Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Nezaradené

Magie Svatojánské noci. Které bylinky mají v tuto noc kouzelnou moc?

23.06.2017 07:00 bylinky na potenci
Bylinky nasbírané v předvečer svátku svatého Jana mají magickou moc. Jde o noc z 23. na 24. června. Ze Země tryská vzácná, léčivá energie a ve vzduchu je cosi nenapodobitelného. Veškeré léčivé byliny nabízejí mnohem silnější účinky, čehož si už před staletími všimly i babky kořenářky. Také bylinky na potenci mají v tuto dobu větší sílu než obvykle. Traduje se, že bohatství ukryté v cenných přírodních látkách a silicích se během svatojánské noci mimořádně násobí. Zároveň je ale nutné přistupovat k léčivým bylinám s povděkem a pokorou. Tedy nevysbírat všechny, ale myslet i na druhé a na to, abychom nepustošili přírodu.

Recept od Shakespeara na lepší výkon

Pokud jde o léčivky, k těm nejoblíbenějším patří heřmánek. Působí protizánětlivě, hojivě a antibakteriálně. Stejně tak máta se řadí mezi evergreeny, její schopnost dát do pořádku trávení je nezpochybnitelná. A nejen to! Podle Shakespeara dokonce máta spolu s levandulí a rozmarýnem pomáhají stimulovat pány ve středním věku k lepším výkonům.

Bazalka na potenci

Dle dávných kultur bazalka ovlivňuje plodnost a vyvolává vášeň. V své rodné Indii má pověst afrodisiaka - starci kmene žvýkali čerstvé listy. Chcete-li podpořit vaši potenci náomocná může být i šalvěj nebo anýz.

Oregáno pro silný erotický zážitek

A co tak zapálit svíčky a napustit si s partnerkou horkou vanu? Kromě poháru dobrého vína nezapomeňte přihodit do koupele hrst oregana - erotický zážitek na sebe nenechá dlouho čekat. Třezalka zahání nespavost a působí mírně sedativně, což je v dnešní hektické době k nezaplacení. Třezalka nazývaná také bylinka svatého Jána, je s tímto svátkem nerozlučně spjata a pokud to jde, měli bychom si ji do půlnoci nasbírat a usušit. A nejen ji, ale i další léčivky. Energie v nich ukrytá se při sušení neztrácí a pokud si v zimě uvaříme z těchto bylinek čaj, budeme z toho mít velký užitek.

Kotvičník na erekci

Ale abychom nebyli nespravedliví. Mnohé rostliny mají takřka kouzelnou moc, i když se natrhají kdykoli během roku. Nemálo mužů se potýká se špatnou erekcí nebo se nevzruší tak snadno, případně jejich libido slábne. Například kotvičník zemní dokáže tyto potíže prakticky odstranit.  V některých částech Asie dodnes tuto rostlinu považují za nejsilnější afrodiziakum, které umí opět rozproudit v žilách krev a zažehnout vášeň a sexuální touhu. Právem proto patří k bylinkám, které by pánové měli mít od určitého věku raději po ruce. Kromě bylinek však potenci ovlivňuje mnoho dalších faktorů. Důležitou roli zde hraje i životospráva. Přečtěte si jak lze dosáhnout zlepšení erekce.


zlepšení erekce kotvičník bylinky na potenci
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow