Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Tajemství parfémů pro muže, které ženy zbožňují

13.08.2018 00:00 Tajemství parfémů pro muže, které ženy zbožňují

Ne nadarmo se říká, že vůně jsou staré jako lidstvo samo. Už od nepaměti se lidé rádi halí do nejrůznějších parfémů. Nezáleží na tom, kde bydlí, jaké mají postavení, nebo kolik si vydělávají. Každý člověk sobě i svému okolí rád voní. 

Ovšem parfémy a vůně nemají pouze hygienickou či estetickou funkci. Mohou sloužit i jako silná afrodoziaka. To už věděli i staří Egypťané a Řekové. Mnoho historických národů přidávalo do parfémů různé bylinky, které fungovaly jako účinná afrodiziaka. Pojďte proto s námi objevit ty nejúčinnější složky, které by neměly chybět ani ve vaší flakonce a poznejte parfémy pro muže, které dostanou vaši partnerku do kolen.

Historie parfémů - od starých Egypťanů až po současnost

Historie parfémů se píše velmi tučným písmem. Ač se o parfémech většinou ve školních lavicích dějepisu nic nedozvíte, patří nesmazatelně do historie lidstva. 

K prvnímu objevení vůní došli lidé zcela náhodou. Před tisíci lety si totiž lidé všimli, že se při hoření jistých druhů dřeva uvolňuje příjemné aroma. Ač byl kouř ještě na hony vzdálený současným vůním, jednalo se o přímého předchůdce k našim parfémům.

Jak čas plynul, začali lidé objevovat rozličné rostliny a byliny, které po přidání do přírodních olejů zanechávaly na kůži příjemnou vůni. Tyto oleje bychom mohli přirovnat k současným éterickým olejům, které používáme například k vonným masážím.

Největší objev v oblasti parfémů pochází až z 10. století a je jím vynález destilačního přístroje, díky kterému se významně zlepšila technika výroby parfémů. Právě tyto parfémy bychom mohli už velmi dobře přirovnat k současným voňavkám.

S postupem času se výroba parfémů stále zdokonalovala a zlepšovala. Až na počátku 20. století spatřil světlo světa parfém smíchaný z přírodních a syntetických vůní. Dnes je míchání parfémů celá vědecká disciplína, kterou se zabývá jen hrstka vyvolených. Není totiž vůbec jednoduché smíchat vůně tak, aby k sobě ladily a ve výsledku také krásně voněly.

Parfémy a erotika

Ač se vám to může zdát jako zcela nepodstatné, parfémy hrají obrovskou roli také v intimním životě. Zejména ženy mají totiž spoustu milostných chvil spojených právě s čichovými vjemy

Ženy mají vysoce vyvinuté čichové smysly a řídí se podle nich dokonce více, než například podle vizuálních vjemů. Když se americká psycholožka Rachel Hertzová zeptala 166 žen, jaké charakteristické rysy muže jsou pro ně nejvíce atraktivní, uváděly na prvním místě právě vůni, a to s velkým náskokem například před vzhledem, hlasem nebo velkou horou svalů. Proto byste rozhodně měl vůni věnovat dostatečnou pozornost!

V aromaterapii se takové chvíli, kdy se vůní navzájem přitahujete, říká atraktant. Pokud si ale navzájem smrdíte, stáváte se pro partnerku odpudivými, což se naopak nazývá repelent. Vůně vám tedy může výrazně dopomoci přitáhnout si životní partnerku.

Ne všechny parfémy pro muže jsou vhodné

Ovšem ne všechny vůně a parfémy pro muže jsou správnou volbou. Některé voňavky jsou příliš agresivní či nepříjemné, takže mohou dokonce protějšek odradit. Silné chemické vůně znásilňují váš nos a rozhodně nefungují jako afrodiziakum. 

Navíc, pokud ženě voní chemický parfém jejího partnera, necítí jeho samého, což může být velký problém. Může se totiž stát, že ve chvíli, kdy se partner umyje, případně změní svůj parfém, ji přestane přitahovat. 

Proto byste to rozhodně neměl s parfémovým odérem přehánět. Jak se říká, všeho s mírou! 

Nejlepší jsou parfémy pro muže z přírodních látek

Po jakém parfému tedy sáhnout? Jaká vůně bude vaší partnerce nejvíce vonět? Samozřejmě je velice těžké určit, co přesně se bude vaší partnerce líbit. Existují ovšem určité složky, které fungují vždy a za všech okolností.

Ideální volbou jsou parfémy, které jsou vyrobené pouze z extraktů tradičních bylin a exotických dřevin. Tyto vůně plně respektují nos vaší partnerky a jako bonus vás podpoří po fyzické i psychické stránce.

Mezi účinná vonná afrodiziaka patří vůně vzácných dřevin, tedy cedru, santalového a olivového dřeva, hřebíček, skořice, citrusy a květinové vůně. Takové vůně dostanou vaši partnerku doslova do kolen. 

Kvalitní parfémy pro muže

Mezi kvalitní afrodiziakální parfémy pro muže, které obsahují právě tyto přírodní afrodiziaka, patří parfémy Zerex. Můžete si vybrat ze třech svůdných variant - Zerex Hunter, Zerex Gentleman a Zerex Sport.

Zerex Hunter je energická pánská vůně plná vzácných dřevin v kombinaci s hřebíčkem, skořicí a citronem. Tento parfém je výjimečnou kombinací, která nenechá vaši ženu klidnou. Tato vůně byla navržená významným českým parfumérem pro zvýšení vašeho sebevědomí i vašeho úspěchu při svádění.

Zerex Gentleman je neodolatelnou vůni vhodnou pro decentní, vážné a vysoce postavené muže. Tento parfém je vhodný ke každodennímu nošení, ale i pro výjimečné příležitosti. Hlavní tóny jsou spojením skořice, citrusů a dřevin. Charisma tohoto elegantního parfému dotváří tón růže a jemná vůně kůže. Zerex Gentleman vám pomůže zvýšit sebevědomí a úspěch nejen při svádění.

Zerex Sport  je svěží, energickou vůní vhodnou pro mladé a aktivní muže. Základ parfému tvoří květinová a citrusová vůně, která dokonale podtrhne vaši pozitivní náladu a aktivní povahu. Díky této vůni zvýšíte svou přitažlivost, sebevědomí, ale i náladu.

Pár slov o parfémech pro může na závěr

Pánové, pamatujte, že vůně jsou pro ženu v intimním životě velmi důležité. Nejlepší partner je pro ženu ten, u kterého ho má chuť olízat všude. Všude jí zkrátka voní. Kůže, pohlaví, podpaží… To je pak pro ni ten pravý. A věřte nám, že pokud jí takto voní, dokáže s ním překonat všechny bouře světa.
 



parfémy afrodiziakální parfémy přírodní afrodiziaka afrodiziaka parfémy pro muže
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow