Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Nuda v sexu? Chce to nové zážitky!

29.04.2016 00:00 Nuda v sexu? Chce to nové zážitky!

Váš vztah už dávno není co to bývalo za mladých časů? Nic se vám nechce, nic vás nevzrušuje, nemáte chuť zkoušet něco nového? Je to normální projev dlouhodobého soužití dvou osob. Stereotyp ovládne každý vztah, bez ohledu na to, jestli se vám to líbí nebo ne. Co vám může přinést nové zážitky do postele a vašeho intimního života?

Erotický film nebo porno...

Najděte si dobrý erotický „soft“ film nebo trochu přitvrďte v tomto žánru pomocí „hardcore“. Nebojte se experimentovat, ale vždy vybírejte i podle vkusu vašeho partnera.

Oblečení

Nešetřete na erotickém oblečení. Vyplatí se investovat do nejnovějších trendů. Podrážděte zrak vašemu partnerovi novým oblečením. Stejně tak poproste i vy jeho, aby vám dopřál nezapomenutelné divadlo. Když potěšíte oči, přenesete vzrušující impulzy i dále, samozřejmě i do intimních partií a to je to, co se očekává nejvíce. Správné nabuzení se například výstřednějším „sexi“ oblečením, může vést k novým a nezapomenutelným erotickým zážitkům z následujícího aktu.

Zerex přináší nové zážitky...

Vyplatí se zkusit Zerex. Ten nejen že slibuje, ale i skutečně přináši nové zážitky a impulzy do postele. Pamatujte, že Zerex pomůže, pokud váš vztah a intimní život ovládne nuda a stereotyp. Vybrat si můžete vždy ze tří variant produktů, přesně podle vašeho přání.



Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow