Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Kozoroh muž

23.04.2014 00:06
Jestli máte partnera ve znamení Kozoroh, pak jste možná nedostala vše, co očekáváte. Muž Kozoroh je známý tím, že se zařazuje do tzv. klasické třídy mužů, kteří mají rádi stereotyp. Jsou to lidé, které lze charakterizovat zejména sebekázní a jakýmsi režimem, který se nemění a který jim vyhovuje.

Jak získat muže Kozoroha

Muži často vyžadují, aby jejich partnerka byla na ně hrdá a aby jim to dávala najevo. Při muži Kozorohovi často stačí, pokud uděláte dobrou večeři a dáte mu najevo, že jste s ním spokojená a o sexuální hrátky také příliš nestojíte, protože si uvědomujete podstatnost jiných, důležitějších věcí v životě. Jestli očekáváte, že partner bude vyžadovat sex několikrát denně, respektive bude po nocích studovat stále nové polohy, pak Vás zřejmě zklameme. Nejsou jako obyčejní muži, kteří mají rádi i experimenty nebo zkoušení nových věcí, které se ostatním líbí. Také to nejsou ti, kteří by si při zakoupení dámského časopisu jako první začali listovat pikantními stránkami a prohlíželi si tak informace či fotografie úzce spjaty s různými sexuálními aktivitami. Zkrátka nejsou. Prostě mají jinak postavené priority a sex považují sice za důležitý, avšak ne zcela nezbytný k jejich životu. Mnohem více je často uspokojí pracovní nebo jiný úspěch, než sex s Vámi. Bez urážky, ale jsou prostě takoví. Jak zbalit Kozoroha? U takových mužích byste neměli ani příliš tlačit na pilu. Pokud budete příliš dotíravá ve vynucování si sexuálního styku s ním, může se to ještě více zhoršit, jak to je nyní. I proto počkejte, dokud iniciativu převezme on sám a bude se snažit o sex nebo o mazlení se s Vámi.

Kozoroh muž - sex a láska

Přejděme teď k oblíbeným polohám. Někdy muž Kozoroh přece jen má sex a při něm musí být i v nějaké poloze, aby si sex mohli užít. Zde preferují totálně nezainteresovaný přístup, protože nejlepší poloha pro ně je v leže. Určitě nemají rádi, jestliže musejí oni sami vyvíjet příliš velkou aktivitu a být ti, na kterých stojí a padá společné uspokojení. Také jsou charakterističtí svou zdrženlivou povahou, avšak to pouze do okamžiku, než je žena skutečně zaujme. Tehdy se umí úplně "otevřít" a vyznat jí lásku i právě sexem, při kterém se dokážou uvolnit a naplno si ho vychutnat. To se pak odráží i na kvalitě sexu. I dlouhodobá partnerka ví jak zaujmout Kozoroha. K tomu stačí, pokud byste si na sebe dali něco skutečně výjimečně sexy, co ho přitahuje. U partnerky však platí, že preferuje dlouhodobé známosti a jednorázový sex pro něj není alternativou. Takový muž je velmi praktický a sex bere skoro jako nástroj, přičemž často jdou touhy a city stranou. Chápe to jako práci, kterou je třeba provést a pak někdy opět. Určitě to není velký romantik ani objevitel nových poloh.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow