Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sexuální polohy

Jaké sexuální pozice ženy milují? Zjišťovali jsme za vás

20.11.2018 00:00 sexualni pozice

Pánové, také máte v hlavě vsugerovaný stereotyp, že ženy mají nejraději pouze klasickou misionářskou pozici? Možná tomu tak bylo ve viktoriánské době, ale ne dnes, v 21. století. Dnes už jsou ženy v sexu mnohem vynalézavější a rády experimentují. Pozice zezadu, na koníčka, s nohama ve vzduchu, ve stoje. Zeptali jsme se žen, jakou pozici mají nejraději. A možná budete překvapeni, že misionář už dávno nedrží první příčku v oblíbenosti.

Sexuální pozice, kterou miluje každá žena

Která sexuální pozice je oblíbená u všech žen? Se kterou pozicí nikdy neuděláte chybu? Ano, je to sice stará známá misionářská, ale pro většinu žen je už přežitá. Oblíbenou pozicí většiny žen jsou nově „lžičky”. O co se jedná?

Žena leží na boku a muž za ní. Oba dva jsou do sebe zaklesnuti jako dvě lžičky. Muž do ženy proniká zezadu. Tato pozice je vhodná jak pro klasický sex do vagíny, tak i pro anální sex. Muž má navíc skvělý přístup k partnerčině klitorisu, který může během sexu rukou stimulovat.

Moje nejoblíbenější pozice závisí na tom, kdy a kde se sex zrovna odehrává. Když mě manžel vzbudí v neděli ráno, mám nejraději pozici, při které oba ležíme na boku a on do mě proniká zezadu. Je to asi trochu přízemní, ale je mi příjemné, že se v této pozici můžu pomalu probudit a nikdo po mně nevyžaduje žádné akrobatické kousky. Když sex iniciuji já, většinou preferuji koníčka. Musím ale říct, že mnohem radši mám variantu, kdy nad partnerem neklečím, ale jakoby nad ním sedím na bobku. Přijde mi, že takhle je dráždění mnohem intenzivnější, navíc si ho při každém pohybu můžu vychutnat po celé délce. No a když se společně vracíme z mejdanu, nejoblíbenější pozice je na kuchyňské lince,” popisuje Veronika, 31 let.

Sexuální pozice, kterou jí dovedete k silnému orgasmu

Abyste svou partnerku dovedl ke skutečně silnému orgasmu, je potřeba během sexu stimulovat penisem bod G. I když se řada mužů domnívá, že čím hlubší průnik se jim během sexu podaří, tím intenzivnějšího orgasmu jejich partnerka dosáhne, není tomu tak. Naopak, velmi hluboký průnik může být pro ženu nepříjemný až bolestivý .

Bod G, a tedy nejcitlivější místo ve vagíně, se nachází hned za vstupem do vagíny. Je bohužel poměrně těžké se k němu penisem dostat. Naštěstí existuje pozice, se kterou to dokážete. Položte si partnerčiny nohy na svá ramena a uvidíte ten tanec.

Příjemnost pozice je významným faktorem především pro ženský vaginální orgasmus. Svou roli hraje úhel penetrace i úroveň dráždění klitorisu. Ženy často spojují své vyvrcholení i s pocitem intimnosti vůči svému partnerovi. V těchto ohledech je nejvhodnější právě pozice, kdy má žena nohy na ramenou partnera, což dokládá i její oblíbenost mezi páry. Pokud tak partneři nechtějí experimentovat s jinými pozicemi, mohou zkusit ozvláštnit svůj sex různými předehrami, změnou místa či stále populárnějšími erotickými hračkami,“ říká Adam Durčák, který testuje erotické pomůcky a zabývá se zdravou sexualitou.

Sexuální pozice pro fajnšmekry

Pokud se nebojíte experimentovat a rádi zkoušíte i složitější pozice, můžete vyzkoušet pozici, kdy žena udělá klasickou svíčku, partner si stoupne nad ní a začne do ní opatrně pronikat ze shora. Je to sice trochu krkolomnější pozice, ale silný ženský orgasmus za to rozhodně stojí.

Oblíbená sexuální pozice mnoha žen

Oblíbenou sexuální pozicí je ale také „na koníčka”. Ta stále ještě nevyšla z módy. „Se svým současným přítelem miluju pozici, při které jsem nahoře. Přiznávám, že to bude asi hodně ovlivněné skutečností, že jsem poměrně dominantní a mému příteli to dělá dobře. Když jsem nahoře, mám pocit, že mám přehled o situaci a jsem to já, kdo určuje tempo, hloubku průniku a vůbec téměř všechno. To, co mě ale naopak vůbec nebere, je pozice, kdy já sedím nahoře, ale obličejem na druhou stranu. Chci vidět, jak se při sexu ten druhý tváří, co ho vzrušuje, co s ním naopak nic nedělá. A když mu navíc ještě při milování můžu zavázat oči, nemá tahle pozice chybu,” vypráví Dominika, 29 let.

Kolik sexuálních pozic za jeden milostný akt?

Sexuálních pozic je ale samozřejmě mnohem, mnohem více. Jen v sexuálních knihách jich najdete desítky, možná i stovky. Kolik byste jich tedy měli během sexu prostřídat? Statistiky ukazují, že průměrný pár obvykle během jednoho pohlavního styku vystřídá dvě až tři pozice (maximálně ale pět), přičemž se většinou dostane na misionářskou pozici, dále na koníčka, kdy je žena na muži, a známou pozici zezadu, čili žena na všech čtyřech a muž v pokleku za ní. Sex tak většinou trvá od 10 do 20 minut.

Vydržte během sexu až o 30 minut déle

Co když tak dlouho nevydržím?” konstatuje zasmušile Martin, 30 let. Vydržet u sexu několik desítek minut určitě není běžnou záležitostí. „Pokud mezi jednotlivými ejakulačními vybitími vznikne časový výpadek celotýdenní či třeba ještě podstatně delší, tak při následném pohlavním styku u každého muže nastoupí tendence k urychlení nebo dokonce k překotnosti ejakulace. To prosím není žádná porucha, ale fyziologická zákonitost, ” vysvětluje uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc. Proto se nejprve snažte dodržet pravidelnost v sexu. Ideálně se sexuálním hrátkám se svou partnerkou věnujte dvakrát až třikrát do týdne. To vám zabezpečí, že u sexu přirozeně vydržíte déle.

Stále nevydržíte dostatečně dlouho, abyste prostřídali několik pozic? Pak vyzkoušejte Zerex Extralong. Jeho účinky oceníte nejen vy, ale i vaše žena. Tento přípravek je určený výhradně pro pány. Zerex Extralong má příznivý vliv na délku pohlavního styku, kvalitu sexuálního života, pevnou erekci a výkon muže v posteli. V některých případech uživatelé uvádí prodloužení pohlavního styku až o 30 minut.

Navrhuji vám vyzkoušet přípravek Zerex Extralong. Ten přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Pokud jste v zásadě zdráv, není k užívání Zerex Extralong žádná překážka,” radí MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Stačí užít jednu tabletku před sexem a okamžitě vydržíte déle. Jedná se o certifikovaný výrobek, který obsahuje pouze přírodní extrakty. Najdete v něm kotvičník zemní, ženšen pravý, macu peruánskou a v neposlední řadě se v Zerexu Extralong nachází L-arginin. Najednou už sex nebude jen pár minutovou záležitostí. Jeden druhého si bude zase vychutnávat jako za mlada - a v klidu prostřídáte několik pozic.



sexualni pozice
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow