Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Problémy s ejakulací má každý druhý Čech

Autor článku: redakce Zerex.cz 05.03.2018 00:00 problémy s ejakulací

>Nebudeme si nic namlouvat. Stres, strach z neuspokojení partnerky, málo zkušeností, příliš dlouhá sexuální abstinence či pouze jen shoda náhod. To vše ovlivňuje nejen vaši psychiku, ale také, a to především, výkon v posteli. Určitě jste to i vy alespoň jednou zažili. Tyto problémy totiž zná až 50 % Čechů. Týkají se problémy s ejakulací i vás?

Dva možné problémy s ejakulací 

Muži po celé republice to zažívají prakticky denně. Buď dosáhnou vrcholu příliš brzy a jejich partnerka tak zůstává neuspokojená, nebo naopak nemohou dosáhnout vrcholu vůbec a sex pak končí nepříjemnými pohledy a pokořeným odchodem z ložnice. Ať tak či onak, problémy s ejakulací se netýkají jen vás. Jednou za život mohou potkat každého. Dle našeho průzkumu, který jsme provedli na začátku tohoto roku, jsme zjistili, že problém s ejakulací má každý druhý muž v České republice. A jejich příčin může být nespočet.

Proč trpím předčasnou ejakulací?

Nejčastější je případ předčasné ejakulace, kdy muž vyvrcholí mnohem dříve, než stihne dostatečně uspokojit svou partnerku. Podle vědců se za předčasnou ejakulaci může označit stav, kdy se muž udělá do jedné minuty po začátku soulože. Pokud u vás vyvrcholení přichází později, řekněme kolem 10 minuty, pak se nejedná o předčasnou ejakulaci. Je-li vaše partnerka stále neuspokojena, můžete ji vyzkoušet stimulovat během delší předehry a sex zvolit až těsně před jejím vyvrcholením.

Vrátíme se ovšem k našemu původnímu problému, a to k předčasné ejakulaci. Většinou je způsobená nezkušeností daného muže či kvůli jeho příliš dlouhé sexuální abstinenci. V takovém případě se můžete snažit sebevíc a přesto k rychlému vyvrcholení dojde.

Pokud totiž mezi jednotlivými ejakulačními vybitími (zejména u jedince mladého) vznikne časový výpadek celotýdenní či třeba ještě podstatně delší, tak při následném pohlavním styku pak u každého muže nastoupí tendence k urychlení nebo dokonce k překotnosti ejakulace. To prosím není žádná porucha, ale fyziologická zákonitost,” říká MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Pokud tedy víte, že ještě nemáte příliš mnoho zkušeností, nebo že jste příliš dlouho abstinovali, svěřte se s tím své partnerce a připravte ji na možnou variantu rychlého vyvrcholení. Opět takové situaci můžete předejít delší předehrou. Sex bude v takovém okamžiku pouze třešinkou na dortu.problém s ejakulací

Řešení předčasné ejakulace podle odborníka

Naštěstí existují řešení, které vám s předčasnou ejakulací pomohou. Na pomoc jsme si opět přizvali uznávaného odborníka v oblasti sexuologie, MUDr. Václava Urbánka, CSc.: „Úplně nejzákladnějším předpokladem k terapii předčasné (překotné) ejakulace je zajištění pravidelnosti v sexuálním režimu muže. Jinými slovy, pravidelnosti i dostatečné četnosti pohlavních styků. Je vhodné uskutečňovat je několikrát týdně.

Zkuste se tedy svěřit své partnerce a domluvit se na vyšší četnost sexuálních styků. Pokud s tím nebude souhlasit, nebo nebude z vašeho návrhu příliš nadšená, můžete s ní pokusit najít jiná, alternativní řešení, jako jsou orální sex nebo alespoň uspokojení rukou. Rozhodně je to lepší než nic.

Pravidelný pohlavní styk vám nepomohl?

Pokud vám ani pravidelný pohlavní styk po několika týdnech nepomůže, můžete přejít k dalšímu kroku. „Navrhuji vám vyzkoušet přípravek Zerex extralong. Ten přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy,” radí MUDr. Václav Urbánek, CSc. Doplněk stravy Zerex Extralong podporuje libido, chuť na sex, přispívá k výdrži a kvalitě sexuálního života, udržuje kvalitní erekci, příznivě ovlivňuje zdravý intimní život muže a prodlužuje pohlavní styk. Jedná se o certifikovaný výrobek, který vám pomůže najít ztracené sebevědomí.

Je Zerex Extralong vhodný i pro mě?

Pokud jste zdravý muž, neužíváte žádné léky a ani váš lékař vám užívání doplňku stravy Zerex Extralong nezakáže, není žádný důvod, proč byste jej nemohl užívat i vy. Zeptejte se na to svého ošetřujícího lékaře. Navíc si můžete Zerex Extralong pořídit velice jednoduše na internetu. Je zde totiž volně prodejný, a tak nemusíte kvůli němu nikam chodit. Následně stačí užívat jednu tabletku zhruba hodinu před sexuálním stykem. Uvidíte, že se váš sexuální život rázem vrátí do zajetých kolejí. A také vaše partnerka tuto změnu dozajista ocení.

Pokud byste ještě měli ohledně doplňku stravy Zerex Extralong nějaké otázky, neváhejte se podívat na stránky www.izerex.cz, kde najdete všechny potřebné informace. Spokojený sexuální život je blíž, než si myslíte!



problémy s erekcí zerex extralong problém s ejakulací rychlé vyvrcholení
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow