Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Jak na zlepšení erekce?

07.11.2019 00:00 jak-na-zlepseni-erekce

Erekce je z hlediska mužské sexuality tím naprosto nejdůležitějším. Pro muže je to známka síly, vyzrálosti a připravenosti na početí dalších generací. Jenže ne vždy je bohužel erekce pevná a silná tak, jak by si každý z nás představoval. Jak co nejúčinněji podpořit erekci? Co pomáhá na erekci jako z kamene? Je nutné dodržovat nějaká speciální opatření? Jak na zlepšení erekce? A co to vlastně ta erekce je? Na to všechno se podíváme právě v tomto článku.

Erekce

A začneme úplně na začátku. Abyste totiž dokázal podpořit svou erekci, musíte vědět, co to vlastně ta erekce je. Jak dochází k erekci? Jak vzniká erekce? A díky čemu se muži mohou pochlubit právě erekcí?

💡Definice erekce

Základní definice erekce zní: Erekce je ztopoření mužského pohlavního orgánu, penisu.

Nezní to tedy nijak složitě ani strašlivě. Jedná se o základní předpoklad pro úspěšný pohlavní styk, kdy muž je díky erekci schopný proniknout do pochvy ženy. Bez erekce by to nebylo vůbec možné, neboť by neztopořený penis neměl dostatečnou sílu k proniknutí do vagíny ženy a tím k jejímu oplodnění.

Fungování erekce

Erekce je poměrně složitý proces, který začíná erotickou stimulací

Erotická stimulace vyvolává reakce v mozku, které vedou k celé kaskádě dějů:

  1. Dochází k uvolňování oxidu dusnatého z hladkého svalstva, 
  2. to vyvolává relaxaci tohoto svalstva, 
  3. čímž se do něj dostává více krve
  4. a to už je jen krůček k pevné erekci. Erekce totiž není ve své podstatě nic jiného, než pořádně prokrvený penis

Bez dostatečného množství krve není erekce. Proto také na problémy s erekcí trpí často muži s kardiovaskulárními nemocemi či s problémy s prokrvením organismu. 

❗Problémy s erekcí

Teď už víte, co to ta erekce je, jak vzniká a jak funguje. Nyní se tedy můžeme přesunout dále, a to k problémům s erekcí. Ač je totiž erekce něco naprosto přirozeného a normálního, co k mužskému životu neodmyslitelně patří, může být s ní spojena spousta problémů. Jaké vás mohou potkat?

1. Oslabená erekce

Jako první častý problém je oslabená erekce

Jedná se o stav, kdy muž sice dosáhne jakési erekce, ale ta je tak slabá, že stejně k žádnému pohlavnímu styku nemůže dojít. Penis totiž není dostatečně ztopořen, aby dokázal proniknout do vagíny.

2. Krátká erekce

Druhým možným problémem s erekcí je krátká erekce. K erekci v takovém případě dojde, na chvíli je pevná jako skála, ale tento stav přetrvává jen krátkou dobu, většinou jen po dobu několika sekund. Potom penis zase měkne a erekce mizí. 

Ani v tomto případě nemůže dojít k plnohodnotnému pohlavnímu styku, minimálně k takovému, který by dostatečně uspokojil oba z partnerů.

3. Permanentní erekce

Třetí případ je z úplně opačného soudku. V tomto případě dochází k dlouhodobé, permanentní erekci. Tomuto stavu se odborně říká priapismus. Jedná se o velice bolestivou erekci, která přetrvává i po ejakulaci

Někdy může trvat několik hodin a pokud se nevyřeší s odborníkem, a to nejpozději do 6 hodin, může skončit dokonce i odumřením penisu. Je to velice závažný stav, který ač vypadá parádně, neboť máte nepřetržitou erekci, může být pořádně nebezpečný.

4. Erektilní dysfunkce

Posledním, zato však nejznámějším problémem s erekcí, je erektilní dysfunkce. Jedná se o stav, kdy muž nemůže dosáhnout erekce, ať se snaží sebevíc. Žádná erotická stimulace nepomáhá. Porno, striptýz ani tanec na klíně. Nic. Nic z toho nedokáže přivést muže k erekci. 

Muž tento stav může zažívat jak opakovaně, při každém pokusu o pohlavní styk, tak i nárazově, třeba jen jednou za nějaké delší časové období. V případě pravidelných potíží je pak vhodné vyhledat odbornou lékařskou pomoc.

PROBLÉMY S EREKCÍ
Název Tvrdost erekce Délka erekce
Oslabená erekce 35 - 70 % do 5 min.
Krátká erekce 75 - 100 % do 1 min.
Permanentní erekce 100 % až 12 hodin
Erektilní dysfunkce 0 - 35 % do 5 min.


👎Co negativně ovlivňuje erekci?

Všechny tyto problémy jsou sice velice nepříjemné a žádný muž by se s nimi dozajista nechtěl setkat, ale na druhou stranu nevznikají jen tak. Každý problém, a to i ten s erekcí, má nějakou svou příčinu. V tomto případě jsou nejčastěji na vině dvě kategorie příčin - psychologické a fyziologické.

  • Psychické příčiny problémů s erekcí

A začneme s psychickými příčinami. Vždy, při jakékoliv nedokonalosti v sexuálním životě, se na tom ve větší či menší míře podílí psychické příčiny

Za problémy s erekcí může stát například příliš velký stres, přepracovanost, deprese, úzkost, strach, špatná nálada, vypjaté vztahy s partnerkou, rozepře ve vztahu, či psychické nemoci. To všechno se může podílet na tom, že nemůžete dosáhnout pevné a kvalitní erekce, nebo že vám erekce okamžitě zase změkne.

  • Fyzické příčiny potíží s erekcí

Na druhou stranu ale mohou za vašimi problémy stát i fyzické příčiny. V tomto případě mluvíme například o vysokém krevním tlaku, onemocnění cév, nízké hladině mužského hormonu, obezitě, kardiovaskulárních nemocech, rakovině, zvětšené prostatě, nemoci, zánětu, cukrovce, nebo jiných fyzických potížích.

Je to stejné, jako například s chřipkou. Pokud máte chřipku, je vám špatně, nic se vám nechce, bolí vás celé tělo a jediné, na co máte sílu, je spánek. A stejně tak to platí i pro erekci. Pokud nejste úplně fit, máte jakýkoliv fyzický problém nebo onemocnění, pak ani vaše erekce nebude 100 %.

CO V JAKÉ MÍŘE NEGATIVNĚ OVLIVŇUJE EREKCI
Problém Míra zátěže
Stres 50 - 75 %
Přepracovanost 25 - 45 %
Deprese 75 - 100 %
Úzkost 25 - 45 %
Strach 0 - 25 %
Rozepře ve vztahu 50 - 75 %
Psychické nemoci 75 - 100 %
Vysoký krevní tlak 25 - 45 %
Nízká hladina mužského pohlavního hormonu 75 - 100 %
Obezita 50 - 75 %
Kardiovaskulární nemoci 25 - 45 %
Rakovina 90 - 100 %
Cukrovka 75 - 100 %

Co zhoršuje erekci?

Kromě toho se na erekci negativně podepisuje i váš životní styl. Alkohol, cigarety, omamné látky, příliš ostrá či kořeněná jídla, nezdravý životní styl, nevyvážená strava, či nedostatek pohybu. 

To všechno dokáže nejen celý váš organismus, ale zejména vaši erekci oslabit. Není proto divu, že se prakticky ve všech rádcích pro pevnou erekci dozvíte, abyste žil zdravě, dobře jedl a pravidelně se hýbal.

Jak na zlepšení erekce?

Nyní už víte, že změnou životního stylu, vyřešením svých zdravotních potíží, a to ať už těch fyzických nebo psychických, správným stravováním a pravidelným pohybem můžete svou erekci zlepšit a posílit

Co dalšího vám pomůže na zlepšení erekce? Jak můžete posílit svou erekci, aniž byste vyhodil tisíce korun za drahé léky pro podporu erekce?

  • Bylinky

Na prvním místě jsou to jednoznačně bylinky a síla přírody. Tyto přírodní prostředky se často podceňují, přitom sílu přírody využívali odjakživa naší předkové. To až my, v dnešní době, jsme se od těchto tradičních způsobů odvrátili. Přitom historicky patřily do lidského života.

Mezi nejúčinnější bylinky pro podporu erekce patří kotvičník zemní a maca peruánská. Tyto dvě rostlinky dokáží posílit mužskou erekci, zvýšit chuť na sex, zlepšit sexuální apetit a celkově podpořit sexuální zdraví muže.

Můžete je užívat nejen v podobě nejrůznějších čajů nebo bylinných směsí, ale také v podobě prášku či doplňku stravy. Ta zcela poslední možnost, doplňky stravy, je ze všech nejjednodušší. 

Stačí totiž zobnout jednu tabletku každý den a nemusíte nic víc řešit. Je to jednoduché a účinné. Ač je účinek těchto bylinek pouze tonizační, dokáží vám dlouhodobě pečovat o vaši sexualitu a erekci.

  • Vhodné potraviny

Zadruhé je potřeba zařadit do svého jídelníčku vhodné potraviny, které pečují o vaši erekci. Takovými potravinami jsou například ústřice, čokoláda, brokolice, špenát, avokádo či olivový olej. To jsou všechno velice kvalitní potraviny, které jsou nejen zdravé a prospívají vašemu organismu, ale také mají pozitivní vliv na mužskou potenci.

  • Kegelovy cviky

Na třetím místě stojí kegelovy cviky. A to ne jen tak náhodou. Kegelovy cviky totiž pomáhají posilovat svaly pánevního dna, které se také na pevné erekci podílí. 

Tyto svaly jsou důležité pro správné fungování močové soustavy, pro řádné prokrvení vašich intimních partií a pro udržení dlouhé a pevné erekce. Pokud budete tyto cviky cvičit pravidelně, tak nejen, že se vyhnete potížím s únikem moči, ale zároveň posílíte svou erekci, která vám tak vydrží mnohem déle. Předčasná ejakulace už nebude problémem.

  • Zlepšení prokrvení organismu

V neposlední řadě je důležité udržovat správně prokrvený organismus. To zní jako velice všeobecná rada, ale hned vám vysvětlíme, jak je to myšleno. 

Bez krve není erekce. Pokud váš penis není dostatečně prokrven, nemůže dojít k erekci, a tudíž nebude ani sex. Je to jednoduché. Proto je potřeba nejen dodržovat zásady zdravého životního stylu a udržovat se v perfektní kondici, ale také je potřeba dbát na svou životosprávu a stav svých cév. 

To můžete ovlivnit například přidáním více zeleniny do svého jídelníčku, nebo užíváním doplňků stravy, které mají tento účinek. Skvělou volbou z rostlinné říše je ginkgo biloba, která napomáhá k lepšímu prokrvení organismu, což vede nejen k teplejším rukám a nohám v období zimy, ale i k pevné erekci.

🌿Jak na zlepšení erekce bez léků?

Erekce je naprosto fascinující, ale zároveň velice složitá mechanika. Dosáhnout erekce rozhodně není jen tak. Ne každý muž se může pochlubit erekcí pevnou jako skála. Ti, kteří problémy s erekcí nemají, si mohou blahopřát. My ostatní musíme spoléhat nejen na sílu zdravého životního stylu, ale také na účinnost doplňků stravy. Skvělou volbou v takovém případě je Zerex Ultragold.

Zerex Ultragold dlouhodobě udržuje sexuální kondici, přispívá k plodnosti, příznivě působí na udržení správné funkce reprodukčního ústrojí a tonizuje sexualitu muže. Je vhodný jak pro seniory, tak i pro zralé muže, kteří chtějí předcházet problémům v posteli. 

Zerex Ultragold se užívá dlouhodobě, pravidelně, na denní bázi. To znamená, že neužijete pouze jednu tabletku před plánovaným sexem, ale vezmete si tabletky pravidelně, každý den, ve stejnou hodinu. Doporučené denní dávkování Zerexu Ultragold jsou 2 kapsle denně. Užívat by se měl minimálně po dobu tří měsíců. Vyzkoušejte sílu tohoto doplňku stravy společně se zdravějším životním stylem a uvidíte, že bude erekce opět tvrdá jako dřív.

Pokud máte zájem spíše o podporu erekci "ve správném čase, na správném místě", oceníte doplněk Zerex Klasik. Má pozitivní vliv na kvalitu a pevnost erekce a celkově přispívá ke zlepšení sexuálního zdraví muže. Jedná se o nejprodávanější doplněk stravy ze všech tří produktů Zerex v Česku.

„V takovém případě navrhuji vyzkoušet účinek doplňku stravy Zerex. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Své sexuální funkce včetně erotické touhy můžete tonizovat užíváním Zerex Klasik. Po využívání jednoho až dvou balení Zerex Klasik doporučuji přejít na Zerex Ultragold,” doporučuje pan doktor MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Zerex Klasik se užívá v množství 1 tabletka zhruba hodinu před plánovaným sexem. Pokud tedy plánujete se svou partnerkou milostné hrátky na osm večer, užijete Zerex Klasik v sedm večer. Nástup účinku Zerexu Klasik je poměrně rychlý. Pozitivně ovlivňuje zásobování organismu krví, přispívá k pevné erekci, podporuje sexuální touhu a celkový výkon v posteli. Maximální denní dávka Zerexu Klasik jsou 2 tobolky denně. Zároveň zapomeňte na požití alkoholu společně se Zerexem.

 

Víte, že alkohol může dramaticky zhoršit erekci? V článku se dozvíte, proč je to tak:



erekce jak na zlepšení erekce zlepšení erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow