Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Víte, ve kterém věku se ženy nejčastěji uchylují k nevěře?

Autor článku: redakce Zerex.cz 23.11.2017 00:00 Víte, ve kterém věku se ženy nejčastěji uchylují k nevěře?

Obecně podporovaný fakt, že muži jsou většími proutníky než ženy, asi už nikoho nepřekvapí. Ale co když je dnes všechno jinak? I ženy mají hříšné myšlenky a někdy nezůstane jen u toho. Kdo je větší hříšník, a v jakém věku ženy nejčastěji podvádějí? Čtěte dál a možná se dozvíte nepříjemnou pravdu.

Kdo podvádí víc?

Možná máte pevně zakořeněno, že muži podvádí a podváděli více a ženy byly vždy věrné bytosti, na které se dalo spolehnout. V posledních 15 letech se situace změnila. Ženy dnešní doby jsou samostatné, nezávislé, chodí do zaměstnání, pracují na své kariéře a nejsou už vzornými hospodyňkami, které doma čekají až se večer manžel vrátí z práce.

Výzkum sexuologů Petra Weisse a Jaroslava Zvěřiny ze Sexuologického ústavu 1. lékařské fakulty v Praze hovoří jasně. Nevěru přiznává 55 % dotazovaných mužů a 34 % žen, ale znáte to, ženy se tímto faktem nerady chlubí, a i kdyby to byla 1 000 x pravda, řeknou, že nikdy s nikým nic neměly.

Nevěra partnerky začíná být téměř běžnou praxí

Jak už jsme zmínili, časy se mění. Žena už nezůstává doma, aby byla tak říkajíc v domácnosti, ale čím dál častěji se pouští do pracovního kolotoče a usiluje o povýšení a nadprůměrný plat. Mnohé z vás by napadlo, „ale to je hloupost, vždyť k nevěře se uchylují jen mladé holky, které experimentují, a ne vdané ženy a matky, které na tyhle věci ve všem tom shonu nemají ani pomyšlení”. A to je chyba lávky. Výzkum Ashley Madison (seznamka pro zadané) ukázal, že ženy mezi 35 - 44 lety si rády zaskotačí mimo manželskou loži. A důvody mohou být skutečně rozmanité.

Proč vás podvedla?

Ženy ve středních letech nezahýbají proto, aby měly co nejvíce zářezů na pažbě, většinou je k tomu vedou úplně jiné důvody. Může to být například nedostatek pozornosti a citů v manželství, impotence partnera, pocit osamělosti, erektilní dysfunkce, dokonalé souznění s jiným mužem nebo dokonce i pomsta. Pokud ženy řeší váš vztahový problém tímto způsobem, rozhodně vám to neřeknou ihned. Avšak když se k tomu odhodlají, utrpí vaše ego ohromnou ránu, protože drtivé procento mužů nese nevěru své ženy velmi těžce.

Jak tomu předejít?

Nepodceňujte sílu komunikace. Zájem o partnerku by měl být na prvním místě. Zeptejte se jí, jaký měla den a také ji přitom skutečně poslouchejte, přineste ji čas od času malý dárek za to, že skvěle pečuje o vaši rodinu, pochvalte ji, jaká je úžasná kuchařka a popřejte ji dobrou noc něžným polibkem. Nemusíte používat kdejaké feromony, aby po vás toužila. Stačí pár drobností, které vás stojí minimum námahy a mají kouzelný účinek. Vaše manželství bude mít zase tu starou jiskru. Vyzkoušejte tabletku Zerex



nevěra partnerky kdo podvádí více
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow