Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Potraviny, které zlepšují erekci

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.01.2017 00:00 Potraviny, které zlepšují erekci
Jak je to možné, že potraviny dokážou zlepšit erekci? Ptá se nejeden muž nebo i žena. Je to skutečně tak. Dnes je možné erekci podpořit jednoduše, pravidelně a to vhodnou stravou. To, co tvoří jídelníček, dokáže dělat zázraky. Ale pouze v případě, že se jedná o vhodné potraviny. Základ má tvořit především vyšší dávka ovoce a zeleniny, méně mastných a smažených jídel.

Potraviny, které zlepšují erekci - výzva odborníků

To, že správné složení stravy u muže značně ovlivňuje i celkové sexuální zdraví, potvrdili i někteří odborníci, konkrétně sexuologové, psychologové a kardiologové. Je čas si říct více o těchto zázračných potravinách, které přivodí zlepšení erekce u muže.

Citrusové plody, broskve a melouny

Které ovoce pomůže zlepšit erekci u muže nejvíce? Je jich jistě více, ale hlavně to, které obsahuje vyšší dávky vitamínu C. Zdůrazněme například citrony, pomeranče a grepy. Platí, že ti muži, kteří přijmou během dne minimálně 200 miligramů vitaminu C, pomáhají i pohyblivosti a životnosti svých spermií. Kromě citrusů je dobré jíst i hodně melounu. Meloun pomáhá účinně pročišťovat nejen střeva, ale efektivně čistí cévy díky látce jménem citrulin. To je rozhodující faktor, proč i meloun pomáhá velmi účinně při problémech s erekcí.

Maso z ryb

Zdravější životní styl, rovná se hodně rybího masa. Známá skutečnost, ale málo praktikovaná u dnešních mužů. Rybí maso je výbornou variantou pro srdce a cévy. Zdravé srdce a cévy podporují zdravý sexuální život. Pokud rybí maso, tak to z makrely, lososa, sardinek nebo z tuňáka. Zázračné rybí maso je díky tomu, že obsahuje vysoký obsah mastných kyselin, které zvyšují úroveň dopaminu v mozku. Jedná se o známou látku, která podporuje vyšší intenzitu vášně a vzrušení. V neposlední řadě právě tyto látky dokáží zlepšit náladu a chuť, faktory nezbytné pro zlepšení erekce.

Hořká čokoláda

Nevyplatí se zaměňovat hořkou čokoládu za mléčnou jen proto, že je chutnější. Na druhou stranu tím, že je chutnější, spíše se to odrazí na váze v tom negativním smyslu. Právě vyšší hmotnost nepřidá mužské erekci. Dobré je jíst hořkou čokoládu, protože ta obsahuje více kakaa a tím i sloučeninu jménem fenylatylamín, která podporuje tvorbu hormonů štěstí a zároveň zvyšuje přitažlivost mezi mužem a ženou. Častějším pojídáním kvalitní hořké čokolády (minimálně 70%) podpoříte samotné vzrušení.

Afrodiziakální jídla

Jíst se je vyplatí pravidelně a často, zejména díky jejich vlastnostem. Která to vůbec jsou? Především chutné plody moře, z nich šneci, ústřice, úhoři, chobotnice, mořští koníci a želvy. Zlepšení erekce na sebe nenechá dlouho čekat. Ale co když uvedené potraviny v jídelníčku nezaberou? Existuje jedno řešení.

Co, když potraviny nezaberou na erekci?

Změněná životospráva, avšak výsledky v intimní oblasti se nedostavily. Pokud potraviny nezaberou ani po delší době, dobré je pomoci si zlepšit erekci výživovým doplňkem Zerex®. Tablety Zerex® na zvýšení potence a chuti na sex, tak na zlepšení erekce nahrazují nezdravé léky na předpis, určené na podobné problémy. Je zde takový moderní přírodní a účinný produkt pro všechny muže, kteří mají problémy se sexem. Pokud potraviny nezaberou, stále existuje pomoc pro každého muže.


zlepšení erekce erekce recepty na erekci bylinky na potenci
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow