Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Problémy s erekcí mohou zapříčinit rozpad vztahu

Autor článku: redakce Zerex.cz 07.07.2018 00:00 Problémy s erekcí mohou zapříčinit rozpad vztahu

Krásný víkend, celý den prolebeděný na sluníčku, oba dva jste maximálně odpočatí. Večer vám partnerka připravila dokonalou večeři a nyní jí na očích vidíte, že by chtěla sex. Vábivě se k vám tulí, něžně vás laská na krku, hladí vás po celém těle. Vy ovšem víte, že ji bohužel opět neuspokojíte. Už poněkolikáté v řadě. Ať děláte co děláte, na sex máte stále menší chuť. A když už k sexu dojde, objeví se problémy s erekcí. A tak to jde den co den, týden co týden, měsíc co měsíc.

Po několika neúspěšných pokusech o pohlavní styk nebo dokonce po několika selháních se vynořuje zcela zákonitě nervozita, přesněji řečeno psychologická nadstavba, a může během dalších týdnů ještě narůstat,” přidává svůj odborný pohled MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Jaké důsledky mohou mít problémy s erekcí?

Pokud je vaše partnerka chápavá a empatická, rozumí, že máte spoustu práce, nadmíru stresu, že jste myšlenkami stále jinde, a že na sex zkrátka nemáte ani pomyšlení. Ovšem podívejte se na celou situaci jejíma očima.

Taky by určitě ráda jednou za čas prožila vášnivé milování. Bezpochyby si kdysi představovala, že až bude mít životního partnera, že se spolu budou milovat každý den. Že se od sebe nebudou moct odtrhnout. Že se už ve dveřích při příchodu z práce na sebe vrhnou a celý večer stráví v posteli.

Místo toho má doma unaveného a nabručeného partnera, kterému pořádně ani nestojí, neustále ji od sebe odhání a ani jednostranně ji nechce uspokojit. 

Ať se snaží sebevíc, ať vaří sebelepší večeře, ať si obleče nejvíce erotický obleček ze sex-shopu, stejně to s ním nic nedělá. A takový stav samozřejmě vede k řadě negativním jevům.

K čemu vedou problémy s erekcí?

Snížení sebevědomí

Žena si může začít připadat neatraktivní. I když to samozřejmě není pravda a stále vás přitahuje, vaše nulová erekce jí říká něco jiného. Časem o sobě začne pochybovat. Ač jsou totiž vaše slova a sliby chlácholivé, činy hovoří opačně. Začne mít pocit, že už se vám nelíbí, že o ní nemáte zájem, a v nejhorším případě, že jste si našel jinou.

Špatná nálada

Pokud je muž sexuálně neuspokojený, většinou to vyřeší masturbací u porna a má vyřešeno. Ovšem u ženy je sexuální uspokojení úzce spjato také s psychickou pohodou. Pokud nedosáhne vrcholu alespoň jednou za čas, začne být hodně náladová a bude mít často špatnou náladu.

Deprese

Špatná nálada a snížení sebevědomí mohou vyústit dokonce i v depresi. Samozřejmě pro to žena musí mít předpoklady, ale není to až tak nepravděpodobné. Žena se začne špatnými myšlenkami doslova sžírat. Ve výsledku může celá situace skončit u psychologa.

Nevěra

A pokud bude sex ženě skutečně hodně chybět a ani jiným způsobem nedosáhne vyvrcholení, může se pak uchýlit k tomu nejhoršímu, a to, že vám bude nevěrná. Stačí pohledný muž v baru nebo hora svalů v posilovně a nevěra je na střeše. 

I když jste skvělý otec, partner, přítel či živitel rodiny, živočišné pudy, které máme všichni v sobě hluboko zakořeněné, neošálíte. A žena je bohužel taky jen člověk a občas prostě potřebuje špetku touhy, vášně a erotiky.

Rozpad vztahu

Ač se často říká, že sex není ve vztahu to nejdůležitější, opak je bohužel pravdou. Všechny výše zmíněné problémy a komplikace mohou nakonec vyústit v rozpad vztahu nebo rozvod.

Jak řešit problémy s erekcí?

A přitom na počátku toho všeho stály „pouhé” problémy s erekcí. Nic víc. Váš vztah může být jinak naprosto bezproblémový. Jak tedy všem těmto partnerským komplikacím předcházet a jak řešit problémy s erekcí?

Nejprve se se vším partnerce otevřeně svěřte. Vysvětlete jí, že by záležitosti velmi prospělo po nějakou dobu upřednostňovat párové nekoitální sexuální aktivity směřující k orgasmu jejímu i vašemu, neboli preferovat intimní mazlení a erotické hrátky bez vlastního tělesného spojení, radí uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.

To je ovšem pouze jeden střípek celé skládačky. Na vás bude stát spousta další práce. 

Navštivte sexuologa a se všemi svými problémy se mu taktéž svěřte. Sexuolog vám může pomoci zvolit nejvhodnější metodu řešení i další postup.

Kompletně změňte svůj životní styl

Pokud to doteď nešlo jedním způsobem, je potřeba zkusit jiný. 

Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.“ – Albert Einstein.

Změňte proto od podlahy celý svůj životní styl. Začněte se stravovat zdravě, začněte více sportovat, začněte více odpočívat, změňte svou pracovní dobu nebo třeba celé zaměstnání. Udělejte prostě velkou životní změnu, která vás dovede k cíli.

Zapojte do toho bylinky

A zároveň v prvních dnech vsaďte na doplňky stravy Zerex. Představují vysoce koncentrované složení extraktů z tradičních bylin a důležitých aminokyselin. Složky na přírodní bázi obsažené v produktech mají příznivý vliv na kvalitu sexuálního života, pevnou erekci a výkon muže v posteli. Bude stimulovat vaši erekci, podpoří také vaši chuť na sex. 

Vybrat si můžete i způsob užívání, který vám vyhovuje nejvíce. Zerex Klasik je určený k užití hodinu před pohlavním stykem nebo Zerex Ultragold, díky kterému budete připraven kdykoliv a kdekoliv. Užívá se toži dlouhodobě.

Zlepšete svou erekci se Zerexem Klasik



erekce problémy s erekcí problémy ve vztahu rozpad vztahu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow