Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Jaké věci ženy milují na mužích

02.01.2017 00:00 jaké veci zeny miluji
Poznejte věci, které na vás vaše partnerka miluje ... Jistě jste nejednou přemýšleli nad tím, co ženy na vás jako muži milují. Co máte na sobě zlepšit, abyste ji okouzlili nebo ji potěšili proto, že to chce. Dnes vám usnadníme vaše přemýšlení a přiblížíme vám věci, které ženy na mužích milují. Možná to už víte, možná si prohloubíte své znalosti a vědomosti. Necháme na vás, jak přistoupíte k těmto věcem, ale vězte, pokud budete mít byť jen jednu z těchto věcí, vaše partnerka bude potěšena a spokojená, můžete se spolehnout.

Zadní část těla

Ano, mužský zadek ženu přivádí do vytržení. Jak jste na tom vy? Zapomínáte se věnovat této své části? Zkuste se příště ve fitness centru zaměřit i na tuto část těla, abyste udělali radost své partnerce. Líbit se jí bude především pevný a kulatý zadek. Dokáže se na něj dívat několik hodin.

Velký biceps vždy okouzlí

Samozřejmě, ženy velmi okouzlí i kopeček na ruce, biceps. Mnozí muži to dobře vědí a záměrně cvičí pouze bicepsy, aby měli co dámám nabídnout. Je dokázáno, že ženy mají rády mužský biceps, pokud je vytvarovaný a vyčuhuje zpod trička, či košile. Jen nevíme, co z toho mají a proč ho mají tak v oblibě ....

Kostkami na břiše nic nezkazíte

Zapomenout nemůžeme ani na kostky na břiše, respektive cihličky jako žebřinový radiátor. Ne jeden muž by chtěl mít břicho jako kámen a cihličky na něm. Ale je to velmi náročné. Tlak médií a reklamy dělají své. Média nám předkládají dokonalé muže s kostkami na břiše a s velkými bicepsy. Jenže nikdo si neuvědomuje, že je to trik a reklama. I když je pravda, že pivní břicha ženy příliš nelákají, bohužel stále je více mužů, kteří je mají a nic s tím nedokážou udělat. Ale snad méně mastných jídel, méně piva každý dokáže, protože právě nesprávným jídlem a také nedostatkem pohybu se nejvíce tuku ukládá právě v okolí břicha. Milí pánové, vězte, že dámy si potrpí na vypracované břicho, ale nemusíte mít za každou cenu cihličky, či kostky. Stačí, když nebudete mít tukové polštářky převislé přes kalhoty.

Věnujte čas i svým nohám, lýtkům a také ramenům

A nakonec nemůžeme zapomenout ani na vypracované nohy spolu s lýtky a rovněž na velká ramena. Každá jedna žena miluje atletickou postavu muže a jeho vysportované nohy s lýtkovým svalem. A samozřejmě velká ramena, zajišťující bezpečí a ochranu pro ni. Ani vaše partnerka jistě neodmítne vaše objetí. A ramena souvisí s vaším hrudníkem. Při samotném objetí pocítí nejen velikost ramen, ale i šířku vašeho hrudníku a čím je větší, tím lépe i pro ni, co se týče bezpečí a ochrany. Tak pokud máte pocit, že váš hrudník a ramena nejsou dostatečně velké, zaměřte se během cvičení i na ně. A navíc, váš hrudník může posloužit stejně jako pro vás ten její, při vzájemné sexuální předehře, kdy vám jej může líbat, jakož také vy jí. Není nic lepšího, než dráždění prsou a hrudníku nejen pro ženu, ale i pro muže. Tak jak jste na tom milí pánové, myslíte si, že nemáte co zlepšovat?


jake veci zeny miluji
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow