Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sexuální polohy

Polohy podle znamení, 1. část: Co platí na první polovinu zverokruhu?

28.06.2017 00:00 polohy podle znamení

Beran (21.3. – 20.4.)

Berani, to jsou v milování věční experimentátoři. Potrpí si na změnu a vše, co dokáže sex patřičně okořenit. Naopak, zbytečně rozvleklá předehra není nic pro ně, alespoň tedy v mládí. Berani sice mají rádi ve vztahu dotyky a mazlení, ale při samotném sexu jim to překáží. Libují si, když se mohou milovat v poloze tváří v tvář. Jakmile se na tváři jejich partnera objeví vzrušení a extáze, okamžitě je to stimuluje a násobí to i jejich vzrušení. V tuto chvíli bývají velice dobyvační.

Býk (21.4. – 20.5.)

O tomto znamení se traduje, že je velice poživačné. Býci si umí milování perfektně užít, a to vždy a všude. Bývají náruživí, ale nepotrpí si na zdlouhavé ceremoniály. Uspokojuje je, když mají svého partnera v bezprostřední blízkosti. Čím blíže, tím lépe. Velice lákavá je pro ně poloha „69“, často dají přednost i orálnímu sexu před klasickým pohlavním stykem. Někdy jim činí trochu problém sladit se partnerem, pokud je pomalejší. Jejich výdrž však bývá obdivuhodná.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Pokud Blíženci najdou vhodného, stejně naladěného partnera, přijdou milování okamžitě na chuť, ztrácejí zábrany a nebrání se prakticky ničemu. Ti, co se mohou pyšnit vynikající fyzickou kondicí, s chutí předvádějí trochu krkolomné, artistické kousky a zkoušejí, kam až mohou zajít. Sex v leže považují za mírně nudnou rutinu. Naopak, kuchyňská linka, stůl v pracovně nebo pračka v koupelně a další tak trochu atypická místa podněcují jejich sexuální představivost.

Rak (22.6. – 22.7.)

Raci bývají mazliví, oddaní a citově založení milenci, kteří si nade vše cení fyzické blízkosti a intimity. Velice rádi se partnera dotýkají. Vyhledávají takové polohy, kdy se jejich tělo co nejvíce přimkne k tomu druhému. Dávají přednost poloze „lžiček“, protože jen tak mají pocit, že mohou s druhým fyzicky maximálně splynout. Potrpí si na dlouhou, pečlivou předehru a jsou mistry v líbání. Pozor na to, že někomu může jejich styl připadat trochu starosvětský.

Lev (23.7. – 23.8.)

Lvíče patří mezi hravé a ochotné experimentátory. Stud, to není nic pro něj. S chutí pořizuje zejména erotické hračky, v tomto ohledu jsou zástupci znamení Lva mimořádně vynalézaví. Když si mohou vybrat, dávají přednost poloze zezadu. Potřebují mít okolo sebe hodně místa, není pro ně nutné vidět partnerovi do tváře, o jeho náklonnosti nepochybují. Bývají poživační, ale záleží jim i na tom druhém. Patří k velmi dobrým milencům.

Panna (24.8. – 24.9.)

Toto znamení bývá opatrnější a zdrženlivější. Je-li partner hodně vynalézavý, těžce se mu přizpůsobují. Většinou si oblíbí určitý milostný scénář a toho se drží. Jsou ale mimořádně empatičtí, a tím umí skvěle kompenzovat svoji určitou neochotu zkoušet stále něco nového. I když polohy extra nestřídají a misionářská je jejich nejoblíbenější, nutno říci, že techniku mají brilantní. V tom bývají jeden krok před partnerem – pokud není také narozený ve znamení Panny. Chcete vědět víc. Přečtěte si o jednotlivých znameních zvěrokruhu podrobněji v našem erotickem horoskope.


sexuální polohy znamení zverokruhu horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow