Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Štír – muž

Autor článku: redakce Zerex.cz 23.04.2014 00:00 Erotický horoskop - muž ve znamení Štír

Muž ve znamení Štíra by se dal označit jako klasický muž. Muži Štíři mají rádi sex a vědí, co je pro ně vzrušující a co potřebují. Pokud to nedostanou, jsou velmi podráždění. Milování pro ně znamená hodinový akt, ale i rychlovku na jakémkoli místě. Umí se přizpůsobit, avšak chtějí mít i některé věci podle sebe. 

Muž Štír láska a vztahy

Při sexu chce mít muž Štír moc nad ženou a chce, aby mu žena byla zcela poddajná. Pokud ho potkáte na ulici, je většinou oblečen do nepříliš zajímavého oblečení, přičemž má rád pohodlí a komfort, což se odráží i v jeho přístupu k sexu. Jeho styl života není ničím výrazný, je založen na jednoduchých základech, přičemž si nepotrpí příliš na extravagantní kousky. Platí to i při výběru žen. Své city neumí ženě říct na plná ústa, spíše je to ten typ člověka, který chce být neustále v pozornosti ženské mysli, avšak neřekne žádná milostná slova a city. Platí to však pouze při seznamování, kdy ženu nezná a není si u ní úplně jistý. Pokud je však již v delším vztahu nebo žena již pro něj není žádnou neznámou, pak se můžete těšit na celou řadu komplimentů a na všechny doteky, které pro Vás mají přesný význam a účel.

Muž Štír v posteli

V hlavě má vždy svůj cíl a taky cestu jak k němu dojít. Při milování je to jasné, dosáhnout orgasmus. Proto tomuto cíli podřídí vše, co se dá. Určitě po Vás nebude požadovat, abyste byla ta, která bude rozhodovat o průběhu a směřování sexuálního aktu. Chce to být on, kdo Vám ukáže ty "správné" polohy a doteky, které potřebujete cítit. Má rád, když vidí pod sebou ženu, která se mu absolutně oddává. Ten pocit síly vítězí nad vším ostatním, přičemž ho žene vpřed touha po absolutní spokojenosti a stavu uspokojení. Miluje, když partnerka nad ním vzdychá a dává mu najevo, jak to chce. Určitě by se potěšil i mnohým dotykem, kterými ho můžete obdarovávat. Pokud jste pod ním, tehdy je spokojen. Určitě nemá v oblibě polohu, kdy on je v poloze, jako kdyby o něco prosil. Pokud se milujete v poloze zezadu, tehdy je nejšťastnější.

Pokud byste si mysleli, že muž Štír vidí pouze sebe a chce dosáhnout především orgasmu on, pak se mýlíte. Myslí na oba, přičemž ženu chce k tomuto stavu dostat i více krát během noci. Není pro něj žádný problém, pokud by to měl dělat třeba i celou noc. Vydrží, protože je silný a ví, co chce. Pokud to budete vědět i Vy, pak Vám to může klapat. Určitě však požaduje, aby byly splněny některé jeho požadavky. Nesnáší, pokud musí o něco prosit, respektive se dožadovat něčeho. Pokud má mít sex, ať je to bez předchozích zdlouhavých řečí. To všechno je třeba vědět, protože pak je tento muž nespokojený, což se projeví nejen na jeho chování, ale i na výkonech ve Vaší posteli.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow