Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

První rande: Vsadit na jistoty nebo riskovat? 7 osvědčených rad

08.06.2020 00:00 prvni-rande-7-osvedcenych-rad

Ať suverén jako Don Juan nebo „slušňák“ ovládající společenské chování, oba jdou na první rande s rozechvělým srdcem. Uměřenost v chování i řečech sluší každému, nicméně je to také příležitost vyzkoušet něco nového. Samozřejmě s rizikem zmaru úsilí věnovaného řešení otázky Jak se seznámit se zralou ženou". Leč pamatujte: Cílová páska stále leží v nedohlednu. V podstatě stojíte na startovní čáře.

Hodina H udeřila, rande R začíná

Nenechte se mýlit. První schůzka nezačíná okamžikem setkání na smluveném místě a ve smluvený čas, ale dlouho, dlouho před tím. Ruku na srdce, kolikrát jste v duchu prošli celé rande sem a zase tam. Od přivítání přes společně prožitý čas až po rozloučení. Kolik plánů skončilo v koši, abyste se kajícně vrátili se k tomu prvnímu. Přesto a navzdory pečlivým přípravám se nemusíte vyhnout fatální chybě a skončit jako tragikomická historka kolující dámskými kuloáry.

Bacha na zvyky a zlozvyky neboli co dělat a co ne

Ženy nejsou upovídané, pouze mnohem řečnější než muži. Proto ochotně sdílí s kamarádkami i zážitky z milostného života. Výsledkem je široké povědomí, čeho si všímat a jak interpretovat mužské vystupování, a to zejména na první schůzce. Riziko pramení z rozdílnosti žen a mužů. Leží nejen v anatomii, ale hlavně ve způsobu uvažování a hodnocení potenciálních partnerů. 

1. Kostky jsou vrženy, hra o vše začíná:

Základním stavebním kamenem úspěchu bývá správná volba místa setkání. Nejlépe po vzájemné dohodě. Překvapení nemusí být vždy příjemné. 

  • Dochvilnost je přednost králů. Dodržováním termínů prokazujete ostatním úctu a respekt. Platí to v profesním životě, dvojnásob pak v osobních vztazích a 111 násobně při prvním randění. Stane-li se, a stát se může cokoliv, dostavte se s omluvou a vysvětlením. 
  • Outfit na vás prozradí víc jak řeč těla. Pánové, ukažte dámě i sami sobě, že nejste včerejší. Tím, co běžně nosíte na zahrádce nebo na rybách, ženu na prvním rande pravděpodobně neoslovíte. Volte oděv přiměřený místu a času setkání, zkrátka buďte upraveni a in. 
  • Nezapomeňte na květinu. Ženu ani květinou neuhodíš, naopak květinová pozornost potěší. Pokud to jde, zjistěte si předem, jaké květiny má ráda, určitě zabodujete.

 

2. Přivítání je za vámi, a co dál?

Nevíte co říct? Jak zapříst rozhovor? Hlavně nemlčte. Váš protějšek na tom pravděpodobně není o mnoho lépe. Sebebanálnější téma může prolomit ledy, dokonce i aktuální počasí.

  • Především vypněte mobil. Dokáže být dotěrný a přerušit nadějně se rozbíhající hovor. Navíc je to velice nezdvořilé. Naznačujete, že všechno ostatní je důležitější než váš protějšek. První rande představuje tu nejvýznamnější událost vašeho současného života. Tak se podle toho zařiďte.
  • Umění naslouchat a empatie umí otevřít srdce téměř každé ženy. Když mluvíte o sobě, tak se příliš nesvěřujte. Jednak si nechte nějaká tajemství na potom, jednak ženy obvykle nemusí bolestínské typy.
  • Udržujte oční kontakt. Není nic nepříjemnějšího, než díváte-li se jakoby skrz partnera a nemusí jít ani o rande. Stejně tak těkavý pohled. V podstatě vyjadřuje nezájem, přesněji zájem o vše krom vaší společnice.
  • Řeč těla prozradí vše. I to co nechcete. Dejte si pozor na nadměrnou gestikulaci i příliš hlasitý projev. Na fotbale to ocení, žena ani na 11 rande.

3. O čem mlčet jako hrob:

  • O bejvalkách. Žádnou na první schůzce nepotěšíte vzpomínáním na dřívější lásky. Je to bezohledné a hloupé.
  • O zdravotních potížích. Vzájemná informovanost o zdravotním stavu je důležitá pro společný život, leč absolutně nevhodná tématika pro první rande.
  • O mamince. Jste dospělý, samostatný a sebevědomý muž nepochybně milující svou matku. Nicméně vzpomínat ji na první schůzce zavání „mamánkovstvím“, z něhož má většina žen hrůzu až panickou

 

4. O čem naopak hovořit:

  • Volný čas a oblíbené aktivity. Konec konců sešli jste se za účelem dozvědět se o potenciální partnerce co nejvíc, posbírat podklady pro rozhodnutí, zda právě ONA je to pravé ořechové.
  • Najít alespoň jeden společný zájem, důležitý cíl první schůzky. Jinak vás čeká budoucnost vedle sebe a ne spolu. Záliby a zájmy dávají nekonečný prostor vaší kreativitě a fantazii. Divadlo, kino, knihy, rybaření, sportování, sportovní fandění, kutilství… Aneb cokoliv chcete.
  • Dovolená. Názory, jak a kde prožít dny volna mohou být dramaticky odlišné, často i jablkem sváru. Chalupa nebo cestování, moře nebo hory, poznávací zájezd nebo lenošení na pláži? Při vůli ke kompromisu lze snadno překonat i tyto rozdíly.
  • Nakousnout lze jakékoliv téma. Sám uvidíte, zda je vítané, či jste zabrousil do zatím nepřístupné zahrádky. Klidně vycouvejte, bez omlouvání, a začněte o jiném.

 

5. Loučení, loučení, to je těžká věc

První rande končí, nastává čas nejen k rozloučení, ale především k pozvání na rande v pořadí druhé. 

  • Samozřejmě při obapolném zájmu. Pokud vy sám či váš protějšek nepropadá z vidiny dalšího setkání nadšením, nic se neděje. Na místě je poděkování za příjemnou společnost a zdvořilé rozloučení hodné gentlemana.
  • V restauraci či kavárně může nastat problém při placení. Respektujte volbu ženy zaplatit sama za sebe, ale domluvte se předem. Handrkování pod dohledem netrpělivého vrchního nepůsobí nejdůstojněji.
  • Nabídněte doprovod domů, ale nevnucujte se. Nevíte, kam má zamířeno a mohl byste ji zbytečně uvést do rozpaků.

6. Na druhé rande zvesela

Míříte-li na druhé rande, máte zpola vyhráno. Prošel jste prvním kolem výběrového řízení a máte možnost představit svou osobnost v plné šíři.

  • Buďte pozorný, nikoliv dotěrný. K tomu také patří neohlížet se za každou sukní, i když to je mužům na výsost vlastní. I na druhé schůzce byste měl mít oči jenom pro ni.
  • Vaše chování k okolí prozradí víc než řeč těla. Omezte vulgarismy, aroganci a sebestřednost na přijatelné minimum. Zkrátka nenechte prchlivost cloumat svým majestátem. Jinak více ztratíte, než získáte.
  • Alkohol je metla lidstva a zhouba mnoha vztahů. I když nejste alkoholik, špičku si zatím odpusťte. Raději zjistěte, zda partnerka nemá s alkoholem zlé zkušenosti.

 

7. Sex na prvním rande: Tabu nebo normálka?

Ani tabu ani normálka. Záleží na okolnostech, osobnostech a mnoha dalších faktorech. Nicméně s rostoucí překotností životního stylu jde o jev častější než před 3 – 4 desítkami let. Sex na závěr prvního rande přiznávají respondenti průzkumů tuzemských i zahraničních seznamovacích agentur. Bez rozdílu pohlaví potvrzují tuto zkušenost v nadpoloviční většině

Je tedy nutné s touto eventualitou počítat. Dospělé ženy jistě dovedou překonat pánské potíže, které se občas vyskytují při prvním milování. Trpělivost a laskavost dokáže i hory přenést. Ovšem zkušení matadoři by měli jít na první rande dokonale připraveni i pro tuto příležitost. Neomluví je ani pochopitelná nervozita.

Stačí málo. Zerex nabízí úžasný balzám na pocuchané nervy, ale také konkrétní a účinnou pomoc:

  • Zerex Klasik, ideální směs bylinek a potřebných aminokyselin zaručující pevnou erekci i kdyby trakaře padaly. 
  • Zerex Extralong rovněž založený na přírodní bázi podporuje nejen erekci, ale také lepší výdrž. Zaručuje tak dostatek času na úžasnou cestu k vrcholu. 

Zbývá poslední úskalí. Uvědomit si rozdíly mezi ženami a muži. Nespočívají pouze v anatomii a způsobu uvažování, ale také v přístupu k sexu. Muži, bojovníci a lovci z Marsu, bývají někdy příliš Hrrr. Přísloví „s chutí do toho a půl je hotovo“ v ložnici neplatí. Zachovatelky rodu z Venuše oceňují něžnost a milují předehru. Dopřejte ji partnerce a v konečném důsledku i sobě. Budete příjemně překvapeni, čím vším může vztah obohatit.

 

Nikdo není neomylný, a ani něžnější pohlaví. Přečtěte si o tom, co by si ženy na prvním rande mohli raději odpustit:



první rande
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow