě nerušeně odpočívat. Uvelebte se v posteli, pořádně se zachumlejte do peřiny a přidejte nějaký relaxační prvek. Tím může být klidná muzika, odpočinková knížka nebo jen vaše myšlenky. Rozhodně by to mělo být něco, u čeho nebudete muset příliš přemýšlet, u čeho se dokonale uvolníte a u čeho se nebudete nijak vzrušovat. Zapomeňte tedy na politické zpravodajství, filmy či televizi obecně. U ní se pořádně nepohroužíte do sebe a neodpočinete si. Proto televizi na tuto dobu nechejte vypnutou.

Uvařte si uklidňující čaj

Uvařte si k tomu také vynikající Uklidňující čaj. Tato čajová směs je zcela originální a byla vytvořena s ohledem na současný uspěchaný život. Obsahuje tradiční bylinky, jejichž složky příznivě působí na udržování klidné mysli a zlepšení kvality spánku. Mezi bylinkami v ní najdete Řebříček obecný, Třezalku tečkovanou, Levanduli lékařskou, Jitrocel kopinatý a Meduňku lékařskou. Všechny tyto bylinky společně podporují duševní zdraví, přispívají k emocionální rovnováze a udržení pozitivní nálady. Meduňka a levandule navíc přispívají k příjemnému uvolnění během uspěchaných dní. Čaj na stres a uklidnení

Čaj si vezměte s sebou do postele během svých odpočinkových chvil a pomalu, doušek po doušek, si jej vychutnávejte. Myslete pouze na sebe, na své sny. Často totiž v tom shonu na sebe zapomínáme a mnozí z nás dokonce ani neví, za čím se tak ženou. Víte to vy? Zamyslete se nad tím. Možná zjistíte, že pro ten všechen shon a stres vlastně ani nemáte vysvětlení a jen se honíte za vzdušnými zámky. Zapojte trochu představivosti a vysněte si během těchto chvil dokonalou budoucnost.

Méně stresu, lepší sex

Než se vám tato metoda projeví v posteli, bude to chvíli trvat. Dejte tomu čas a rozhodně po prvním odpočinku na ni nezanevřete. Tělo i mysl si musí skutečně odpočinout! Podle vědců se člověk doopravdy uvolní až zhruba po 3 týdnech takové meditace. Ale samozřejmě záleží na míře stresu a vytížení, jakému jste byli doposud vystaveni. V posteli si můžete pomoci také malým pomocníčkem, a to pilulkami na erekci. Poslouží vám například Zerex Klasik.Jedná se o certifikovaný výrobek, který podporuje chuť na sex, zlepšuje prokrvení penisu, stimuluje a udržuje normální erekci. Má rychlý nástup účinku, takže stačí užít jednu tabletku zhruba hodinu před sexem. I díky němu zlepšíte svůj výkon v posteli. Pánové, naučte se odpočívat a pořádně relaxovat a zjistíte, že budete v posteli nezastavitelný.



slabá erekce stres vs erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow