Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Střelec – muž

Autor článku: redakce Zerex.cz 23.04.2014 00:00 Střelec muž - erotický horoskop

Muž ve znamení Střelce je rád považován za vůdce smečky, přičemž chce, aby většina věcí byla podle něj. Pokud není, pak je nespokojený a brání se přijmout i někoho jiného. V posteli chce mít muž Střelec vše neomezené a bez hranic. Pokud mu něco zakážete, už je to špatně.

Muž Střelec a láska

Chlapi ve znamení Střelce jsou na pohled dostatečně šarmantní na to, aby vzbudily Vaší pozornost. Pokud je nějaká hezká žena na obzoru, rozhodně se dlouho nebrání tomu, aby ji poznali a aby se seznámili. Předtím však, než k takovému seznámení dojde, si ji dokáže dostatečně dobře vytipovat a dokáže si udělat závěr o jakou ženu se jedná. "Balit" ženy mu prostě jde, a pokud potřebujete rady v oblasti získávání ženských srdcí, pak Vám tito muži rozhodně pomohou. Znají ženské smýšlení možná ještě lépe, než ony samy.

Samotný vztah však pro něj není řešením. Často nehledá někoho na celý život, ale pouze na chvilkové seznámení. Určitě se mnohem více potěší krátkým románkem, kdy mu je mnoho věcí tolerovaných, než vztahem, který mu něco přikazuje a zakazuje. Jednoduše nechce, aby jeho svoboda byla omezována. I proto je velmi obtížné plánovat s ním budoucnost. Pokud se do Vás zamiluje, nechce, abyste ho měnili, protože on se zamiloval do takové, jaká jste byla tehdy. Nemá rád jiné chlapy vedle Vás, a proto dělá maximum, aby k takovým kontaktům nedocházelo. Je rád, pokud mu nejste ihned po vůli avšak je také rád, abyste mu na něco řekli ihned ano. Je to prostě člověk, který neoblibuje stereotyp ale na druhé straně chce v živote dokázat to co chce.

Střelec muž - jaký je milenec

V případě, že může dosáhnout svého cíle, udělá pro to maximum. Jestli k tomu potřebujete dlouhou předehru, tento muž se jí rozhodně nebude bránit. Vše se většinou odehrává v jeho mysli, přičemž je-li pro něj partnerka dostatečně zajímavá, pak se jí umí věnovat i dostatečně dlouho. Pokud tomu tak není, snadno se jí zbaví. Nevýhodou však je, že tenhle muž je v sexu dost egoistický, má před sebou jen svůj cíl. Někdy tomu však tak není, pokud víte, jak ho dostatečně zaujmout a sex udělat trošku jiným. Určitě se s ním nebudete nudit, ať už je to v normálním životě, ale i v posteli. Má dobrý smysl pro humor a dobře se s ním mluví.

Předehra u něj také neznamená ztrátu času, ale právě naopak, příjemné potěšení, které sice netrvá dlouho, ale rozhodně to není záležitost pár vteřin. Jeho erotogenní zóny jsou zejména hruď a šíje. Cit na milování mu rozhodně nechybí, přičemž dobře ví, kdy je třeba přidat plyn a kdy jít pomaleji. Partnerku zná dokonale a proto mu je hned jasné, co po něm požaduje. Jak brzy jediný má rád sex, když při ní stojí. Určitě je to na začátku netradiční, avšak velmi rychle si zvyknete na tuto nevídanou rozkoš.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow