Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Lev – muž

29.04.2014 08:37
Muž ve znamení Lva je charakteristický zejména svou touhou po sexu. Určitě žádné znamení není na tom stejně, jako právě lvi. Pokud je Lev muž ještě mladý, má sex velmi často. Bez sexu si neumí představit život, a proto partnerka musí být s tímto ztotožněna a musí se smířit s tím, že to bude o něco častěji. Lvi nemají příliš velké hranice, co se týče výběru místa. Běžně byste je potkali venku v přírodě nebo v bazénu, kde se oddávají radovánkám. Na nudu můžete u nich také zapomenout, protože preferují objevování nových poloh, což je pro tyto muže jako droga. Důležité je i to, aby partnerka byla nakloněna tomuto způsobu života a sexuálním praktikám, které muž lev po ní požaduje.

Lev muž a láska

Tohohle muže rozhodně nepřehlédnete. Působí velmi elegantně a je to klasický lamač ženských srdcí. Muž ve znamení Lva má už v mladém veku vše, co si vyžádá. Většinou je úspěšný, může si dovolit i nějaký ten majetek navíc, což automaticky přitahuje jako magnet i pěkné ženy, které jsou mu neustále po vůli.  Ženy umí svádět docela jednoduše, ale vždy čeká zejména na zpětnou vazbu. Pokud přijde a je pozitivní, je to pro něj velkým pozitivem a tuto situaci si dokonale vychutnává. Mladší muži v tomto znamení jsou tedy klasičtí svůdcové, které zajímají zejména pohledné ženy a příliš se nezabývají hloubkou žen. Neznají tak vnitřní, ale jen vnější krásu. Většinou škody na vše po čem toužili. Starší muži Lvi jsou však o něco jiný. Více vnímají ženu jako osobu, která by je měla udělat šťastnými nejen tím, jak vypadá, ale i tím, jak se k nim chová. Jestli mu není žena oddaná v běžném životě, ale jenom v tom sexuálním, takový muž o ni neprojeví skutečný zájem.

Muž Lev v posteli

Sex považují za důležitý, klade ho na první místa svých priorit v životě. Jeho obraz ženy je naprosto jasný. Během milování má být otevřená všem možnostem a na veřejnosti to má být klasická dáma, která je o něco více stydlivá. Pokud však muž Lev dostane chuť na sex, měla by ji dostat i žena, protože lev je v těchhle situacích nenasytný. Svým jazykem dokáže rozpoutat nevídanou předehru v posteli, a taky očekávají jisté zapojení i od partnerky. Má velmi rád prsa a bradavky, které jsou pro něj velkým lákadlem. Jestli mu partnerka prochází po vnitřní straně stehen, tehdy lze na něm vidět znaky rozkoše. Při polohách rád preferuje pozici zezadu, přičemž milování s ním není pomalé ani rychlé. Vše si dokáže užívat a partnerka to často patřičným způsobem ocení. V případě jiných poloh má rád, pokud partnerka má své nohy na jeho bedrech. Jistým způsobem je panovačný, avšak to se možná zdá jen na začátku při milování. Je jako zvíře, které má často jedinou touhu - dosáhnout u ženy orgasmus.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow