Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sexuální polohy

Sexuální polohy pro pokročilé

16.01.2017 00:00 Sexuální polohy pro pokročilé

Už nejste v sexu žádná začátečnice? Zkuste proto doma s vaším partnerem něco zajímavějšího, o trochu náročnějšího a zároveň mnohem více vzrušujícího. Sexuální polohy pro pokročilé milence jsou tím pravým, co vás jistě nadchne a vyžene stereotyp z vašeho intimního života. Přinášíme podrobnější návod k některým z nich ...

Sexuální poloha Židle

Ale teď nemyslíme na kus nábytku, který máte doma u stolu, abyste ho použili na praktikování této sexuální polohy. To, co budete potřebovat, je jen polštář, který si váš partner umístí za záda. Musí ho mít tak, aby mohl následně zaujmout polohu v polosedě s pokrčenýma nohama a tak se dokázal s vámi milovat. Pak si mu vy sedněte do klína tváří obrácenou k jeho obličeji. Zatlačte přitom na jeho stehna, ta svá dejte na jeho ramena. Právě tato pozice mu umožní, aby vám dráždil prsa a klitoris. Že toto není ta poloha, kterou právě hledáte? Co tedy tato další?

Zapletení hadi

Žena zaujme polohu vleže na zádech. Partner do ženy vniká shora, ale ne tváří k její tváři. Nohy mu míří k ženiným ramenům a přitom se zapírá o postel lokty. Vaše hlavy jsou na protilehlých stranách. Partnerka si usnadní samotný akt tak, že položí nohy na mužovy lopatky. Nejvíce vzrušující pro muže v této poloze je to, že i když partnerku při sexu nevidí, ta mu může dráždit varlata.

Poloha Kolečko

Podmínkou pro tuto polohu je vyšší ohebnost ženy. Jak to již bývá, čím náročnější poloha, tím lepší erotický zážitek. Uložte se břichem na postel způsobem, aby se váš partner mohl k vašemu tělu přiblížit a následně i vniknout. Tato erotická poloha připomíná dětskou hru na kolečko, jelikož partner vás při aktu bude držet za nohy. Bude dosaženo hlubokého průniku a mocného milování.

Let draka

O něco více pohodlnější sexuální poloha pro ženu. Ta si lehne na bok a zapírá se o lokty. Partner do ní vniká zezadu, přitom dbá na to, aby měla jednu nohu vyrovnanou, tu druhou jí dá nataženou až za jeho záda. Milování si zpestřete polibky jejího krku, protože tato poloha to dokonale umožňuje.

Medúza

V moři nepříjemná, v posteli přímo žádaná a vyhledávaná. Pokud je váš partner dostatečně ohebný, zkuste právě tuto polohu. Jedná se o intimnější polohu pro všechny zamilované. Muž zaujme postoj se skrčenýma nohama a žena si tváří k němu sedne tak, jako by si sedala na židli, ne na vztyčený a silný mužský penis. Současně s tím obepne rukama muže kolem ramen. V této pozici máte 2 možnosti. Buď budete pasivní a veškerý pohyb bude na partnerovi nebo se budete hýbat na partnerovi vy a on bude pouze přijímat vaše pohyby.

Poloha Zkrocení

Na závěr ještě přeci jen jedna sexuální poloha ze skupiny náročnějších. Při ní partner leží na zádech a nohy má ohnuté v kolenou. Partner se usadí mezi partnerčina stehna a nohy má vyrovnané a rozkročené. Tato poloha mu dává možnost hladit a mazlit se s vaším břichem, prsy a bradavkami, avšak ostatní činnost je pouze na vás. Jak budete mít možnost pocítit, bod G při této poloze nezůstane nepovšimnut.

Pravdou je, že existuje daleko více sexuálních poloh pro pokročilejší milence, ale další sexuální polohy až někdy příště v našem magazínu pro dospělé...



sexuální polohy kamasutra
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow