Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sexuální polohy

Jaké sexuální polohy v autě jsou při milování NEJ?

Autor článku: redakce Zerex.cz 25.12.2017 00:00 Jaké sexuální polohy v autě jsou při milování NEJ?

Intimní chvíle v autě nepatří pouze do kategorie pro teenagery, kteří ještě nemají vlastní bydlení nebo dostatečné soukromí u rodičů. Perfektně mohou oživit sexuální život i zralých partnerů. Přece jen je to něco netradičního, vzrušujícího, adrenalinového. Kdy jste naposledy něco podobného vyzkoušeli? Pojďte si s námi projít tři sexuální polohy v autě a vyzkoušejte auto jako skvělé netradiční místo pro milostné radovánky.

Příprava je základ

Začneme přípravou. I když vaše partnerka může být až do poslední chvíle v nevědomí, co se na ni chystá, vy se na to připravte. Uvidíte, že si to užijete mnohem více. Nejprve se připravte fyzicky. Vzrušení bude proudit všude kolem vás a pokud máte sklony k rychlému vyvrcholení, vezměte si hodinu před aktem pilulku na prodloužení erekce. Dále si s sebou do auta přibalte také vlhčené ubrousky pro lepší hygienu, uvidíte, že vám  přijdou vhod.

Sex na předním sedadle auta

Pokud budete chtít partnerku skutečně překvapit, neprozrazujte jí vaše plány až do poslední chvíle. Zajeďte s ní na odlehlé místo, aby vás nikdo nerušil. Zaparkujte, zatáhněte ruční brzdu, vytáhněte klíčky ze zapalování a můžete se pustit na věc. Nejprve ji pořádně nažhavte. Pak si jí posaďte na sebe, přední sedadlo dejte co nejvíce dozadu a směřujte vaši partnerku, aby se na vás hýbala nahoru a dolů. Můžete jí pomoct rukama, kterými ji budete nadzvedávat. Pokud se rozhodnete pro tuto polohu na zadním sedadle, dejte naopak přední sedadlo co nejvíce dopředu.

sexuální polohy v autě na předním sedadle

Letní sex pod hvězdami

Pokud je venku krásně a nelítá příliš mnoho komárů, můžete vyzkoušet také sex na kapotě auta. Tu nejdříve vyzkoušejte, zda není příliš horká od motoru. Následně můžete na kapotu dát ručník nebo deku a na ni si posadit partnerku. Roztáhněte jí nohy a jemně do ní vnikněte. Tuto polohu si užijete oba dva. 

sexuální poloha na kapotě auta 

Pohodlí nade vše

V neposlední řadě můžete využít také prostoru v kufru. Sklopte zadní sedadla a vytvořte tak vzadu krásný velký prostor. Na podlahu kufru dejte opět deku nebo karimatku, abyste měli oba dva dostatek pohodlí. Zde si to můžete užít stejně jako v posteli. Pokud chcete zkusit něco nového, může si partnerka kleknout na všechny čtyři, vystrčit na vás zadeček a vy do ní zvenku můžete pronikat. Bude se jednat prakticky o klasickou polohu zezadu, ovšem s tím rozdílem, že tato bude v autě.  Vy budete můžete buď klečet na kolenou v autě nebo stát venku přičemž vaše partnerka bude uvnitř.

sexuální polohy v autě - zezadu

Další inspirace na sexuální polohy v autě

Tyto tři polohy v autě jsou základní. Jejich obměny jsou plně ve vaší režii. Chcete-li se ale pustit do něčeho odvážnějšího a pokročilejšího, můžete se nechat inspirovat dalšími 12 sexy polohami v v sexuální příručce Zerexsutra. Ta je novodobou verzí Kámasútry a neradí pouze v běžných sexuálních situacích, ale i v těch netradičních, jakými je například také sex v autě.

Navíc zde najdete příběhy skutečných lidí, kteří konkrétní polohy vyzkoušeli. Projděte si tuto knihu společně s vaší partnerkou a uvidíte, že už jen u toho bude růst sexuální napětí. Kniha může skvěle fungovat i jako vánoční, valentýnský či narozeninový dárek.   Zerexsutra inspirace na sexuální polohy v autě



sexuální polohy kamasutra polohy v aute zerexsutra
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow