Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Poznejte jeho/její erotogenní zóny podle znamení

Autor článku: redakce Zerex.cz 04.08.2016 00:00 erotogenní zóny podle znamení
Seznam nejcitlivějších míst na mužském těle teď a tady. Poznejte všechny erotogenní zóny podle jednotlivých znamení. Zintenzivněte si i vy celkový požitek v posteli díky odhalení nejcitlivějších mužských a ženských míst na těle.

Beran

Muž/Žena: Nejvíce citlivé u mužů jsou tvář a hlava. U žen jsou erotogenní zónou především ústa – polibky na zavřená víčka vyvolávají husí kůži. Potrpí si na masáže hlavy i na polibky na rty a uši. Nepohrdnou ani hlazením po čele a vlasech.

Býk

Muž/Žena: Oba vzrušují doteky na šíji. Muže Býka obzvlášť vzrušuje ženský zadeček a sex zezadu. U žen je to především krk a jeho zadní část.

Blíženci

Muž/Žena: Erotogenní zónou u „blíženců“ tvoří celé ruce až po ramena a také prsty.

Rak

Muž/Žena: Oba oblibují sex ve vaně s horkou a silně vonící vodou. Erotogenní zóny na jejich těle jsou ukryté v okolí bradavek a na prsou. Muž oblibuje kromě toho i hlazení po zádech a vnitřní straně stehen.

Lev

Muž/Žena: Muži „Lvi“ mají nejvíce citlivých míst právě na vnitřní straně stehen, zádech a bocích. „Lvice“ zvlhnou pri olizování uší, tváře, hrdla a vnitřní strany stehen.

Panna

Muž/Žena: Muže a ženu ve znamení panny vzrušuje především citlivé hlazení po břiše, hrudi a zároveň i míst pod břichem níže. Vyžadují dlouhou předehru a klasické polohy.

Váhy

Muž/Žena: Erotogenní zónou muže a ženy v tomto znamení je hlavně dolní část zad. Sní o sexu ve třech, žena „panna“ ráda „uspokojí“ muže i ňadry a ráda se přitom sleduje v zrcadle.

Štír

Muž/Žena: Jejich nejcitlivějším místem na těle jsou především pohlavní orgány, konečník a i pokožka jako celek. Rádi používají při sexu hračky na „oživení“.

Střelec

Muž/Žena: Muž střelec má svoje citlivá místa ukrytá na hrudi, krku, v bocích a vnitřních stranách stehen. U ženy „střelkyně“ zabodujete drážděním jejího zadečku a stehen. Mají sklony i ke kolektivnímu (skupinovému) sexu.

Kozoroh

Muž/Žena: Muži ve znamení „Kozoroh“ jsou velmi výkonní v posteli. Jejich erotogenními zónami jsou vlasy, krk, hruď, boky a také „mužská pýchy“. Ženy v tomto znamení mají nejcitlivější místa na vnitřních stranách rukou a stehen.

Vodnář

Muž/Žena: U „vodnářů“ hledejte erotogenní zóny na chodidlech, nohách, zádech a genitáliích. Milují voňavou koupel a otírání se o tělo partnera.

Ryby

Muž/Žena: Nakonec znamení ryby. Jejich erotogenními místy jsou bradavky, krk, jeho zadní část, prsa a genitálie. Rádi přivoní i k sexu s prvky sado-masochismu.


uspokojení ženy vzrušení
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow