Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Kvalitní erekce: jak dlouho trvá a jak jí dosáhnout?

29.04.2017 00:00 kvalitní erekce

Víte, co je na mládí krásné? Že si nepřipouštíme problémy, které jednou mohou přijít. Mladí muži jsou na vrcholu svých sexuálních sil, a i když o problémech erekci slyšeli, mávnou nad tím rukou. Vůbec si neumějí představit, že by se něco podobného mohlo stát i jim. Přesto jednou přijde den, kdy jim začnou ubývat síly a erekce už není, co bývala. Někdy se problém objeví okolo čtyřicátého roku, ale klidně i dříve.

Infarkt a problémy s erekcí

Do ordinací kardiologů se často dostávají muži s akutním infarktem myokardu. Nedávné průzkumy přitom odhalily, že téměř tři čtvrtiny těchto pacientů měly v posledním půlroce opakované problémy s erekcí. Tím se jasně potvrzuje, že za erektilní dysfunkcí stojí často špatný krevní oběh, přesněji řečeno nedostatečné zásobování penisu krví. Na vině je ale také nevhodný životní styl a všudypřítomný stres. Pokud tvrdá erekce chybí jen výjimečně, nemá význam panikařit. Stává se to i mladým mužům, často se takto projeví únava, stres, alkoholové opojení nebo jde o souhru náhod. Jestliže penis ochabuje častěji a délka sexuálního styku se zkracuje nebo muž v posteli opakovaně zcela selže, není dobré to ignorovat.

Potíže má polovina mužů starších 50 let

Podle odhadů má potíže s nekvalitní erekcí zhruba polovina mužů starších 50 let. Kouření, cukrovka, ateroskleróza nebo vysoký krevní tlak jsou nejčastějšími příčinami, kvůli nimž už výdrž není taková jako dřív. Pro úplnost dodejme, že o erektilní dysfunkci se hovoří tehdy, pokud potíže přetrvávají zhruba půl roku a že průměrná délka soulože je 4 – 5 minut. Pštrosí politika se nevyplácí. I tolerantní ženě může dojít trpělivost, když se muž tváří, že se nic neděje. Pokud se začne sexu dokonce vyhýbat, situace se jenom zhorší. Topořivá tělíska umístěná v blízkosti močové trubice, zodpovědná za erekci, jsou tvořena hladkou svalovinou. A jak všichni víme, pokud svaly zahálejí a neposilujeme je, jejich stav se postupně zhoršuje.

Kvalitní erekce - pomoc je snadná

Pokud jste byli u lékaře a jste po zdravotní stránce v pořádku, může za nekvalitní erekcí stát psychický blok nebo obyčejný strach ze selhání. Je škoda, když kvůli tomu vztahy berou zasvé, protože pomoc je snadná. Říká se, že není na světě bylina, která by k něčemu nebyla. I snížené libido nebo krátká sexuální výdrž a potíže s erekcí se dají řešit přírodní cestou. Tabletky Zerex můžete vyzkoušet zcela diskrétně, jsou bez lékařského předpisu a tvoří je extrakty z vybraných rostlin.



podpora erekce potence problémy s erekcí
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow