Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Může být erekce ještě „lepší”?

Autor článku: redakce Zerex.cz 20.09.2017 00:00 lepší erekce

Kde jsou ty časy, kdy jste byli schopni vydržet celou noc a vaše chlouba byla v pozoru tvrdá jako skála? Ne, že byste se od těch dob tak rapidně změnili, ale ta výdrž už zkrátka není taková jako kdysi. Nejenom mužům v nejlepších letech, ale i mladým chlapcům se to stává. Erekce a problémy s ní, krátká výdrž, problémy s vyvrcholením. Příčiny těchto problémů jsou různé, například stres, psychické problémy, nízké sebevědomí, špatné stravovací návyky nebo nižší mužský pohlavní hormon.

Správná volba potravin

Existují různé druhy zázračných potravin, které vám pomohou s tímto problémem. A stačí si pro ně skočit do supermarketu, protože se jedná o naprosto obyčejné věci. Například česnek má pozitivní účinky při tvorbě mužského pohlavního hormonu a podporuje erekci. Granátové jablko má příznivý vliv na kardiovaskulární systém a opět zkvalitňuje erekci. Vlašské ořechy jsou nejlepší nejen na snížení krevního tlaku ale spolu se špenátem také pro dosažení lepší erekce.

Změňte svůj životní styl

Nejen potraviny, ale také životní styl ovlivňují váš sexuální výkon. Příčiny slabé erekce jsme si vyjmenovali výše. Pokuste se tedy zapracovat na své duševní pohodě, odstraňte ze svého života stres, nebo s ním bojujte pomocí sportu, který vám do krve vyplaví endorfiny. Existuje velká škála aktivit, vy si akorát vyberete tu, která vás bude nejvíce bavit.

Partnerské pochopení

Zkuste si o svém problému promluvit se svou polovičkou. Pokud jí upřímně vysvětlíte, že už nemáte takovou výdrž jako kdysi, určitě to pochopí. A pochopení bude pro vás to nejdůležitější, protože vás zbaví pochyb a stresu, tudíž vám vzroste sebevědomí a budete se cítit lépe. Je to další krok k lepšímu intimnímu výkonu.

Lepší erekce

Se slabou erekcí se můžete poprat ještě jedním způsobem, a tím jsou tabletky na erekci. Přírodní doplněk stravy může zajistit dlouhou a pevnou erekci, která bude pro váš penis darem z nebes. Zerex Klasik bude pro vás tím pravým, protože obsahuje extrakt tradičních bylin ketré mají příznivý vliv na erekci, kvalitu sexu a výdrž při intimním styku. Když využijete naše rady ve váš prospěch, bude vaše erekce lepší, delší a kvalitnější. Těšíte se?



lepší erekce kvalita erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow