Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Zabíjí děti váš sexuální život?

02.10.2018 00:00 sexuální život

Když si najdete životní partnerku, je to krásné. Milujete se od rána do večera, užíváte si jeden druhého, vyrážíte na výlety a sex je pro vás naprosto přirozený. Je jedno, kde se zrovna nacházíte, klidně si spolu užijete trochu erotiky třeba v obývacím pokoji nebo v kuchyni. Je to nádherné období každého člověka. Jakmile vám však do vztahu vstoupí děti, je to o dost komplikovanější. Nejen, že během těhotenství přijde spousta žen o chuť na sex, ale ani po porodu není situace jednodušší. Podle nejnovějšího průzkumu nemá více než 60 % pracujících rodičů energii ani chuť na sex. Také vám přijde, že vám děti zabíjí váš sexuální život? Že se už tak často s vaší partnerkou nemilujete? Pak rozhodně nepřestávejte číst. V následujících řádcích vám poradíme, jak vrátit váš intimní život do starých kolejí.

Rodina, děti, starosti

Děti jsou požehnáním pro každý vztah . Ovšem pouze do chvíle, než jej začnou negativně ovlivňovat. Ať už si to připouštíte či nikoliv, sex je podstatnou součástí každého vztahu. Měl by v partnerském životě jednoznačně figurovat. Bohužel s dětmi je to někdy prakticky nadlidský úkon. Jsou neustále s vámi, někdy dokonce usínají i s vámi v posteli, málokdy máte chvilku skutečně jen pro sebe. Jak vzájemně povzbudit libido a najít si čas jeden na druhého?

Chvalte se a mazlete se

I když do vašeho společného života přibyly děti, nikdy nezapomínejte jeden na druhého. Proto se neustále chvalte a mazlete. Intimita v partnerském životě totiž nemusí být pouze o sexu jako takovém. Měla by být prostoupena láskou a vzájemným porozuměním. Proto se alespoň několikrát do týdne nezapomeňte pochválit a ještě než každý večer upadnete do říše snů se můžete pár minut mazlit. Je to drobnost, která ovšem udrží ve vašem vztahu intimitu a blízkost.

Choďte spát společně

A se spánkem se pojí další rada - choďte spát vždy společně . Chápeme, že ne vždy k tomu budou okolnosti nakloněny, ale pokaždé, když to bude možné, jděte spát společně. Můžete tak ještě chvíli před spánkem věnovat erotice. Ať už se bude jednat o jemné mazlení, „ruční práce” nebo samotný sex.

Plánování není sexy, ale pomůže

Je jisté, že s dětmi dostává intimní život dvou partnerů pořádně zabrat. Už není možné na to vlítnout kdykoliv si jen vzpomenete. Ovšem ani taková situace není neřešitelná. Zkrátka si milostné hrátky naplánujte. Není to sice bůhvíjak sexy, ale jen tak se k nějakému sexu vůbec dostanete. Bere si babička vnouče na hodinovou sobotní procházku? Namísto přípravy oběda si naplánujte dostaveníčko v ložnici. Uvidíte, že s plánováním budete mít sexu dostatek.

Bez zamykání to nepůjde

Asi žádný rodič nechce být načapán svými dětmi inflagranti. Proto se budete muset s příchodem potomka, zejména pak ve chvíli, kdy začne brouzdat bytem, zamykat v ložnici. Zamezíte tak spoustě trapných a nechtěných situací a budete se moct věnovat pouze jeden druhému.

Ráno to jde jedna báseň

Nejde to večer? Jste po celém dni grogy? „Navzdory úspěšným kariérám má dnes práce nezdravý dopad na náš osobní život,” uvedla ředitelka serveru Wendy Sachsová, „pracující maminky, zvláště ty s malými dětmi, jsou vyčerpány namáhavým pracovním dnem, který pro mnohé z nich nikdy nekončí, protože jsou připoutané k počítači 24 hodin denně.

Pak zapomeňte na večerní hrátky, ale hezky si ráno přivstaňte! Ranní sex je ta nejlepší rozcvička, jakou si můžete dopřát. Ranní milování nastartuje váš metabolismus, zvyšuje obranyschopnost vašeho organismu, má také pozitivní vliv na kvalitu spánku a budete po něm klidnější a soustředěnější na pracovní výkon. Více o ranním sexu si můžete přečíst v článku Proč ženy odmítají ranní sex? Víme jak ji navnadíte!.

Nabuďte své libido

A na závěr si můžete trochu vypomoci doplňky stravy, které mohou napomoci vašemu libidu a zkvalitnit tak váš intimní život. Například tabletky Zerex obsahují extrakt z tradičních bylin, vitamíny, důležité aminokyseliny na přírodní bázi a další vitamíny, které příznivě ovlivňují pevnou a kvalitní erekci, zlepší výkon a výdrž v posteli, udržují optimální hladinu mužského pohlavního hormonu, nabudí vaše libido a sexuální touhu.

Zerex - tableta na zkoušku



sexuální život libido afrodiziaka
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow