Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Zlepšení prokrvení pohlavního údu: 3 cviky, které musíte vyzkoušet!

21.10.2019 00:00 zlepseni-prokrveni-pohlavniho-udu-3-cviky-ktere-musite-vyzkouset

Perfektně prokrvený pohlavní úd je základem nejen k pevné a dlouhotrvající erekci, ale také ke skvělým sexuálním prožitkům. Bez krve nebude nejen erekce, ale ani dostatečná stimulace. Váš sex bude jinými slovy stát za starou bačkoru. Jak tedy účinně zvýšit prokrvení vašeho pohlavního údu? Jak zlepšit zásobení krví ve vašem penisu? Jak dosáhnout kvalitnější a pevnější erekce už jen díky zlepšení prokrvení? Vybrali jsme pro vás 3 nejúčinnější cviky. Vyzkoušejte je s námi!

3 cviky, které zlepší prokrvení pohlavního údu

1. Jelqing

Na prvním místě máme cvičení s podivným názvem „Jelqing”. Jelqing je účinná metoda k lepšímu prokrvení penisu, mírnému zvětšování penisu a posilování erekce založená na pravidelném cvičení. K provedení budete potřebovat jen své ruce a kvalitní lubrikant.

POSTUP:

Nejprve si pomažte penis lubrikantem. Může to být i dětský olejíček či jakýkoliv jiný olejíček s příznivými účinky. Následně chytněte penis těsně pod žaludem pomocí palce a ukazováčku. Mírně jej natáhněte a držte zhruba 15 sekund. Poté povolte a znovu natáhněte jiným směrem. Cvičení by vás nemělo bolet. Pokud ano, natahujete penis moc silně.

DÉLKA CVIČENÍ:

Toto cvičení opakujte, dokud v penisu neucítíte narůstající pnutí. U někoho to může být jen několik sekund, u jiného třeba i několik minut. Rozhodně se ale nic neděje, pokud váš penis okamžitě ztvrdne. Cvičení praktikujte pouze tehdy, je-li vám příjemné.

POTŘEBNÉ POMŮCKY:

Pro jelqing je potřeba mít kvalitní lubrikant. Nejvhodnější je takový, který kromě vlastního zvlhčení penis také vyživí a zklidní, tedy s obsahem vitamínu E a Aloe vera.

ÚČINKY:

Penis svým způsobem jelqingem masírujete. A stejně jako jakákoliv jiná část těla při masáži, i penis se masáží lépe prokrvuje a uvolňuje. To má za následek lepší prokrvení pohlavního údu, zpevnění erekce a někteří pánové dokonce uvádí prodloužení penisu o několik milimetrů.

2. „Helikoptéra“

Druhým účinným cvikem je tzv. „Helikoptéra“. Ano, je to přesně to, co vás na první dobrou napadlo - točení penisem ve vzduchu. Může to sice působit komicky a naprosto neprakticky, ale nenechte se zmást. Odstředivá síla totiž penis velmi dobře prokrvuje a přidává mu na pevnosti.

POSTUP:

Postavte se, svlékněte se do půli těla a začněte hýbat boky tak, abyste penis roztočili. Nejprve jím točte 30 sekund do jednoho směru, poté směr změňte a točte jím dalších 30 sekund do dalšího směru. Série opakujte 5krát.

DÉLKA CVIČENÍ:

Jelikož budete 5x točit penisem na jednu stranu a 5x na druhou stranu, obojí po 30 sekundách, bude vám jedno cvičení trvat 5 minut. Takto opakujte obden.

POTŘEBNÉ POMŮCKY:

K tomuto cvičení nepotřebujete žádné speciální pomůcky. Vystačíte si s vlastním tělem.

ÚČINKY:

Odstředivá síla penis velmi dobře prokrvuje, přidává mu na pevnosti, mírně také na délce a zlepšuje erekci. Výsledkem bude tedy skvěle prokrvený penis, se kterým dokážete uspokojovat svou partnerku i dlouhé minuty.

3. Penis strečink

Posledním účinným cvičením na zlepšení prokrvení pohlavního údu je „penis strečink”. Opět i v tomto případě budete penis natahovat, podobně, jako to bylo popsáno u Jelqingu, ovšem v tomto případě trochu jiným způsobem.

POSTUP:

Opět si nejprve pomažte penis lubrikantem, aby vám to hezky klouzalo. Následně jednou rukou pevně chyťte žalud penisu a druhou rukou uchopte penis za kořen. A teď začněte natahovat. Natáhněte penis co nejvíce, jak je to možné, ale zase ne tak, aby vás začal bolet. Žádné cvičení by pro vás nemělo být bolestivé, proto vždy cvičte jen tak, jak je vám to příjemné.

DÉLKA CVIČENÍ:

Jedno natáhnutí by mělo trvat po dobu zhruba 5 sekund. Takto to opakujte 30x. Celkově vám tedy cvičení nezabere ani 3 minuty. Pokud by vám to postupem času přestalo klouzat, dejte si malou pauzu, penis nalubrikujte a pokračujte dál. Denně doporučujeme alespoň jeden strečink.

POTŘEBNÉ POMŮCKY:

I v tomto případě je nejlepší vzít si k ruce lubrikační gel. Bez něj byste si penis mohli podřít, a to nechceme. Skvělou službu vám však může poskytnout i krém, masážní olejíček nebo dětský olejíček. Zkrátka cokoliv, co zrovna máte po ruce.

ÚČINKY:

Opět i tímto cvičením masírujete svůj penis, zlepšujete v něm tedy prokrvení a mírně jej natahujete, tudíž může být po několika týdnech pravidelného cvičení delší.

Cviky na zlepšení prokrvení pohlavního údu

Platí, že jakákoliv aktivita je lepší než žádná. Nemusíte provádět zrovna výše zmíněné cviky, ale je rozhodně lepší provádět nějaké cvičení, nežli vůbec žádné. Váš penis je neustále aktivní. Stále v něm proudí krev, neustále se ve varlatech tvoří spermie, stále přijímá veškeré okolní vjemy. Je proto důležité jej čas od času promasírovat, promnout, anebo si s ním prostě jenom pohrát. I obyčejná onanie je lepší než vůbec nic.

Bylinky na zlepšení prokrvení pohlavního údu

A pokud by se vám přece jen zdálo, že se prokrvení vašeho penisu ani při pravidelném cvičení nekoná, můžete vyzkoušet přírodní doplněk stravy Zerex Klasik, který napomáhá ke zlepšení prokrvení nejen penisu, ale celého organismu.

Zerex Klasik má pozitivní vliv na kvalitu a pevnost erekce a celkově přispívá ke zlepšení sexuálního zdraví muže. Jedná se o nejprodávanější doplněk stravy ze všech tří produktů Zerex v Česku. Zerex Klasik se užívá v množství 1 tabletka zhruba hodinu před plánovaným sexem. Pozitivně ovlivňuje zásobování organismu krví, přispívá k pevné erekci, podporuje sexuální touhu a celkový výkon v posteli.

 

Víte, které bylinky působí na erekci a potenci? Klikejte na další článek:



prokrvení pohlavního údu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow