Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Vztahy

Dámy, tohle nedělejte! Nejčastější chyby na prvním rande z pohledu muže

01.06.2020 00:00 chyby-na-prvnim-rande-z-pohledu-muze

Samozřejmě při prvním randění, i když (kriticky) všímavý a hodnotící pohled ochotně věnuje každé kolemjdoucí ženě bez ohledu na přítomnost partnerky, samozřejmě k její neskrývané nelibosti. První dojem může být rozhodující, druhý už je dílem rozumu. Muži oceňují nejen prsa, pas a bok. Možná k údivu něžného pohlaví prvoplánově vnímají vlasy, oči a úsměv. 

Ten báječný ženský svět aneb čeho si muž na ženě nemůže nevšimnout

Potíže pramení z prosté skutečnosti: Muži pochází z Marsu, kdežto ženy z Venuše. Liší se nejen anatomií, ale především způsobem myšlení. Bojovník a lovec nemůže nikdy uvažovat obdobně jako zachovatelka a ochranitelka rodu. 

Co muže spolehlivě vyděsí?

Samozřejmě hned po finančním úřadu:

  • Na prvním místě zoufalky a zlatokopky. Žádný muž, alespoň se zbytkem rozumu, netouží po roli samaritána, natož pak oslíčka otřes se. Takže dámy, jste-li na lovu, buďte opatrné, ať „kořist nevyplašíte“ předčasně.
  • Atraktivní a úspěšné ženy najdete v závěsu. Úloha módního doplňku mužům, s výjimkou gigolů, nesluší a vyhýbají se jí jako čert kříži. Skutečně silné a sebevědomé muže, výrazné osobnosti, nenajdete na každém rohu.

Přípravě na první schůzku věnují ženy mnohem více pozornosti a času než muži. Především nemají co na sebe. Vyřeší to nákupem, často v doprovodu kamarádky, následovaného domácí módní přehlídkou. Pak kadeřník, možná i kosmetik, případně vizážista. Hlavně nic nepřehánět. Většina mužů neočekává „královnu krásy“, a už vůbec ne sexbombu z titulní stránky pánského časopisu. 

Nedělejte ze sebe někoho jiného, buďte přirozená, nechte hovořit svou osobnost, to je to, co každý muž ocení.

Pozor na proradnou řeč těla

80 % projevu osobnosti tvoří neverbální komunikace, řeč těla. Prozradí na každého vše, i to, coby mělo zůstat zapomenuto na dně té nejhlubší propasti. Někdy pomůže porada se zrcadlem. Ne, aby potvrdilo vaši úchvatnost, nýbrž aby ukázalo vaši osobitou řeč těla v plné nahotě.

  • Nervozita nutí zrychlovat. Vše, tedy řeč i gestikulaci. Snažte se mluvit zvolna, zřetelně artikulovat. Myslete na svůj protějšek a občasnými pauzami mu nabídněte šanci také něco poznamenat. Rande rozhodně není monolog.
  • Pozor na gestikulaci. Vaše ruce nejsou lopatky větrného mlýna, držte je v klidu, jinak partner bude věnovat pozornost jim a ne vám. Vhodný je pohyb ruky od vašeho srdce k srdci partnera, naznačuje upřímnost.
  • Oko do duše okno. Udržujte pohled z očí do očí, nikoliv pouze na oči. Občas může pohled sklouznout jinam, třeba na rty, avšak nikoliv pod klíční kost. Těkající pohled naznačuje nezájem. Je-li skutečný, raději rande v klidu ukončete, oddechnete si oba dva. 
  • Jemný dotek. Případný dotek si nechte na závěr první schůzky. Tělesný kontakt, byť jde pouze o více méně náhodné setkání rukou či dotknutí se ramene, je vysoce intimní záležitost. 

Pokud si nejste jista, zda nervozitu zvládnete, obraťte se s důvěrou na Zerex. Balzám na pocuchané nervy jménem Zerex Zenaden vám přinese potřebné uklidnění a prospěje víc než sklenka oblíbeného aperitivu. 

Jakou roli chcete hrát?

Každý hraje nějakou roli, každý chce občas být někým jiným. Ovšem na první schůzku raději běžte sama za sebe. Přetvářka nikdy nenavodí atmosféru upřímnosti ani důvěrnosti.

  • Make-up a outfit. Obé je vidět na dálku, takže přiměřenost je zcela na místě. Určitě nechcete upoutávat pozornost všech mužů i žen nacházejících se na dohled: Ani femme-fatale ani top modelka nebo barbína. Také přirozenost založenou na domácím štěstí bez líčení a teplácích raději nechte doma. 
  • „Haute couture“ a módní návrhářství dokáže zázraky. Vhodně zvolený model schová nedostatky a vyzdvihne přednosti vaší postavy. Nicméně odpusťte si výstřelky v podobě ponožek v podprsence či jiných vycpávek. Padnete-li si do oka, tak vše vyjde najevo při intimním sblížení. On to může vzít s humorem, anebo se urazit a odejít.
  • Dobře vystřižená figura manažerky v přísném kostýmku se staženými vlasy také nepatří k ideálům mužských snů. Zejména, když výkonnost z povolání přinesete s sebou na schůzku a pojmete ji jako řízení správní rady. Nechodit kolem horké kaše a jít přímo k věci bývá užitečné, ale kam se poděla romantika randění?

O čem hovořit na první schůzce a o čem raději pomlčet?

Témat k zajímavému rozhovoru lze najít vždy dostatek. Obvykle se stačí rozhlédnout kolem dokola, v nejhorším, po vzoru Angličanů, vzít za vděk aktuálnímu počasí. Rozhodně zajímavější dialog přinesou záliby a oblíbené aktivity. Chcete se přece poznat a posoudit, zda vztah má naději.

  • Tabuizovaná témata:

❌ Bývalí partneři už z principu věci. Jednak muži na milostném poli nesnáší konkurenci, jednak je vyděsíte představou, že se stanou „hrdiny“ historek vyprávěných na vašem příštím rande.

❌ Zdravotní stav. Jeho vzájemná znalost je sice důležitá pro společný život. Nicméně nevhodný předmět rozhovoru při první schůzce. 

❌ Politika ne na posledním místě. Politické názory a preference bývají mnohdy intimnější a citlivější záležitostí než erotika a sex. A také výbušnější. 

  • Doporučovaná témata:

✅ Zájmy a záliby. Napoví, co můžete očekávat. Sběratele motýlů budete doprovázet na jeho výpravách do luk a strání. Skalního fanouška některého sportu na cestách po utkáních, mistrovstvích a olympiádách. Domácího kutila silou odtrhávat od jeho dílničky. Důležité je najít alespoň jednu společnou zájmovou oblast.

✅ Dovolená. Hory nebo moře? Opékaní na sluníčku nebo cesty za poznáním? Hrady a zámky nebo procházky po březích řek, rybníků a jezer? Doma či v zahraničí?

✅ Ostatní. Aktivně provozované sporty, byť rekreačně. Divadlo, kino, koncerty, knihy. Je tolik věcí, které byste se měli o sobě dozvědět, nad nimiž první rande uteče rychleji než voda.

  • Pozor na tenké ledy:

❗ Oceňujete umění naslouchat? V pořádku. Nicméně si dejte pozor, aby se občas dostal také ke slovu také váš protějšek. Jinak on bude vědět všechno, i to, oč nestojí, a vy vůbec nic.

❗ Pozor na projevy feminismu. Skutečný gentleman vnímá odmítání drobných pozorností jako varovný signál a rozhodně netouží být obětním beránkem hnutí “Me Too”. 

❗ Buďte vtipná glosátorka a pozorná posluchačka, nebuďte vztahovačná, nesnažte se mít na vrch za všech okolností.

❗ Probíhá-li schůzka v restauraci, je rozumné na jejím počátku uzavřít dohodu o placení. Nevíte, zda přijde schůzka druhá v pořadí a dobré účty dělají dobré přátele. V každém případě handrkování, kdo zaplatí, vzbuzuje nežádoucí pozornost okolí.

Průběh schůzky nepochybně napoví, zda přeskočila jiskra. Řeč těla neumí lhát, stejně tak nejde ututlat nelíčený zájem o partnera. Pokud jste našli společně oblíbenou aktivitu, tak neváhejte a druhé rande orientujte právě tímto směrem.

Sex jako dezert na závěr prvního rande?

Není to příliš obvyklé. Ale tak jako láska na první pohled přiměje ženicha či nevěstu k útěku od oltáře, stejně i vášeň na první pohled zbourá zaběhlé konvence. Na počátku této cesty stojí výstražná značka „Pozor nebezpečí!“. Skáčete do zcela neznámé vody, na což zle doplatilo mnoho i zkušených plavců. Ještě neznáte pořádně ani sebe navzájem, natož svá těla a rodící se vztah může skončit rozčarováním dříve, než využije příležitost.

Obavy z čistě mužského selhání snadno rozptýlí přípravky jako Zerex Klasik nebo Zerex Extralong určeny pro muže. 

  • Oba na přírodní bázi tvořené optimální směsí bylinek a potřebných aminokyselin.
  • Zerex Klasik zajistí pevnou erekci a zvýší i chuť k milování.
  • Zerex Extralong nejenže podpoří erekci a mužův výkon, navíc zabrání předčasnému vyvrcholení a prodlouží tak slastnou cestu k vrcholu. 

Oba jste dospělí, svéprávní a sebevědomí lidé. Znáte dokonale svá těla a přesně víte, co od sexu požadujete. Nic nepokazíte něžnou procházkou napříč klasickými erotogenními zónami. Ale především si užívejte okamžiku a těšte se z příjemného a možná neočekávaného zážitku.

 

Věděli jste, že nervozita u muže dokáže způsobit selhání v posteli? Více se dozvíte v tomto článku:



zerex klasik první rande
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow