Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Ztratili jste chuť na sex? Možná vám chybí toto

Autor článku: redakce Zerex.cz 15.08.2017 00:00 Ztratili jste chuť na sex? Možná vám chybí toto

Nemáte vůbec chuť na sex, nechcete se se svým protějškem ani mazlit, na intimnosti nemáte pomyšlení. Také se vám to stalo? Trápí vás to? Chcete to změnit? Všem se to může v životě stát. Věnujte nám pár minut vašeho času, poradíme vám, jak tento problém vyřešit. Zvyšte své libido.

Život, práce, sex

Intimní život partnerů přesně odráží jejich život v práci, v soukromí, ve volném čase. Pokud se vám v jedné z této oblastí nedaří, projeví se to logicky i v jiné oblasti života. A sex s tím úzce souvisí. Proto se úplně na začátku zamyslete, co se v posledních dnech či týdnech změnilo, že už najednou nemáte chuť na sex. Může to být drobnost, takže tomu věnujte skutečně dostatek času.

Změna je život

Na žádnou změnu jste nepřišli? Prostě vás to s vaším protějškem nebaví? Není to už tak, jako na začátku? Pak není na vině životní změna, ale naopak přílišná rutina intimního života. Chce to nové zážitky! Erotické prádélko, intimní hračky, nové sexy povlečení, nové doplňky do ložnice, sexuální doplňky. To všechno hraje roli. Začněte pomalu. Nejprve změňte drobnost. Pokud to nepomůže, pokračujte další změnou. A takto to zkoušejte, dokud váš sexuální život opět nebude jiskřit jako dříve. Nebojte se výzev a rozhodně to nepovažujte za zvrhlost. Nic, co vám dělá radost a uspokojuje vás, není zvrhlé.

Stále nemáte chuť na sex? Možná vám chybí toto...

Pořád to není ono? Pak zkuste některou z níže uvedených možností:

  • Milování na netradičních místech. Sex přece nemusí nutně být jen v posteli.
  • Nejrůznější polohy ze sexuálních knih. Podkladů a literatury najdete na trhu přehršel. Vyzkoušejte tedy nějakou novou polohu. A pokud se toho nebojíte, zkuste rovnou sexuální polohy pro pokročilé.
  • Společné tantrické masáže. Těmi uvolníte nejen ducha, ale také své erotické já.
  • Natáčení erotických videí. Nemusí to být hned tvrdé p…., ale malé společné erotické snímky, které navodí tu správnou atmosféru.
  • Jakákoliv afrodiziaka. Mezi afrodiziakum se řadí například čokoláda, ženšen, arginin či vanilka.
  • Tabletky na podporu libida pro muže. Zvyšují nejen libido, chuť na sex, ale také přispívají k lepší výdrži a kvalitě sexuálního styku.

Možností je celá řada. Toto byl jen malý výčet skutečně nejúčinnějších rad, které již pomohly nejednomu páru. Vy si však můžete najít svoji cestu. Rozhodně to ale nevzdávejte. Nesoulad v posteli určitě není konec světa...



sex libido chuť na sex
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow