Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Nezaradené

Jaký je rozdíl mezi krátkodobým a dlouhodobým užíváním tablet Zerex?

07.10.2019 00:00 jaky-je-rozdil-mezi-kratkodobym-a-dlouhodobym-uzivanim-tablet-zerex

Koupili jste si tabletky Zerex a těšíte se až je poprvé vyzkoušíte? Už se nemůžete dočkat toho, jak své partnerce opět dokážete, že na to pořád máte? Chcete ze Zerexu vycucat maximum? Pak na chvíli zadržte! Tabletky Zerex nejsou lentilky. Nelze je užívat kdykoliv, když si na ně zrovna vzpomenete. Aby na vás měly ten nejlepší možný účinek, je potřeba je užívat přesně podle jasně daných pravidel a pokynů. Pojďte si je společně s námi zopakovat.

Správné užívání Zerexu Klasik

Začneme základní modalitou produktů Zerex - Zerex Klasik. Zerex Klasik je doplněk stravy na přírodní bázi určený pro muže na podporu erekce. Má pozitivní vliv na kvalitu a pevnost erekce a celkově přispívá ke zlepšení sexuálního zdraví muže. Jedná se o nejprodávanější doplněk stravy ze všech tří produktů Zerex v Česku.

„V takovém případě navrhuji vyzkoušet účinek doplňku stravy Zerex. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Své sexuální funkce včetně erotické touhy můžete tonizovat užíváním Zerex Klasik. Po využívání jednoho až dvou balení Zerex Klasik doporučuji přejít na Zerex Ultragold,” doporučuje pan doktor MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Zerex Klasik se užívá v množství 1 tabletka zhruba hodinu před plánovaným sexem. Pokud tedy plánujete se svou partnerkou milostné hrátky na osm večer, užijete Zerex Klasik v sedm večer. Nástup účinku Zerexu Klasik je poměrně rychlý. Pozitivně ovlivňuje zásobování organismu krví, přispívá k pevné erekci, podporuje sexuální touhu a celkový výkon v posteli. Maximální denní dávka Zerexu Klasik jsou 2 tobolky denně. Zároveň zapomeňte na požití alkoholu společně se Zerexem.

Kvituji dávkování, kdy vám stačí pouze jedna tabletka před aktem. To se mi líbí. U jiných značek je to totiž klidně až 4 tabletky naráz, což je samozřejmě úplně na hlavu. Jen bych ocenil větší balení, aby mi tabletky déle vydržely,” popisuje svou osobní zkušenost se Zerexem Klasik Honza.

Zerex Ultragold je nutné užívat pravidelně

Avšak nenechte se zmást. Co modalita přípravku pod značkou Zerex, to unikát. Pokud se tedy přesuneme k Zerexu Ultragold, zde je doporučené dávkování a užívání úplně odlišné oproti Zerexu Klasik.

Zerex Ultragold by se měl užívat dlouhodobě, pravidelně, na denní bázi. To znamená, že neužijete pouze jednu tabletku před plánovaným sexem, ale vezmete si hned 2 tabletky pravidelně, každý den, ve stejnou hodinu. Nezáleží na tom, zda zrovna v ten den sex plánujete či nikoliv. Doporučené denní dávkování Zerexu Ultragold jsou tedy 2 kapsle denně (1 kapsle ráno a 1 kapsle večer). Zerex Ultragold se tímto způsobem užívá dlouhodobě, po dobu minimálně tří měsíců.

V tomto případě tedy nelze očekávat nějaké velké zázraky po požití jedné tabletky. V takovou chvíli se s největší pravděpodobností nic nestane. Až po delší době pravidelného užívání na sobě zpozorujete pozitivní účinky.

Zerex Ultragold dlouhodobě udržuje sexuální kondici, přispívá k plodnosti, příznivě působí na udržení správné funkce reprodukčního ústrojí a tonizuje sexualitu muže. Je vhodný jak pro seniory, tak i pro zralé muže, kteří chtějí předcházet problémům v posteli.

Pravidelné užívání Zerexu Ultragold doporučuje i pan Dalibor: „Vyzkoušel jsem ze zvědavosti a mohu doporučit. Akorát se musí brát pravidelně. Ale to my s budíkem v telefonu neřešíme.

Zerex Extralong je potřeba užít hodinu před sexuálním aktem

Zerex Extralong je poslední modalitou produktů Zerex. Uzavírá náš kruh přípravků Zerex pro podporu mužské sexuality a erotického libida.Zerex Extralong se užívá, stejně jako Zerex Klasik, 1 kapsle cca 1 hodinu před plánovaným sexuálním aktem. Maximální denní dávka jsou i v tomto případě 2 kapsle denně.

Zerex Extralong má pozitivní vliv na délku pohlavního styku, na kvalitu erekce a na celkové vzrušení. V některých případech uživatelé uvádí prodloužení sexu dokonce až o 30 minut. Zerex Extralong je tedy určen pro všechny, kdo si chtějí vychutnat delší milování.

Zerex Extralong je určený spíše jako příležitostný doplněk intimních chvilek. Po užití se nemusíte bát negativních účinků.

Pan Luděk díky Zerexu Extralong překonává v posteli sám sebe: „Má to naprosto úžasné účinky. Není problém se milovat klidně 20-40 minut několikrát za noc. Užívám déle než rok a ještě nikdy nezklamal.

Správné užívání je klíčové

Správné užívání daného doplňku stravy je naprosto klíčové pro získání maximálních možných pozitivních účinků.

Užívání Zerexu v doporučeném dávkování bude pro vás bezpečné. Zerex Klasik či Extralong užívejte, a to (v souladu s návodem) před každým sexuálním aktem. Pravděpodobnost, že pravidelné užívání některé z modalit produktu Zerex vaši erektivitu zlepší, považuji za značnou. Byly mi též předloženy elektronické protokoly příslušných laboratorních zkoušek, a to s příznivými závěry, že tobolky Zerex vyhovují hygienickým a bezpečnostním požadavkům,” uvádí MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Kupříkladu Zerex Ultragold nebude správně účinkovat, pokud jej nebudete užívat pravidelně a dlouhodobě, po dobu alespoň tří měsíců. Naopak nelze očekávat pozitivní účinky Zerexu Klasik po minutě od jeho užití. Opět je potřeba počkat alespoň hodinu, aby se projevil všechen potenciál, který se v Zerexu skrývá.

Proč je u Zerexu Ultragold důležité pravidelné užívání? To odhaluje na své zkušenosti pan Alexandr: „Objednal jsem si před časem Ultragold a zatím nevidím změny, jen se cítím takový živější. Je pravda, že to užívám teprve nějaké 3 - 4 týdny, a tedy myslím, že když se to má užívat 3 měsíce, tak že se účinky dostaví až tehdy.”

Nevíte si rady s dávkováním Zerexu?

Nejste si při užití jedné ze tří modalit Zerexu pro podporu sexuality jisti? Nevíte, jak který přípravek správně užít? Pak se vždy řiďte pokyny na obalu. Na obalu každého přípravku Zerex najdete přehledný návod, jak daný doplněk stravy užívat. Díky tomu se nemůžete splést.

Připomínám ale, že Zerex (ve třech existujících modalitách, tj. Zerex Klasik, Extralong nebo Ultragold) není lék v pravém smyslu slova, nýbrž potravní doplněk,” upozorňuje uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc. „Vůči užívání produktu Zerex v zásadě nemám žádné námitky. Avšak než si Zerex zakoupíte, seznamte prosím s tímto záměrem jmenovitě toho z Vašich ošetřujících lékařů v bydlišti, který byl a je o Vašem minulém i stávajícím zdravotním stavu nejpodrobněji informován,” dodává MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Dlouhodobé užívání tablet Zerex

Tabletky Zerex můžete bez obav užívat klidně i dlouhodobě. Ať už se jedná o Zerex Klasik nebo Extralong, či v případě Zerexu Ultragold, u něhož je to vyloženě nutností. Přípravky pod značkou Zerex jsou pouhými doplňky stravy a nemají tak žádné nežádoucí účinky, a to ani v případě dlouhodobého užití. Objevte ztracenou jiskru ve svém sexuálním životě. Uvidíte, že rozdíl pozná i vaše partnerka.

 

Věděli jste, že existují cviky na zlepšení erekce? V dalším článku se o nich dozvíte více:



dlouhodobé užívaní tablet zerex zerex tablety užívaní
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow