Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Její triky a krása už nestačí? Zvyšte si libido!

20.04.2017 11:54 libido
I když muž ženu miluje a nejraději by ji nosil na rukou, po čase upadne sexuální život přeci jen do určitého stereotypu. Spalující vášeň se po určité době vytrácí. Některé páry se s tím vyrovnávají těžko. Zejména ženy mívají mít obavy, že se už partnerovi nelíbí, že přibraly, nejsou tak žádoucí a sexy. To ale vůbec nemusí být pravda! Na začátku milostného života se jede na plný plyn. Jakmile ale určitá „chemie“ vyprchá, což je přirozené, sex se pozvolna mění. Chybí impulzivita, spontánnost a náruživost. K tomu se často na straně muže přidají potíže s potřebnou výdrží. Už to prostě není, jako bývalo. I pro ženu přestává být milování tak lákavé.

Změňte životosprávu

Co s tím? Někdy stačí upravit životosprávu. Přidat více pohybu a odpočinku, nebo si tu a tam dopřát afrodiziaka a zpestřit jimi jídelníček. Mezi nejoblíbenější patří čokoláda, med, datle, ale skvěle se osvědčil i obyčejný celer, česnek, pepř nebo petrželová nať.

Parfém jako afrodiziakum

Některým milencům dělají dobře vůně. Stačí pár kapek éterické silice, která probudí jejich smyslnost, a milostná bouře může začít. Někdy i slabý závan oblíbeného parfému nás vrátí ve vzpomínkách zpátky do doby, kdy milování bylo ve vztahu tím nejkrásnějším a nejdůležitějším. Mnoho lidí této iluzi podlehne a „staré dobré časy“ jsou na chvíli zpět. I sklenička dobrého vína umí rozproudit krev. Pozor ale na to, aby alkoholu nebylo moc. Zrovna tak přejídání nebo kouření cigaret tlumí spolehlivě sexuální vášeň. Určitě stojí za to vyzkoušet Kegelovy cviky. Ženám pomáhají zpevnit pánevní dno a zintenzivnit prožitky při milování. U pánů oddálí předčasnou ejakulaci, a dokonce zmírní nebo odstraní impotenci. Někteří muži nedají dopustit na přírodní preparáty. Tím osvědčeným a oblíbeným je Zerex. Jde o certifikované, laboratorně testované tabletky, vyrobené z bylinek a aminokyselin. Dají se pořídit i bez předpisu. Každý muž si díky tabletce Zerex může ověřit, že do 60 minut od jejího požití se dostaví jejich skvělý účinek, který vydrží až 36 hodin. Spokojený bude nejen on, ale samozřejmě i jeho partnerka.


libido afrodiziakum
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow