Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Nejčastější chyby při balení chlapů

21.05.2014 15:01
V předchozím článku "Jak sbalit chlapa" jsme si blíže řekli o tom, jak správně zapůsobit na muže, když byste ho chtěli sbalit vy a ne on vás. Dnes si povíme více o hlavních chybách, které se mohou vyskytnout při balení toho pravého.

Nejčastější chyby při balení chlapů

Jak jsme již minule naznačili, doba pokročila a v současnosti jsou právě často ženy těmi, co se snaží sbalit svého partnera, neboť nechtějí čekat na první krok ze strany muže. Mnoho žen dělá zásadní chyby a v konečném důsledku nejsou u toho jejich rozhodnutí vůbec úspěšné. Proč vaše snaha směřuje spíše k neúspěchu, než k vysněnému úspěchu? Příčin může být několik, řekněme si o těch podle nás nejzávažnějších…

Spoléháte pouze na vzhled

Říkejme si, co chceme, ale nemělo by to být pouze o tom, jak samotný objekt zájmu vypadá navenek. I když pravdou zůstává, že první dojem se u každého vytváří právě na základě prvního dojmu z osobnosti. S obtížemi na muže zapůsobíte poznatky ze sportu, či jiné oblasti, neboť ty nejsou pozorovatelné navenek. Proto platí, že prvním stykem mezi ním a vámi bude jen a jen váš vzhled. Mnohé dámy tento fakt využijí naplno, jiné ho dokonce zneužívají. Chceme upozornit, že je třeba využívat tuto vaši "silnou" zbraň přiměřeně a s jistou dávkou rezervy. Sami dobře víte, co myslíme. Balení muže by se mělo spojovat i s rozumem a zbraně jako krátká sukně a velký do očí bijící výstřih by měly být využívány rozumně a nelze čekat, že pouze tyto zbraně budou stačit. Sukni a výstřih muž uvidí jako první, pak mu zbývá už jen to, co víte jiné a další nabídnout. Proto naší první radou je nespoléhat se pouze na vzhled, ale také využívejte i rozum, hlavu a své schopnosti. To umí ocenit mnozí chlapi a věřte či ne, mnozí nehledají známost jen na jednu noc, i když to zní neuvěřitelně.

Nejste "ženou"

V rámci své cesty za svým vysněným partnerem, by měla každá z vás vědět, že i když se doba změnila, funkci muže není možné zcela probrat, nebo zastoupit. Na to je třeba si dávat velký pozor, milé dámy. Partnerka by měla být hlavně ženou, s prvky ženskosti, něžnosti, úsměvu a sexuální přitažlivosti. Zpomalte, nedělejte to tak rychle a přímo, jak to dělají častokrát právě muži. Využijte při balení své kouzlo a zahrajte se s ním tak, aby pochopil, že právě on je tím lovcem, který má ulovit vás a ne naopak. Je tomu tak skutečně i v dnešní moderní době a funguje to. Tak začněte, ale zlehka a s láskou a jen svými ženskými zbraněmi, jak to jen vy dámy umíte.

Souhlasíte se vším, co muž řekne, navrhne, nebo chce

Dalším nedostatkem při seznamování je, pokud žena souhlasí se vším, co muž řekne, navrhne, nebo chce. Věřte či ne, časem ho to omrzí, pokud bude mít po boku právě takový typ ženy. Je dobré, pokud si prosadíte svůj názor. Pouze tak dokáže i budoucí vztah dobře fungovat. Uvědomte si, že vzájemná souhra není vždy možná. Se vším souhlasící žena není tím, co současný řádný muž vyhledává u své partnerky. Stejně nejsou spokojeni se ženami, které se navenek chovají jinak, zevnitř jsou úplně jiné - častokrát falešné a neupřímné. Milé dámy, je potřeba jednat bez přetvářky, přímo a otevřeně, samozřejmě s dávkou ostražitosti a obezřetnosti, s postupným dávkováním, ne okamžitě.

Vytváříte dojem žárlivosti

Bezpochyby ne méně závažnou chybou u žen bývá, když se snaží muže sbalit a to fiktivním vytvářením dojmu žárlivosti. Jak to myslíme? Některé ženy se snaží vytvářet situace, že se baví s druhým mužem, před očima toho svého objektu zájmu, aby žárlil. Je opravdu účinné využívat takové tahy při balení muže? Říkáme, že určitě ne, protože je velmi těžké hned na začátek odhadnout, zda bude ten nastávající muž reagovat správně a tak, jak by chtěla každá žena. Doporučujeme tyto praktiky vynechat a zapojit je až později, když si je žena jistá, že má toho správného partnera po svém boku. I když i je sporné, zda i v téhle době je to stále vhodné… Na závěr snad jen tolik, že existuje mnoho jiných chyb, které ženy praktikují při svých aktivitách spojených s ulovením toho správného muže. Naznačili jsme jen některé, kterých je lepší se vyvarovat, pokud opravdu chcete ulovit toho správného mužského partnera.


flirtování svádění
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow