Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Jak funguje Zerex Extralong? Kdy si ho koupit?

Autor článku: redakce Zerex.cz 20.11.2017 00:00 Zerex Extralong

Zase se vám smůla lepí na paty? Něco uděláte, ale za půl dne se ukáže, že je to vlastně celé špatně. Deadline už je za dveřmi a vy v rychlosti a nervozitě přepisujete důležitou zprávu pro zahraničního klienta. Alespoň doma očekáváte trochu pochopení.

Celonoční erotika se nekoná

Manželka vás uchlácholí teplou večeří, ale vy myslíte jen na jedno - aby tento den už skončil. Bohužel tak jednoduché to nebude. Jen co ulehnete do vyhřáté postele a chystáte se zavřít unavené oči, ucítíte dotyky neúprosné ruky šmátralky, která si to míří přímo do vašich pyžamových kalhot. Říkáte si „generál se bez boje nevzdává”, a dáte tomu šanci. V únavou omámeném stavu zkoušíte manželce přetáhnout noční košilku přes hlavu. Bitva o sundání spodního prádla je u konce a teď přichází na řadu skutečný boj, postavit vedoucího tam dole. Svitla jiskřička naděje, všechno šlo tak hladce a rychle. Když se však bavíme o rychlosti, takový byl i váš sexuální výkon. Manželka si neužila ani pět pět minut a teď naštvaně ulehá na druhou stranu postele zády k vám. Vaše smůla to s vámi dotáhla až do konce dne.  

Co je Zerex Extralong?

Abyste se vyhnuli tak nepříjemné situaci, je tady pro vás doplněk stravy Zerex Extralong. Když cítíte velký stres, jste pod tlakem a všechno se na vás valí, určitě nemáte chuť na sex. Zerex Extralong je ale navržen speciálně tak, aby přirozeně napomohl chuti na sex. Má také pozitivní vliv na vaše libido ale nejhlavnější je že prodlouží váš sexuální výkon. Předčasná ejakulace přece nemusí být důvodem vašich hádek.

V čem tkví to tajemství?

Unikátní složení dělá ze Zerexu dokonalý doplněk stravy. Extrakt tradičních bylin a důležitých aminokyselin příznivě působí na mužský organismus i délku vašeho výkonu v posteli . Kotvičník zemní, Pestřec mariánský, Maca, L-Citrulín, L-arginin, Ženšen a mnoho dalších přírodních složek, dokážou divy. Stačí, když si vezmete jednu tabletu zhruba hodinu před sexuálním aktem. Ovšem dávejte pozor, maximální denní dávka jsou 2 tablety. 

Pro koho je určen?

Zerex Extralong je určen pro všechny, kdo si chtějí vychutnat delší milování, mají zájem maximálně uspokojit svou partnerku a touží se zbavit přezdívky „pan Rychlík”. Pokud máte problém s předčasným vyvrcholením, Zerex Extralong je dokonalou volbou právě pro vás. Jeho účinky oceníte nejen vy, ale i vaše žena. 

Změna je život!

Nebojte se zkusit něco nového. Každý muž touží být v ložnici jedničkou, tak nepropásněte tuto příležitost a vyzkoušejte Zerex. První účinky mohou nastoupit už do hodiny od pozření tabletky a mohou trvat až do 36 hodin. Užijte si večerní chvíle se ženou a pracujte na svém sexuálním životě.  prodloužení pohlavního styku



předčasná ejakulace prodloužení pohlavního styku zerex extralong
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow