Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Lev – žena

29.04.2014 08:36
Žena ve znamení Lva je něžné stvoření, které se dokáže perfektně nalíčit a obléci si na sebe drahé věci, které z ní udělají skutečně velmi šarmantní a sympatickou dámu. Žena Lev si je toho vědomá a ví o tom, jak dobře vypadá. I proto má velmi svůdnou chůzi, přičemž žena lvice je dostatečně sebevědomá a uvědomující si své kvality a své kladné stránky.

Znamení Lev žena a láska

Tyhle ženy přitahují k sobě velké množství mužů, kteří se jim snaží vyznávat lásku, avšak nezávisí to na nich, zda s nimi bude mít žena Lev i něco víc. Je to skutečně dokonalá žena, která se umí perfektně nalíčit, avšak muž jí chybí a proto se vydává relativně často na lov, aby nějakého získala. Musí se jí však zalíbit a musí být o něm přesvědčena, že právě to je ten pravý. Pokud už se na někoho zaměřila, jen těžko jí takový muž odolá. Je dokonale svůdná a ví, kdy a jak má využít své ženské zbraně na to, aby si získala dostatečnou pozornost. Flirt jí vůbec není cizí a velmi ráda tuto praktiku dělá a to velmi často. Muže dokáže už za pár chvil dostat "do kolen" a dokáže si ho ovinout kolem prstu. Pokud něco chce, dosáhne toho. Pokud už se jednou taková žena zamiluje, pak si můžete být jisti, že vztah bere vážně a dá mu všechno, co se od ní očekává. Určitě však bude vyžadovat od partnera, aby také odevzdal všechno do vztahu, protože jinak nebude mít pevné základy. Ve svém nitru má však obrovskou dávku hrdosti, která je pro ni hnacím strojem. Nikdy se podle ní nezamiluje do toho nepravého, přičemž si stále vsugeruje myšlenku, že toto je ten pravý partner pro ni.

Žena ve znamení Lva v posteli

Pokud se Vám povedlo dostat do postele ženu ve znamení Lev, pak máte zřejmě u sebe pořádnou dračici, která umí rozpoutat vášeň. Jestli ji chcete řádně vzrušit, pak je třeba mít dokonalý parfém a i nějaké ty svaly na těle navíc. Pot na mužském těle nebere jako něco, co tam nepatří, ale jako symbol toho, že se muž skutečně snaží a vydává energii. A to ji velmi rozpaluje. Ráda se dotýká mužského těla, protože je pro ni určitým symbolem síly a pevnosti, přičemž mužnost je pro ni velkým lákadlem. Pokud je muž velký klasik a uznává pouze ověřené místa a polohy, zřejmě si s takovou ženou nebude rozumět. Tyto ženy mají rádi jakékoliv místa, která jsou netradiční a možná neposkytují až takový skvělý komfort. Určitě je to však něco jiného a právě to "jiné" je láká. V předehře uznává, pokud se jí muž neustále dotýká a pokud si hraje se všemi erotogenními zónami. Dlouhá předehra však nemá příliš velký význam, protože tyto ženy mají rádi, pokud dosáhnou zejména toho, po čem touží. Pokud tedy můžete, přejděte raději rovnou k věci a dosáhněte u ní to, co požaduje a co chce.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow