Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

7 nejlepších přírodních afrodiziak pro ženy, kterými nabudíte její libido

16.09.2019 00:00 7-nejlepsich-prirodnich-afrodiziak-pro-zeny-kterymi-nabudite-jeji-libido

Snad není muže, který by se s touto situací nesetkal - přijdete po dlouhém dni domů z práce a už po cestě se nemůžete dočkat vaší partnerky. Představujete si, jak jí budete hladit, laskat, líbat… Doslova se musíte kontrolovat, aby už v autobuse nedošlo k nějaké nehodě. Jenže sotva dorazíte domů, přivítá vás kyselý obličej a slova „dnes mě nech na pokoji, nemám na nic náladu…”. Přitom jste se tak těšil… Ani by vám to příliš dlouho netrvalo, jak jste na ní nadržený. Jenže dneska už je to zkrátka zabité. Jak to tedy udělat, aby vaše milovaná měla vždycky, nebo alespoň častěji, chuť? Existují nějaká přírodní afrodiziaka určená výhradně pro ženy, která jí zvednou libido o 200 %? A která přírodní afrodiziaka skutečně fungují a která patří jen mezi marketingové žvásty?

Přírodní afrodiziaka pro ženy

Stejně jako muži, mohou i ženy nabudit svůj chtíč a sexuální apetit některými látkami, bylinkami, rostlinami nebo potravinami. Je to vlastně ten nejpřirozenější způsob zvýšení chuti na sex, než nějaké tabletky, chemické driáky a léky. Jaká jsou tedy ta nejúčinnější přírodní afrodiziaka pro ženy?

1. Maca peruánská

Spousta přírodních afrodiziak v našem výčtu už budete velice dobře znát. Jsou totiž účinná nejen pro dámy, ale i pro pány. Můžete si je tedy se svou partnerkou sdílet.

Na první místě stojí stará dobrá známá maca peruánská. Uvádí se, že se jedná o nejsilnější přírodní afrodiziakum vůbec. Už před stovkami let byla maca peruánská využívána jako silné afrodiziakumZvyšuje totiž chuť na sex, podporuje libido a přispívá ke kvalitě sexuálního života.

Účinky macy peruánské na ženskou sexualitu potvrdila také studie z roku 2008 s názvem „A double-blind, randomized, pilot dose-finding study of maca root (L. meyenii) for the management of SSRI-induced sexual dysfunction”. Ta sledovala účinky macy peruánské na sexuální touhu u dospělých zdravých žen.

Do studie byly vybrány ženy ve věku od 23 do 49 let. Ty denně užívaly extrakt macy peruánské, nebo placebo. Zvýšení sexuální touhy bylo u pacientek, které užívaly macu peruánskou, zpozorováno už po 8 týdnech léčby. Maca peruánská měla nakonec pozitivní účinek na sexuální touhu u všech sledovaných žen.

2. Kotvičník zemní

Velice podobně si vede i kotvičník zemní, o kterém už jste také určitě alespoň jednou slyšel. Právě kotvičník zemní má četné pozitivní účinky na člověka, od podpory libida přes snížení hladiny cukru v krvi až po zlepšení kardiovaskulárního systému.

Skvělé výsledky kotvičníku potvrdila také odborná studie z roku 2016 s názvem „Pro-sexual and androgen enhancing effects of Tribulus terrestris L.: Fact or Fiction”. V rámci této studie vědci sledovali účinky užívání 750 až 1 500 mg kotvičníku zemního denně po dobu minimálně dvou měsíců. A výsledek? Až 67 % žen s velmi nízkým libidem zaznamenalo zvýšenou sexuální touhu poté, co užívalo po dobu 90 dnů doplňky stravy s 500 - 1 500 mg extraktu z této byliny.

3. Bujarník yohimbe

Dalším často uváděným přírodním afrodiziakem je bujarník yohimbe, vysoký strom s až pozoruhodnými afrodiziakálními účinky. Yohimbe se říká kůře stromu, která obsahuje látky, jež způsobují afrodiziakální účinky. Zvyšuje sexuální vzrušení, může napomoci při impotenci a zlepšuje obecné sexuální problémy u mužů i u žen.

První účinky se začínají objevovat přibližně po 80 minutách od užití, které může doprovázet pocení, svědění genitálií či nevolnost. Tyto vedlejší příznaky však během chvíle odezní a člověk si vychutnává pouze sexuální opojení, které může trvat až několik hodin.

4. Ženšen pravý

Pokud je řeč o přírodních afrodiziakách, nemůžeme opomenout ani ženšen pravý. Ten je často opěvovaný a doporučovaný. A naprosto právem. Zvyšuje sexuální apetit, podporuje prokrvení organismu, zvyšuje energii a celkově posiluje imunitní systém.

Potvrdili do také odborníci v rámci své vědecké studie v roce 2008. Vědci v této studii zjistili, že ženšen pravý podporuje správné prokrvení organismu, podporuje imunitní systém, snižuje únavu, dodává energii, tlumí chronické záněty, alergie, křečové žíly, bolesti, zvyšuje chuť na pohlavní styk, plodnost a libido. Ideální je podle nich užívat 900 mg ženšenu denně.

5. Ginkgo biloba

Stará dobrá známá ginkgo biloba. Studenti ji ve velkém užívají pro zlepšení paměti a prokrvení organismu, ostatní po ní sahají zase pro její pozitivní účinky na sexualitu člověka. Právě ginkgo biloba totiž obsahuje řadu látek, které podporují správné prokrvení organismu. A pokud je váš organismus nebo organismus vaší partnerky správně prokrven, pak také správně funguje, a to už je jen krůček od sexuálního chtíče jako zamlada.

Pozitivní účinky ginkgo biloby na ženskou sexualitu potvrdila také studie z roku 2008. Ta přinesla velice příznivé výsledky. Podle vědců ginkgo biloba usnadňuje průtok krve v organismu, ovlivňuje systémy oxidu dusnatého a má relaxační účinek na tkáň hladkého svalstva. Tyto procesy jsou velice důležité právě pro sexuální odpověď u žen. Stačí tedy pravidelně užívat čaj, doplňky stravy či výtažky z ginkgo biloby a okamžitě budete mít větší chuť na sex. A prokrvené končetiny budou jen příjemnou třešničkou na dortu.

6. Jahody

Jahody, někdy také přezdívané jako „plody Venušiny“, patří také do skupiny účinných přírodních afrodiziak. Dokonce i pornoherečky jí den před natáčením jahody pro větší chuť na sex a pro zlepšení svých sexuálních prožitků.

Jahody jsou doslova nabité vitamíny a minerály. Kromě vitamínů C a K, obsahují kyselinu listovou, draslík, mangan a hořčík. Zlepšují funkce srdce a mozku, snižují vysoký tlak, posilují imunitu, pomáhají při úpravě hmotnosti, v těhotenství přispívají k prevenci výskytu novorozeneckých vad, posilují kosti a vlasy, pečují o kůži a zinek obsažený v jahodách působí i jako afrodiziakum.

Jahody, šampaňské, šlehačka, zmrzlina či čokoláda – a místo nádoby přímo tělo partnera.

7. Zázvor

A na závěr zde máme zázvor. Ten je velice oblíbený zejména v zimních měsících, kdy si jej často přidáváme do čajů. Ovšem nejen v zimě by měl zázvor figurovat ve vaší stravě. I v ostatních měsících se pro něj najde využití.

Stačí strouhaný zázvor rozetřít s medem a přidat jej do dezertu. K masu se výborně hodí nakládaný zázvor, který běžně seženete v obchodech. K odpolední kávě či čaji pak doporučujeme podávat kandovaný zázvor. Zázvor vás neuvěřitelně nakopne, rozproudí ve vás tu správnou energii, aktivuje všechny vaše smysly a nabudí erotické libido.

Ne vždy je nutné zvyšovat touhu...

Pamatujte ale na to, že ne vždy je nutné zvyšovat touhu vaší partnerky. Někdy je prostě jen přepracovaná, unavená nebo smutná a ani kopec těch nejúčinnějších afrodiziak ji nenabudí. Proto ji do ničeho nenuťte a s klidem ji jednou za čas nechejte prostor jen sama pro sebe.

A pokud se vám nechce týden co týden vykupovat obchody se zdravou výživou a hledat všechna výše zmíněná přírodní afrodiziaka, pak vsaďte na Zerex Ultragold. Právě Zerex Ultragold obsahuje všechny potřebné složky pro účinné zvýšení sexuálního chtíče. Najdete v něm kotvičník zemní, macu peruánskou i zinek. A ač je Zerex Ultragold určený výhradně pro muže, může jej užívat i vaše partnerka. Společně se tak můžete dopravit až do sexuálního nebe.

 

Věděli jste, že nejlepším afrodiziakem pro muže je čokoláda? Proč je tomu tak, se dočtete v následujícím článku:



přírodní afrodiziaka
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow