Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Znamení Kozoroh - žena

23.04.2014 00:05
Muži si jen s velkými obtížemi všimnou ženu, která je narozená ve znamení Kozoroh. Má to hned několik důvodů, proč je tomu tak. Obecně je však žena Kozoroh skutečně nádherná, avšak ne vždy dbá o svůj vzhled přesně tak, jak by si možná muž představoval. Samy jsou však se svým vzhledem spokojené, o čemž jsou skálopevně přesvědčeny ve svém nitru, avšak navenek to příliš nedávají pocítit.

Charakteristika znamení Kozoroh žena

Sportovní a štíhlá postava je určitě charakteristickým znakem toho, že těmto ženám záleží na vzhledu, avšak již ne tak na make-upu či jiné dekorativní kosmetice na jejich tvářích. Většinou mají pocit, že první dojem není příliš podstatný a že k zaujetí muže nepotřebují mít velkou vrstvu make-upu, ale stačí jim pěkně zformovaná postava a zaujetí jinými ženskými zbraněmi, jako je například pevný zadek či pěkná prsa. Až po delším čase ji muž začne vnímat jako ideální ženu, až kdy ji pozná, protože seznamování u těchhle žen je často velmi zdlouhavý proces. Pro své okolí často působí odměřeně, určitě je to však dostatečným sebevědomím, kterého mají tyto ženy i na rozdávaní. Je to však zdravé sebevědomí, žádné povyšování se nad ostatní. Pro mnohé muže je to však odpuzující, avšak pro mnohé je právě tato vlastnost velmi lákavá.

Jak sbalit ženu Kozoroha

Při společném střetnutí u sklenky dobrého vína je žena Kozoroh velmi zábavná, často až překvapivě usměvavá a veselá. V případě, že jí muž řekne kompliment, ne často padne na úrodnou půdu a ne často se naplní mužův záměr společné noci. Pokud chcete ženu ve znamení Kozoroha dostat do postele je třeba, abyste ji zaujali a přesvědčili, že právě Vy jste ideální partner pro ni. Často v ní mnozí vidí věštkyni, avšak to je jen kvůli tomu, že takové ženy dokonale vidí do srdce muže a vždy si chtějí "proklepnout", jestli to muž s nimi myslí vážně. Pokud ano, pak je sex úžasný a žena se dokáže při něm absolutně uvolnit. V případě takové náklonnosti žena v tomto znamení prakticky nemá zábrany, přičemž je velmi důležité neustále udržovat sexuální napětí a snažit se ji co nejvíce vzrušit. Nepotrpí si ani na zdlouhavé předehry a zbytečně drahé dary, které by ji měli jako kdyby přesvědčit o Vaší lásce či náklonnosti k ní. Žena v tomto znamení je sexuální divoška, která však takové sexuální chvíle prožívá pouze s člověkem, o kterém je přesvědčena, že je ten pravý. Je schopna se milovat kdekoli, je však třeba rozpoutat dostatečnou vášeň a být skutečně sexuálně zdatní. Pokud muž selže, může to mít negativní následky a nemusí se taková známost docela dobře odrazit na psychice. Pokud muž neví, kde začít při sexuální předehře, nikdy nezklame krk a erotogenní zóny na prsou, které je třeba citlivě dráždit. Žena Kozoroh je vzrušená po relativně dlouhém čase, ale i po velmi krátkých minutách. Často to závisí od muže a od jeho vynaložené aktivity k ní.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow